Gönderen Konu: Hangi Ekim Merkezi  (Okunma sayısı 90856 defa)

volkarizma90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hangi Ekim Merkezi
« Yanıtla #90 : 11 Ekim 2016, 16:49:58 »
arkadaslar merhaba ben saç ekimimi hakan doğanaya yaptırmayı düşünüyorum bu hoca ile ilgili bilgi verebilecek olan var mı?
insanın içi rahat bir şekilde gidip ekim yaptirabilecegi bir yer
teşekkür ederim bilgileriniz neye dayanıyor
ben orda ektirmedim o yuzden birebir tecrübem yok. Sadece yaptığı ekimlerin sonuçlarına ve ektirenlerin yorumlarına göre söyledim.

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #91 : 11 Ekim 2016, 17:10:22 »
ANKARA İçin armanı iyi guvenilir

Carlose

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 25 Ekim 2016, 18:41:47 »
Mega Hair Trans da yapılan yorumlar ne kadar doğru bilmiyorum. Fakat ben kendimden yola çıkarak garantimi verebilirim. Benim ekimim Mega Hair Trans da yapıldı. Ben herşeyden şuan memnunum. Saçlarımda doğal bir şekilde çıktı. Hiç bir sıkıntımda yok. memnun kalmayanları bilmemem ama bana Gülten Ünveren bu konuda iyi bir uzman olduğunu kanıtladı. Saç ekim süreci olsun, sonrası olsun herşey sıkıntısız ve problemsiz geçti. Şuan çok rahat ve memnunum. Tavsiye edebilirim tabiki ama tabi herkesin kendi kararı. Tek söyleyeceğim bu konuda iyi araştırma yapılması. Gerçekten çok fazla bilgisiz ve tecrübesiz yer var. Sakın kanmayın. Teşekkürler... :) :)

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 25 Ekim 2016, 19:11:01 »
Mega Hair Trans da yapılan yorumlar ne kadar doğru bilmiyorum. Fakat ben kendimden yola çıkarak garantimi verebilirim. Benim ekimim Mega Hair Trans da yapıldı. Ben herşeyden şuan memnunum. Saçlarımda doğal bir şekilde çıktı. Hiç bir sıkıntımda yok. memnun kalmayanları bilmemem ama bana Gülten Ünveren bu konuda iyi bir uzman olduğunu kanıtladı. Saç ekim süreci olsun, sonrası olsun herşey sıkıntısız ve problemsiz geçti. Şuan çok rahat ve memnunum. Tavsiye edebilirim tabiki ama tabi herkesin kendi kararı. Tek söyleyeceğim bu konuda iyi araştırma yapılması. Gerçekten çok fazla bilgisiz ve tecrübesiz yer var. Sakın kanmayın. Teşekkürler... :) :)
Kardeş reklam yapabilirsin cok memnun kalmışındır firmayı teşir etmek normal bir şey.
Ama tutupta böyle bir foto ataraktan bizlerden seni anlamanı bekleyemezsin.
Atmış oldugun bu fotonun hiç bir anlamı yok.
-Siyah beyaz yapmışsın fotoyu
-Gün ışıgındamı cekilmiş belli degil
-Tepeden cekim yok.
Resim koymazsan sadece firmanın kalitesini yazarak ifade etsen daha mantıklı gelirdi.

hasanaltn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #94 : 01 Eylül 2017, 09:36:52 »
 Merhaba bende saç ektirenlerdenim. Ben ekimimi Gülten Ünveren hanıma yaptırdım. Fue yöntemi ile yapıldı ekimim ve toplam 4000 grefts saç ekildi.  Saçlarım 4. ayda çıkmaya başladı. Herşeyden çok memnun kaldım. Saç ektirmek isteyen herkese tavsiye ederim. Fotoğraflarım aşağıda mevcuttur bakmak isterseniz. Ben Gülten hanıma ve güler yüzlü ekibine çok teşekkür ederim.

