Gönderen Konu: Saç Ekim Merkezleri Hakkında Görüşleriniz  (Okunma sayısı 6671 defa)

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Ekim Merkezleri Hakkında Görüşleriniz
« : 19 Ekim 2018, 10:41:16 »
Merhabalar öncelikle kendi durumumu kısaca anlatayım. 1 senedir protez saç kullandım ve çıkaralı yaklaşık 1 ay oluyor.Açıklığım nw6. Ekim işine karar verdikten sonra bir kaç yerle yüzyüze bir kaç yerlede telefonda görüştüm ve 2 ay sonra artık ektirmeyi düşünüyorum.
Öncelikle protezden 3 ay sonra saç ektirmemde bir problem olur mu?
Bunu merkezlerle görüştüm ve 3 ay yeterli olduğunu çünkü saç oluşması 3 ayda tamamlandığını söylediler. Bilgisi olan arkadaşların yorumları benim için önemlidir.
Gelelim merkezlere
1) koray hoca 5000 greft önerdi. Euro arttığı için beklemedeyim belki düşer yada yeni gelecek olan doktor bir umut diyelim.
2)HLC kesinlikle 2,5 euro vereceksem seçeneğim koray hoca olur görüşmeye gitmedim.
3) Serdar gökrem 2 ayrı seans dedi.Ama nekroz oalylarını gördüm ve zaten açıklık fazla risk almak istemiyorum fiyat 2 seans için 15.00TL bu arada.
4) hisar hastanesi sonuçları güzel ama biraz sürüm olayı var gibi burda ve emin değilim. Fiyat 6,500tl
5) Hakan doğanay ekim tekniği bana pek uygun değil sanırım çünkü asistanları 2-3 seans sürer ve tam kapanmaz dediler fiyat 5000euro.
6)Emrah cinik alım motor ve ekim tekniği normal cimbız ile yapılıyor ilk 8.000tl idi şimdi euroya dönmüş 15.000tl civarı sanırım.
7) resul yaman hakkında yerelde hiçbir şey yok. Ektiren arkadaşlar varsa yorum yapabilirse sevinirim. Yüzyüze görüşmedim.Alım motor. Kararsızım o yüzden.
8) Lale keskin manuel alımda seans başı 20.000 tl 3 seans dedi.Oda 60.000 yapar bu durumdada btçemi zorlar koray hoca derim.
9) civas ekimde sadece gözlemciymiş sanırım daha görüşemedim.
9) kaan pekiner en kısa zamanda görüşeceğim. Sonuç türk forumlarında yok gibi alım manuel.
10) kul ilk seans 3500greft ve euro tabiki alım motor o düşündürüyor burdada.
Bütcem ilk seans için 15-20 bin civarı aslında. Bu konuda değerli görüşlerinizi bekliyorum başka bir ekim merkezi önerirseniz onlada görüşebilirim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekim Merkezleri Hakkında Görüşleriniz
« Yanıtla #1 : 22 Ekim 2018, 14:39:34 »
Protez biaz sıkıntılı kardeşim var olan saçları çok zayıflatıyor tabi saç varsa:) saydığın merkezlerin hepsının konusu var sende biliyorsun hangi merkeze daha yakınsın?
Global Moderator

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Ekim 2018, 14:44:28 »
Teşekkürler hintell geldiğin için.
Aslında Ankara da ikamet ettiğim için Ankara düşünüyorum ama gönlümden geçen koray hoca biliyorsun konuşmuştuk. Yeni gelecek doktorun fiyatı buna son kararı verdirecek. Diğer yerler alternatif benim için çünkü olmadı bir yere karar vermem gerekecek sonuçta.
Olan saç pek yok altta kalan tabi ama deforme olmuştur. Doktor tavsiyesiyle  xpecia başladım bakalım 3 ay böyle.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 22 Ekim 2018, 14:55:01 »
Ankara’da Şahin Çelik ve sanırım Life Hair forumda güzel sonuçları var

