Gönderen Konu: Doç. Dr. Serdar Gökrem 15 eylül 2.Round  (Okunma sayısı 9798 defa)

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Doç. Dr. Serdar Gökrem 15 eylül 2.Round
« Yanıtla #15 : 22 Ekim 2018, 18:08:00 »
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimle başlamak istiyorum Yeni ekiminiz hayırlı olsun üzücü bir durum yaşamışsınız saç ekiminde en çok korkulan Problemlerden biri olduğunu düşünüyorum nekroz bunu telafi etmek yerine üstüne para alınması arkadaşların söylediği gibi mesleki ahlaka uymayan bir davranış olmuş maalesef

coast17

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 22 Ekim 2018, 20:56:46 »
hayirli olsun,ilk ekiminizde Nekroz oluşmuş Serdar Hocanin buna benzer başka vakalari var mi arkadaşlar ? açikçasi Serdar Hoca Nowood 6 ve 7 gibi alanlarda bence gayet başarili ama bu nekroz olayi kafa kariştiriyor..

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 22 Ekim 2018, 21:03:19 »
Bu gibi durumlarda mahkeme çözüm olur mu acaba? Yani garanti belgesi gibi birsey olsa yoksa bunların hepsi göstermelik mi?

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 22 Ekim 2018, 23:39:04 »
Muhtemelen Serdar hoca nekroz vakasının kendinden kaynaklı olduğunu düşünmüyor haksız mıyım ? Bünyenizle ilgili olduğunu düşünüyor ki böyle yapıyor muhtemelen

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 23 Ekim 2018, 00:16:27 »
Hemşirelerinden kaynaklıdır zaten serdar gökrem ekime girmiyor sadece greftleri donerden serbestleştiriyor gerisini hemşireleri hallediyor yani greft toplama ekim işi falan yani bu durumda hemşireleri direkt olarak sıçlu dolaylı yoldan serdar gökremde suçlu oluyor bu durumda ama ilk defa bir nekroz vakalarını görüyorum  neden olmuş olabilir bu konuda ne dediler acaba.

Musollini

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 23 Ekim 2018, 02:19:23 »
Arkadaşım zaten burda kastımın Ekim’in tamamı olduğu belli değil mi alemsin :) forumda 3-4 tane var maalesef nekrozlu ekimleri incelersen bulabilirsin ilk değil
Hemşirelerinden kaynaklıdır zaten serdar gökrem ekime girmiyor sadece greftleri donerden serbestleştiriyor gerisini hemşireleri hallediyor yani greft toplama ekim işi falan yani bu durumda hemşireleri direkt olarak sıçlu dolaylı yoldan serdar gökremde suçlu oluyor bu durumda ama ilk defa bir nekroz vakalarını görüyorum  neden olmuş olabilir bu konuda ne dediler acaba.

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 23 Ekim 2018, 07:56:33 »
InsaAllah bu sefer güzel bir sonuç alırsınız

fatcha

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 23 Ekim 2018, 23:14:46 »
Muhtemelen Serdar hoca nekroz vakasının kendinden kaynaklı olduğunu düşünmüyor haksız mıyım ? Bünyenizle ilgili olduğunu düşünüyor ki böyle yapıyor muhtemelen

Evet Aynen. Uzun zamandır kel kaldığın için oralarda kılcal damarlar geri çekilmiş ve kan dolaşımı bozuk dedi.

fatcha

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 23 Ekim 2018, 23:22:56 »
Aşağıdaki fotoğraflar 15.günden. Tabi işin sonunda bu şekilde görünse tatmin olurum sanırım ama bakalım göreceğiz.
Bu ekimde dikkatimi çeken birşey oldu bu konuda bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim.
ilk ekimde şok dökülme 1 aya yaklaştığında başlamıştı ve saçların uzadığını görüyordum. Bu sefer 15 gün içinde başladı 1 ayda neredeyse hepsi döküldü.
Fotoğraflarda görünen şekilde çok fazla saç döküldü. tabi hocaya sordugumda onlarda kök yok , kökler 4 mm derinde diyor. Saçların ucundakiler kabuk mu kök mü ben bir tahminde bulunamıyorum maalesef ama kökse çok fazla döküldü.  :(

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 25 Ekim 2018, 11:01:42 »
Forumda buna benzer dökülmeler mevcut stres yapmayın.Fakat 2.ekim'den ücret alması büyük haksızlık olmuş.Siz hem zamanınızı , hem paranızı kaybetmişsiniz.Kendileri bir gününü dahi harcamaktan çekiniyorlar.Ve bunun için bir günden başka ekonomik kayıpları da yok.Yerinizde olsam 2.ekimi yaptırmaz para iadesini de alırdım.Olan olmuş.Morelinizi yüksek tutun.Bundan sonrası çok daha iyi olacaktır...

Aahmett_1907

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 28 Ekim 2018, 19:57:26 »
Merhabalar, ekiminiz hayırlı olsun. ikinci ekimde kaç greft ekildi?
ikinci ekimde daha mi özenerek ekim yapıldığı? Sence son ile ilk ekim arasinda bir ekimde fark varmiydi?
son durum nedir, donor bölge düzeldi mi?

fatcha

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 30 Ekim 2018, 00:49:28 »
Size daha önce de bahsettiğim şu an hoşnut olmadığım durumu göstermek istiyorum ve tecrübeli olanların fikrini almak istiyorum.
Fotoğraflar 5.haftadan. Dediğim gibi ikinci ekimde nedense şok dökülme 2.haftada başladı fotoğraflarda gördüğünüz gibi 5 hafta içinde neredeyse %90 döküldü.
Ancak anlamadığım ve hoşnut olmadığım olay ilk ekimdeki saçların durumu.
Fotoğraflarda 5.hafta diye gösterdiğim fotoğraftaki saçlar hep ilk ekimden kalma, uzunluğundan da anlaşılacağı gibi. Ama saçlar ilk ekimden çok daha kötü.
Beraberinde paylaştığım fotoğraf ilk ekimden 4.ay fotosu. gördüğünüz şekilde ön çizgi gayet düzgün.
Ama ikinci ekim 5. haftaya bakıyoruz ön çizgide orta taraftaki saçlar nerede?
Şu an sağda solda saç var ortada saç yok. Kafamın ortasından makine ile geçmişler gibi neredeyse.
İlk ekimde en azından ön çizgi düzgün çıkınca kamufle ediyordu ortadaki eksiklikleri.
2. ekimde bu kökler zarar görmüş olma ihtimali var mı? Yoksa 2.ekimin şok dökülmesinin ilk ekim alanlarını da etkilemesi mümkün mü?
tecrübeli olanlar bu konuda yorum yapabilirse memnun olurum.

Sol taraf da bana çok seyreldi gibi görünüyor. Uzadığında toparlar gerçi 4.ayda ama sanki o taraf bir ekimi daha kaldırmaz.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 30 Ekim 2018, 01:23:39 »
kök olduğunu sanmıyorum resimdeki dökülmenin forumun her tarafında bu konuyla ilgili bilgilendirme gördüm

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 30 Ekim 2018, 10:55:58 »
Her ekımde şok dökülmeden sonra var olan saçlarda beslenme düzenin bozulmasından dolayı yani kan akışının degişmesinden kaynaklı var olan saçlarda gerileme olur kan akışı düzene girene kadar toparlayacaktır dert etme kardeşim. Biliyorum hassassın ilk ekimden dolayı sabırlı olmalısın.
Global Moderator

lazismail

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 30 Ekim 2018, 23:33:40 »
inşallah önümüzdeki süreçte sonuç seni tatmin edecektir

Facebook Twitter Instagram