Saç Ekimi Sonuçları
O kadarcik donorle nasil boyle iyi olmus saclar hayret ettim. Baya iyi
Arkadaşlar yorumlar için tekrardan teşekkür ediyorum. Son bir hamle daha düşünüyorum saça ama karar vermedim henüz. Bu arada şampuan olarak bunu kullanıyorum. İlk başlarda sevmemiştim ama şu an saçlara iyi geldiğini hissediyorum.
Alıntı yapılan: Sonnyto - 18 Haziran 2019, 00:23:04Arkadaşlar yorumlar için tekrardan teşekkür ediyorum. Son bir hamle daha düşünüyorum saça ama karar vermedim henüz. Bu arada şampuan olarak bunu kullanıyorum. İlk başlarda sevmemiştim ama şu an saçlara iyi geldiğini hissediyorum.Kardeşim merhaba, bu şampuan DHT baskılayıcı içeriyor mu? Ve içeriğinde alkol var mı?
Şampuan ı listeme aldım sonnyto dht baskılıyormu deneyelim
abi ne zaman at kuyruğu saç modeli görürüz deneme zamanı geliyor bence:)
Alıntı yapılan: son gohan - 19 Haziran 2019, 04:10:24abi ne zaman at kuyruğu saç modeli görürüz deneme zamanı geliyor bence:)Annem de az önce saçlarını uzatsana dedi. Ben kestiricem diyom, niye diyo. Uzun saçı sevmiyorum ne yapayım işte
Caffein değil de alkol var mı onu merak ettim. Alkol dermatiti tetikliyor bende..
arkadaşlar hermes hair clinicle alakalı bir bilginiz var mı. internette en iyi diyor ama neye göre kime göre çok fazla before after bulamadım.bilgilendirirseniz sevinirim