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Ekim 2018, 14:59:00 »
Ankara’da Şahin Çelik ve sanırım Life Hair forumda güzel sonuçları var
Şahin beyle önümüzdeki günlerde yüzyüze görüşmeye gideceğim ekimleri güzel evet ektiği çıkıyor. Birde doktor olsa çok iyi olurdu ama tecrübeli kendisi tabi.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Ekim 2018, 15:23:09 »
Serdar Görkem, İlhan Serdaroğlu gibi hekimlerin bile nekroz vakaları var saç ekmek için illa Dr. Olmaya gerek yok görüşünü savunanlardanım doktor illa ki olacak Dr. gözetiminde gerçekleşse yeter yapılan ekim. Şahin bey geniş alanda başarılı fiyat olarakta makul görüşmeniz sizin açınızdan faydalı olur inş içinize sinen bir yer bulursunuz isimlere çok takılmayın.

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Ekim 2018, 15:35:08 »
Serdar Görkem, İlhan Serdaroğlu gibi hekimlerin bile nekroz vakaları var saç ekmek için illa Dr. Olmaya gerek yok görüşünü savunanlardanım doktor illa ki olacak Dr. gözetiminde gerçekleşse yeter yapılan ekim. Şahin bey geniş alanda başarılı fiyat olarakta makul görüşmeniz sizin açınızdan faydalı olur inş içinize sinen bir yer bulursunuz isimlere çok takılmayın.
Doğru bir kaç doktor var misal görüştüm bunlarla sadece pazarlık ve saç çizgisi işlemlerini yapıyor ne bir kontrol nede başka bir işlemde bulunmuyor. Bu söylediğim tabiki bütün doktorlar için değil işini çok iyi yapan doktorlar var zaten bu direkt ücrete yansıyor. Benim fikrim işin ayrıntı ve ince işçiliği kesinlikle uzman kişi yapmalı özellikle greft alım ve kanal işlemini. Çoklu greft ekim yapan yerlerde bunu zaten bir kişinin processi tek başına yapmasını beklemek uzun günler sürebilir. Bir örnek gördüm serdar hocada bir ekimcide yaptırmış baya ünlü adını vermiyim şimdi 5 günde ekmiş ve çıkmamış ben fotoları gördüm şaşırdım birde çilesi var bu işin biliyorsunuz. Neyse kimseye yaşatmasın Allah böyle şeyleri .

Chiquita

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 22 Ekim 2018, 15:43:24 »
Öncelikle nw6 olupta bana ' bende ektiricem nerde yaptın kaça yaptırdın ' gibi soru soran arkadaşlarıma ben ekimi tavsiye etmedim hiçbir zaman. Çünkü bu işte kesin sonuç almak gibi bir durum yok biliyosunuz. İyi birine yaptırmak lazım özellikle çok açığı olan kişilerde. Çünkü işler kötü giderse kötü bir görüntü oluyor. Az biraz saçı olan kişilerde ekilenlenler tam cıkmasa bile Topikle falan idare ediyorlar. Eski halini özletebilir yani çok titiz olmalısın. Bu sebeple Asmed bu işi en güzel yapacak yerdir bana göre. Diğer ekim merkezlerinde yaptıracaksan forumda nw 6 konularını iyi takip edip en iyi sonucu alan yerleri incelemen gerekir. Kendi ekim yaptırdığım yer Estemylife sonuçlarıda fena sayılmaz. Özellikle Hamit ve Şenol'un sonuçları kayda değer. Aynı zamanda ekim sonrası hizmeti ve yaptıkları işin arkasında olmaları avantaj. Diğer merkezler ile ilgili çok fikrim yok fakat HLC nin ekimleride gayet güzel. Son olarakta Asmed dışında yaptıracağınız ekimlerin hepsinde operasyon sonrası bakımı çok iyi yapman gerekir. Benim tavsiyem ekim yaptıracaksan şayet operasyon öncesi en az 6 ay ve ekim sonrası 6 ay Xpecia ve coraspin kullanman. Ne kadar kanlanma olursa ekim başarısı o kadar iyi.

