Saç Ekimi Sonuçları
O açıklıga o greft ve sonuç...Gerçekten çok başarılı. Ense ve tepeden foto pylaşırmısın?
verteks için procapil içeren bir sprey yada minoxil tarzı bir şey kullanıyormusun yada hiç kullandınmı diyelim bana halen canlandırılabilirmiş geldi ordaki saçlar.
kardesim ekim oncesi donör koymussun ve 2700 alinmis bide simdi koymussun suanki hali ekim oncesinden daha iyi geldi donörün durumu yoksa bana mi öyle geliyor
Arkadaşlar yorumlar için tekrardan teşekkür ediyorum. Son bir hamle daha düşünüyorum saça ama karar vermedim henüz. Bu arada şampuan olarak bunu kullanıyorum. İlk başlarda sevmemiştim ama şu an saçlara iyi geldiğini hissediyorum.
Ekım saçlarında dökülme normal bir durum değil hocam. Riskli bölgeden mı alındı ? Şampuan ile alakası olacağını sanmıyorum bu durumun.
Alıntı yapılan: Sonnyto - 18 Haziran 2019, 00:23:04Arkadaşlar yorumlar için tekrardan teşekkür ediyorum. Son bir hamle daha düşünüyorum saça ama karar vermedim henüz. Bu arada şampuan olarak bunu kullanıyorum. İlk başlarda sevmemiştim ama şu an saçlara iyi geldiğini hissediyorum.Hocam şampuanda durumlar nasıl ? Dökülme filan var mı ? Ekim saçlarında dökülme var baya benim buna geçmeyi düşünüyorum.
Alıntı yapılan: Saçsız_Kral - 30 Haziran 2019, 14:51:20Alıntı yapılan: Sonnyto - 18 Haziran 2019, 00:23:04Arkadaşlar yorumlar için tekrardan teşekkür ediyorum. Son bir hamle daha düşünüyorum saça ama karar vermedim henüz. Bu arada şampuan olarak bunu kullanıyorum. İlk başlarda sevmemiştim ama şu an saçlara iyi geldiğini hissediyorum.Hocam şampuanda durumlar nasıl ? Dökülme filan var mı ? Ekim saçlarında dökülme var baya benim buna geçmeyi düşünüyorum.Şampuandan memnunum ekim saçlarımda değil de kendi saçlarımda dökülme 1 hafta falan yaptı. Sonra durdu. Ama yoğun dökülme varsa, bunun şampuanla alakalı olduğunu sanmıyorum. Şampuanlara bu kadar büyük rol biçmek doğru değil, ama tabii ki siz yine de değiştirin şampuanınızı o ayrı. Dökülme ile ilgili doktorunuza bir danışın.