Saç Ekimi Sonuçları
Sırma saç Sonnyto:)
Abi sakalı 1000 alsan şahin hocaylada konuşsan olacak bir durum. Enderi çok zorlamadan 1000 1300 gelir 2300 güzel sıkılaşır total de 5000 greft eder hiç bir sorun kalmaz şu yaz dönemini geçirip yeni bir ekim gelebilir senin için:)
Sonnyto ekilen greft sayisina göre güzel sonuç almışsın. 3. Ekim için kimi düşünüyorsun. Dedigin gibi sakal dan fazla alan bi ekimci bulmak lazim
Arkadaşlar düşünceleriniz için sağ olun. Esma-Serkan Tetik'de karar kıldım 3. ekim için. Daha önce dediğim gibi, sakaldan çok alınması önem arz ediyor özellikle vertex için. Serkan beyle wp'da görüştük birkaç defa ben seyrelmeyi problem etmediğimi 1500'e kadar sakaldan alınmasını istediğimi söyledim, onlar da net olarak bu rakam olmasa da, buna yakın bir şeyler çıkabileceğini söyledi. 28-29 Ekim tarihi için ekim randevusu aldım. Allah izin verirse 3. ekimim Tetik'ler de olacak yani.
Dosttum hayırlı uğurlu olsun umarım çok daha fazla mutlu olursun, özelden da senle konuşup bazı konular hakkında fikir almak isteyeceğim yakın zamanda, sürecini takipte olacağım ,sağlıcakla kal