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 22 Ekim 2018, 15:52:17 »
Öncelikle nw6 olupta bana ' bende ektiricem nerde yaptın kaça yaptırdın ' gibi soru soran arkadaşlarıma ben ekimi tavsiye etmedim hiçbir zaman. Çünkü bu işte kesin sonuç almak gibi bir durum yok biliyosunuz. İyi birine yaptırmak lazım özellikle çok açığı olan kişilerde. Çünkü işler kötü giderse kötü bir görüntü oluyor. Az biraz saçı olan kişilerde ekilenlenler tam cıkmasa bile Topikle falan idare ediyorlar. Eski halini özletebilir yani çok titiz olmalısın. Bu sebeple Asmed bu işi en güzel yapacak yerdir bana göre. Diğer ekim merkezlerinde yaptıracaksan forumda nw 6 konularını iyi takip edip en iyi sonucu alan yerleri incelemen gerekir. Kendi ekim yaptırdığım yer Estemylife sonuçlarıda fena sayılmaz. Özellikle Hamit ve Şenol'un sonuçları kayda değer. Aynı zamanda ekim sonrası hizmeti ve yaptıkları işin arkasında olmaları avantaj. Diğer merkezler ile ilgili çok fikrim yok fakat HLC nin ekimleride gayet güzel. Son olarakta Asmed dışında yaptıracağınız ekimlerin hepsinde operasyon sonrası bakımı çok iyi yapman gerekir. Benim tavsiyem ekim yaptıracaksan şayet operasyon öncesi en az 6 ay ve ekim sonrası 6 ay Xpecia ve coraspin kullanman. Ne kadar kanlanma olursa ekim başarısı o kadar iyi.
merhabalar öncelikle evet hamit abiyle telefondan da görüştük baya sonuçları gerçekten güzel onunda.Hisar hastanesi hem hastane ortamı olması hemde örneklerin var olması açısından güzel birşey. Ben dediğim gibi belki biraz daha iyi neresi olabilir diye araştırıyorum .Dediğiniz gibi açıklık çok fazla tek seans yeterli olmayabilir aslında seyrek olsun doğal olsun kafasındaydım ama buda zor sanırım çünkü saç ekiminde doğallık=sıklık kavramı var gibi. Belki topik kullanmam gerekecek ömür boyu onuda bilmiyorum.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 22 Ekim 2018, 17:22:33 »
Doğru bir kaç doktor var misal görüştüm bunlarla sadece pazarlık ve saç çizgisi işlemlerini yapıyor ne bir kontrol nede başka bir işlemde bulunmuyor. Bu söylediğim tabiki bütün doktorlar için değil işini çok iyi yapan doktorlar var zaten bu direkt ücrete yansıyor. Benim fikrim işin ayrıntı ve ince işçiliği kesinlikle uzman kişi yapmalı özellikle greft alım ve kanal işlemini. Çoklu greft ekim yapan yerlerde bunu zaten bir kişinin processi tek başına yapmasını beklemek uzun günler sürebilir. Bir örnek gördüm serdar hocada bir ekimcide yaptırmış baya ünlü adını vermiyim şimdi 5 günde ekmiş ve çıkmamış ben fotoları gördüm şaşırdım birde çilesi var bu işin biliyorsunuz. Neyse kimseye yaşatmasın Allah böyle şeyleri .
Dr. İle Operatör Dr. Farklı şeyler sanırım bir de bu ayrım var Normal bir Dr. İle Plastik Cerrah arasında da illaki farklar vardır bu iş derya deniz yani dediğim gibi isimlerden ziyade yapılan işlere bakmak lazım sonuçta Sağlık Lisesi mezunları bile bu işte duayen olup artık ekime bile girmeyip sadece saç çizgisi çekiyorlar ... Bu arada ben 3 tane plastik cerrahla görüştüm hepside saç ektireceğimi duyduğu anda suratlarını ekşittiler veeee tavırları hıımm hummmm saçmıı ekeriz de ekeriz yaaa onuda yaparızz gibi yani iyi plastik cerrahlar saç ekmiyor hocam ekenlerde 8 saat ayakta duracağım paraya da kıy bi zahmet diyorlar...

