Saç Ekimi Sonuçları
Zaten proscarın yapılış amacı farklı. Yanlış biliyorsam düzeltin, prostat hastaları için yapılmış, sonradan saça etki ettiği gözlemlenip bu yönde kullanıma sunulmuş.Proscarı bence 40 yaşını geçmiş, artık çocuk düşünmeyen ama saça önem veren kişilerin kullanması daha makbul. İleride çocuk sahibi olmayı düşünen birisinin kullanması akıl karı değil diye düşünüyorum.
Sadece proscar değil tüm finasterid içeren ilaçlar propecia gibi hepsi prostat için kullanılır. 40yaşımdayım ama yinede görürüm büyüsün istemem. Yaş ne olursa olsun bence kullanmayın saç herşey değil.
şu anda OGX sawpalmetto cafein şampuanı kullanıyorum. Yabancı paketlerinde dht block yazıyor. DAha öncede ogx biotin kullandım. Biotin olan hızlı saç uzaması sağlıyor. Cafein olan yumuşatmada yapıyor ama sanırım içinde nane özüde var biraz ferahlatmada veriyor.
Bu şampuan üstündeki rakamlar ne anlama geliyor müdür? Ben bundan sipariş verecektim de, önce bunu sorayım dedim. Bazılarında 2 bazılarında 3 yazıyor.https://www.hepsiburada.com/ara?q=ogx+niacin
Olsa dükkan senin, yok işte.
Sonnyto bence gayet güzel süreç ve daha ohhoo çok gelısır bu saç donör nasıl ıkıncı bır sıklaştırma için ?