Merhabalar öncelikle kendi durumumu kısaca anlatayım. 1 senedir protez saç kullandım ve çıkaralı yaklaşık 1 ay oluyor.Açıklığım nw6. Ekim işine karar verdikten sonra bir kaç yerle yüzyüze bir kaç yerlede telefonda görüştüm ve 2 ay sonra artık ektirmeyi düşünüyorum.
Öncelikle protezden 3 ay sonra saç ektirmemde bir problem olur mu?
Bunu merkezlerle görüştüm ve 3 ay yeterli olduğunu çünkü saç oluşması 3 ayda tamamlandığını söylediler. Bilgisi olan arkadaşların yorumları benim için önemlidir.
Gelelim merkezlere
1) koray hoca 5000 greft önerdi. Euro arttığı için beklemedeyim belki düşer yada yeni gelecek olan doktor bir umut diyelim.
2)HLC kesinlikle 2,5 euro vereceksem seçeneğim koray hoca olur görüşmeye gitmedim.
3) Serdar gökrem 2 ayrı seans dedi.Ama nekroz oalylarını gördüm ve zaten açıklık fazla risk almak istemiyorum fiyat 2 seans için 15.00TL bu arada.
4) hisar hastanesi sonuçları güzel ama biraz sürüm olayı var gibi burda ve emin değilim. Fiyat 6,500tl
5) Hakan doğanay ekim tekniği bana pek uygun değil sanırım çünkü asistanları 2-3 seans sürer ve tam kapanmaz dediler fiyat 5000euro.
6)Emrah cinik alım motor ve ekim tekniği normal cimbız ile yapılıyor ilk 8.000tl idi şimdi euroya dönmüş 15.000tl civarı sanırım.
7) resul yaman hakkında yerelde hiçbir şey yok. Ektiren arkadaşlar varsa yorum yapabilirse sevinirim. Yüzyüze görüşmedim.Alım motor. Kararsızım o yüzden.
Lale keskin manuel alımda seans başı 20.000 tl 3 seans dedi.Oda 60.000 yapar bu durumdada btçemi zorlar koray hoca derim.
9) civas ekimde sadece gözlemciymiş sanırım daha görüşemedim.
9) kaan pekiner en kısa zamanda görüşeceğim. Sonuç türk forumlarında yok gibi alım manuel.
10) kul ilk seans 3500greft ve euro tabiki alım motor o düşündürüyor burdada.
Bütcem ilk seans için 15-20 bin civarı aslında. Bu konuda değerli görüşlerinizi bekliyorum başka bir ekim merkezi önerirseniz onlada görüşebilirim.