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 22 Ekim 2018, 21:01:02 »
Dr. İle Operatör Dr. Farklı şeyler sanırım bir de bu ayrım var Normal bir Dr. İle Plastik Cerrah arasında da illaki farklar vardır bu iş derya deniz yani dediğim gibi isimlerden ziyade yapılan işlere bakmak lazım sonuçta Sağlık Lisesi mezunları bile bu işte duayen olup artık ekime bile girmeyip sadece saç çizgisi çekiyorlar ... Bu arada ben 3 tane plastik cerrahla görüştüm hepside saç ektireceğimi duyduğu anda suratlarını ekşittiler veeee tavırları hıımm hummmm saçmıı ekeriz de ekeriz yaaa onuda yaparızz gibi yani iyi plastik cerrahlar saç ekmiyor hocam ekenlerde 8 saat ayakta duracağım paraya da kıy bi zahmet diyorlar...
. Çok doğru haklısınız bu konuda doktor deyip geçmemeli operatör sanırım uzmanlık alanı olmayan doktorlara söyleniyor ama emin değilim bu işin erbabı plastik cerrah tabi . Bende baktım geçenlerde sağlık alanında olmanız ve 6-7 binlik bir saç Ekim sertifikası almanız yeterli bu iş için birde beraber çalıştığınız doktor varsa tamamdır ekimci oldunuz. Bu iş çok kompleks seçmesi sonucu çok iyi yer bulup sonucu hüsran olabilir çok yeni bir yer bulursunuz efsane sonuç alırsınız bu iş şans bence .

coast17

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 24 Ekim 2018, 01:37:37 »
ben de sizin durumunuzdayim,arenamed Serkan Aydin ve Estemylife Hasan Akil neden seçenekler arasinda yok peki?
acikcasi norwood 6 ve7 durumlarinda dhi ve perkutan(igneli ekim) tekniğini pek mantikli bulmuyorum bu iki teknik daha çok açikliği az olan kişiler için uygundur ki iki tekniginde en büyük avantaji ve farki sık ekim yapilabilmesidr..ama norwood 6 ve 7 de zaten çok sık bir ekim asla olmaz veya çok çok nadirdir..açikçasi ben Serdar Görkem düşünüyordum ama nekroz olaylari canimi sıkti ve eledim..bakalim hayirlisi olur umarim..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 24 Ekim 2018, 01:49:17 »
Nw 5 Nw 6 yada Nw7  ekim olur olmaz diye birşey yok

1 Beklenti çok önemli

2. Kişinin kendini tanıması

Beklenti: açıklığının farkımda olup hafif bir görüntü amaçlı sonuca razı olmak

Kişinin kendini tamıması: malzeme kalitesi saç kalınlığı ve donör kapasitesi Hattağa bu kişilerin özellıkle donör analizi yapmaları daha faydalı olur multi greftleri hesaplayıp saç ortlamalarını öğrenip ona göre hareket etmeleri

Kısaca açıklığı fazla olanlar için saç ekimi biraz sorun diye düşünüyorum

Çoğu açıklığı fazla olan kişilerin sonuçlarının başarılı olmasının en büyük etkenlerinden %50 si başarılı ekim %50 si donör kalitesi

Donör kalitesi : kalın saç telleri, çoklu greftlerin daha fazla olması, folukül kalitesi, finasterid ile güçlendirilmiş donör, saç rengi, kök cinsi bazılarının ki çengelli olur kökler alımda sorun olabilir genelde arapların ve zencilerin öyle bizlerde de denk gelebilir tabiki
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2018, 02:01:09 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 24 Ekim 2018, 08:29:56 »
ben de sizin durumunuzdayim,arenamed Serkan Aydin ve Estemylife Hasan Akil neden seçenekler arasinda yok peki?
acikcasi norwood 6 ve7 durumlarinda dhi ve perkutan(igneli ekim) tekniğini pek mantikli bulmuyorum bu iki teknik daha çok açikliği az olan kişiler için uygundur ki iki tekniginde en büyük avantaji ve farki sık ekim yapilabilmesidr..ama norwood 6 ve 7 de zaten çok sık bir ekim asla olmaz veya çok çok nadirdir..açikçasi ben Serdar Görkem düşünüyordum ama nekroz olaylari canimi sıkti ve eledim..bakalim hayirlisi olur umarim..
Aslında Hasan Akıl ile yüzyüze görüştüm. Doğru sonuçları güzel bizim açıklığımıza göre yalnız ben ekimde biraz daha muhattap olduğum kişinin aktif olmasını istiyorum .Hasan bey sadece saç çizgisi açıyordu ve kanal açımınında sadece ön tarafını açıyor. Çok fazla ekibi var çünkü çok yoğunlar ben 1 saatte ortalama orda ekilmiş 5-6 kişi gördüm. Sonuçta size ekim yapacak ekibi seçemiyorsunuz biraz sans işi benim açıklığım fazla şansla pek uğraşmak istemiyorum o yüzden düşünmedim. Serkan Aydında aktiren bir arkadaşım var canlı gördüm bence ektirmese daha iyiymiş donör hala hasarlı duruyor. Pek bulaşmak istemiyorum böyle yerlere iyi sonuçları burda gördüm evet bu arada efsane sonuçlar hatta.Serdar hoca ilk konuştuğum hocadır Ankara da.Çok iyi biri nekroz olayını direkt sordum yüzüne hatta geçiştirdi:) tabi insan bir güvenmek istiyor bu işlerde. Sonra kaan hocayla görüştüm oda iğne tekniği yaptığı için pek iyi sonuç alacağımı düşünmedim. Ankarada civaş ve şahin çelik var bunlarla haftaya görüşeceğim. Beklediğim bir kaç yer var oralarla görüşüp karar verecem artık bakalım.Kendime 3 ay süre verdim kafa derim iyice kanlanması için xpecia kullanıyorum.Sarı tüyler oluştu ama ne işe yarar bilmiyorum şimdilik.Yan etki görmedim bu arada bakalım bekliyorum.