https://i.hizliresim.com/qW5473.png

https://i.hizliresim.com/MvO6q6.png

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 01 Eylül 2017, 11:19:57 »

Bu foto daha önce yine aybı şekilde paylaşılmış idi:) yazmıştım yine yazayım,, siz olayı yanlış anlamışsınız burası sac ekimi ile alakalı bilgilenmek isteyenlerin ziyaret ettiği bir site, siz bu fotoğrafı izdivaç sitelerinde kızları kandırmak için kullanın, üyelerimiz genelde erkek üyelerden oluşmakta size pek birşey çıkmaz buradan.yok buradaki amacınız reklam ise çok komik olmus , reklamı bile bu kadar kötü bir merkezin sonucu şüphesiz belirli bir seviyenin altında olacaktır. Yok amaç yardımcı olmak ise bu fotoğraf ile kimseye yardımcı olamazsınız, aydınlık bir ortamda filtresiz foto paylaşın.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 16 Temmuz 2018, 00:54:23 »
güzel konu olmuş
Global Moderator

buyukaltayli

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 25 Temmuz 2018, 22:49:21 »
doktor bizzat basinda dursun ve o eksin kardesim. turkiyede cok fazla doktorsuz hemsireyle ekim yapan merkez var bana encok soylenen bu. bende doktor takip ediyorum forum sagolsun

saçınıkaybedenadam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 29 Temmuz 2018, 02:34:20 »
Bu foto daha önce yine aybı şekilde paylaşılmış idi:) yazmıştım yine yazayım,, siz olayı yanlış anlamışsınız burası sac ekimi ile alakalı bilgilenmek isteyenlerin ziyaret ettiği bir site, siz bu fotoğrafı izdivaç sitelerinde kızları kandırmak için kullanın, üyelerimiz genelde erkek üyelerden oluşmakta size pek birşey çıkmaz buradan.yok buradaki amacınız reklam ise çok komik olmus , reklamı bile bu kadar kötü bir merkezin sonucu şüphesiz belirli bir seviyenin altında olacaktır. Yok amaç yardımcı olmak ise bu fotoğraf ile kimseye yardımcı olamazsınız, aydınlık bir ortamda filtresiz foto paylaşın.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz konu 59 bin gösterim almış adamlar işi biliyor  :) şaka yapmıyorum cidden bu işler böyle dönüyor siz geçin dalganızı  ;D

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 30 Temmuz 2018, 14:35:23 »
Gülten Ünveren Den çektiğimi hiç bir merkezden doktortan çekmedim :))
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 30 Temmuz 2018, 14:37:21 »

Keşke kızların saçıda dökülse hareket olurdu forumda gizli aşklar vs :p
Global Moderator

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 30 Temmuz 2018, 23:08:23 »
Gülten Hanım ı tebrik etmek lazım azmi için. Bütün reklam çabaları fiyaskoyla sonuçlanmasına rağmen bıkmadan usanmadan devam ediyor.
The World is Yours

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 15 Ağustos 2018, 20:34:33 »
Gayet seviyeli güzel bir konu olmuş ,bu tarz konuların forumda daha çok olması lazım sadece saç ekimi sonuçlarına yoğunlaşmak bazen bir şeyler öğrenme adına yeterli olmuyor.bu konu sayesinde epey bir şeyler öğrendim teşekkürler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 16 Ağustos 2018, 18:12:11 »
son zamanlarda forumda başarılı ekim sayısı artmaya başladı farkındamısınız? Merkezler ve doktorlar gayet özenli çalışıyor artık

Global Moderator

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 24 Kasım 2018, 14:42:38 »

İnternette saç ekimi ile ilgili ne kadar site varsa bu mesajın kopyası atılmış ,saç ekim merkezleri ile ilgili olsun konu yeterki pes vallahi  :)

Facebook Twitter Instagram