Saç Ekimi Sonuçları
hocam bence daha çok erken çıkışlar da varsa benim ekimimde 6.ayda doğru dürüst sac yoktu sizin bence iyi daha çıkışlar yeni başlıyor moral bozacak birşey yok
Sonnyto gördüğüm en objektif fotoğrafları atan sensin. Emin ol başka bir çok kişinin çektiği gibi çeksen çok daha farklı yorumlar yapılabilir. O yüzden başka ekimlere bakıp kendini kötü hissetmeAyrıca henüz sürecin başı ve ben beğendim. Şahin hocanın ekimleri yüksek başarı oranı ile sonuçlanıyor. O yüzden gönlünü ferah tut
güzel gidiyor sacları biras uzat tavsiyem bende kısayken seyreklık daha cok bellı oluyor uzattıkca kapanıyor bide tepeden ısık altı fotoları sacları oldugundan kotu goosteriyor
Ben umut satan birisi olmayı sevmiyorum hep kendime karşı başkasına karşı da dürüst olmaya çalışıyorum bu ekim konusunda . 130 güne göre bence iyi gidiyor açıklığınzda belli bence beklentiniz çok yükseklerde değilse bu saç sizi tatmin edecektir diye düşünüyorm . İnşallahta eder . Baya kararmalar mevcut şuan görünen
Hemen hemen aynı gidiyoruz kardeşim. 130. Güne nazaran bende çok büyük fark görmedim ama süreç devam ediyor daha yolun basindayiz ve umudu korumak lazım
Fotoğrafları yakinlastirinca çıkan kökler görünüyor. Ekim yerindeki hareketlilik belli zaten kararmış. Onlarin uzamasiyla 1 aya görüntü dahada guzellesecektir.