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 24 Ekim 2018, 08:37:44 »
Nw 5 Nw 6 yada Nw7  ekim olur olmaz diye birşey yok

1 Beklenti çok önemli

2. Kişinin kendini tanıması

Beklenti: açıklığının farkımda olup hafif bir görüntü amaçlı sonuca razı olmak

Kişinin kendini tamıması: malzeme kalitesi saç kalınlığı ve donör kapasitesi Hattağa bu kişilerin özellıkle donör analizi yapmaları daha faydalı olur multi greftleri hesaplayıp saç ortlamalarını öğrenip ona göre hareket etmeleri

Kısaca açıklığı fazla olanlar için saç ekimi biraz sorun diye düşünüyorum

Çoğu açıklığı fazla olan kişilerin sonuçlarının başarılı olmasının en büyük etkenlerinden %50 si başarılı ekim %50 si donör kalitesi

Donör kalitesi : kalın saç telleri, çoklu greftlerin daha fazla olması, folukül kalitesi, finasterid ile güçlendirilmiş donör, saç rengi, kök cinsi bazılarının ki çengelli olur kökler alımda sorun olabilir genelde arapların ve zencilerin öyle bizlerde de denk gelebilir tabiki
Çok oğru tespitler yapmışsın Hintell hocam senin sağlık sektöründe olduğunu duymuştum. Bu finansın yan etkileri için bir şeyler önermiştin ama onu forumda bulamadım benim için burayada yazarmısın sana zahmet olmazsa:) Gittiğim bütün iyi doktorlar finans öneriyor evet çünkü ekilen saçlarda bile etki ettiğini söylediler anlattılarda bildiğiniz öğrencilerine anlatırlar gibi.Doğru haklılar ama yan etkiler konusunda hepsi bana hak verdi seçim senin dediler. Belki kademeli olarak başlarım ilerde.Bir doktor önermedi oda kul. Şöyle açıklığımın çok olduğunu zaten dökülen dökülmüş senin kullanman bir etki etmez dedi ama bilmiyorum böylede bir cevap aldım..Beklentime gelince evet çok sık ekim imkansız ama en azından ağır kel durumu olmasın yeter fotolarda parlamasın yeter buda 5000greftle hallolur bence koray hocada böyle dedi zaten. Birde ayrıca nw6 neden ekim derseniz koray hocayla görüşene kadar bana olmaz diyordum.Ama hocanın benim gibi bir açıklıkla uğraşmaya değer görüyorsa bu durumda bir umut var diye düşünüyorum.
Eğer koray hoca bu iş olmaz deseydi o gün bitecekti ekim serüvenim benim için..
Muttalip hoca kabul etmedi beni çünkü gerçekten çok sık ekiyor ve benim okadar donörüm yok maalesef.

Facebook Twitter Instagram