Gönderen Konu: Hangi Ekim Merkezi  (Okunma sayısı 90855 defa)

supraspinosa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hangi Ekim Merkezi
« Yanıtla #75 : 09 Ağustos 2016, 21:41:53 »
1.koray erdogan
2.muttalip keser
3.erkan demirsoy
4.hlc
5.zekeriya kul
Turkiyenin en iyi ilk beş listesi budur aksini iddia eden yanlış söylemiş olur.

kingg

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 10 Ağustos 2016, 10:40:42 »
Arkadaşlar  hep  doktor  tavsiye  edilmiş.

Biraz  araştırdım .  Ekim  işini   sadece  doktorlar  yapmıyor,   ekiplerde  yapıyor.   Fiyatlarda   daha  düşük.

Ekip  olarak  tavsiyeniz  var mı ?   maalesef  doktorlar  çok para  istiyor.   4000  tl  civarı  ekim yapan  ekipler de var. Tavsiye  edebileceğiniz bu şekilde yer var  mı  arkadaşlar ...

boşnag

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 10 Ağustos 2016, 12:13:35 »
Beyler Dr.Dogan hakkında ne dersiniz duo yöntemi için

boşnag

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 10 Ağustos 2016, 12:15:44 »
Yanlış oldu DHI yöntemi yazcaktım

supraspinosa

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 10 Ağustos 2016, 13:27:30 »
iyi bir ekimci olup olmadığını birkaç aya kadar anlarız sitedeki örnekleri çok yeni daha.iyi bir ekimci olsa bile saç çizgisi cizmekten bir haber olduğunu düşünüyorum resmen cetvelle çizmiş gibi.doğallık konusunda skntı yaşanabilecegini düşünüyorum

janti

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 10 Ağustos 2016, 13:35:40 »
Kardesim Doğan turana yaptırdım ekimi 8 gün oldu bugün Dhı kalem yöntemiyle.Ama doğan hoca ekimin yanlızca % 10nda bulundu.Ekimi Esma hn ve Serkan bey gerçekleştirdi.Karar asamasında daha çok ekibi tecrübesini araştır bence.Ön çizgideki doğallığın sıkıntı olduğu söylenmiş ki ön çizgi için 3 kişi 40 dk kadar uğrasıp karar verdiler benimde fikrimi alarak..Dhı kalem yöntemiyle ekim yapıldığından girinti çıkıntı slit yöntemindeki kadar belli olmuyo şuan.Ama uzadıkça verdikleri girinti çıkıntı belli oluyor.Ben kararımı canlı sonuçları görerek vermiştim.Bu yöntemin en büyük avantajı ekimde sağladığı doğallık.Hakkında hayırlısı olsun.

albatros

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 10 Ağustos 2016, 21:24:51 »
arkadaşlar ben14.gündeyim bugün saçımı yıkarken 15 20 tane döküldü sizce bu fazla mı normal mi anormal mi? saçımı yıkamasam dökülmeyecek gibi geliyor elimle yıkarken dökülüyor. yıkama şeklimde mi bozukluk var azcık gezdiriyorum elimi başımda yıkarken sizce durumum ne? endişe etmeye başladım

boşnag

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 11 Ağustos 2016, 02:31:54 »
Verdiğiniz cevaplar için tşk ederim. Araştır araştır o kadar kafam karıştı ki.. dediğiniz gibi hayırlısı artık. Ya Zekeriya yada    Doğan hocaya artık malum diğer kalem yöntemini kullananların fiyatları ortada.

kerimrock

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 27 Ağustos 2016, 22:27:07 »
ben yaklasık 3 ay once aestimed ekim merkezinde yaptırdım 4300 greft ekildi Aytac karadut hocaya ve cok memnunum su anda saclarım cıkmaya basladı tam sonuclar ıcın 12 ay mınumum beklemem gerektıgı solendı ama su anda bıle super burda cok kafa karıstırıcı bılgı okudum bence gereksız yok kalem yontemı yok su bu  ınsanların dırek tavsıyelere ıhtıyacı var dıye dusunuyorum.
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2016, 23:02:52 Gönderen: kerimrock »

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 05 Ekim 2016, 04:06:07 »
Herkese Merhaba.Yasim 22.Ankara'da Muttalip Keser disinda ekim yapilabilecek en iyi yer neresidir? Tahmini 1200 1300 greft sakaklara ekim yapilacak.

FEHMİ ARMANİDE Ektirebilirsin. Biz fazlası ile memnunuz.

coffick

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 08 Ekim 2016, 09:22:39 »
Ben bir yıl arayla Estepera'da iki ekim yaptırdım. İkisinden de tam bir sonuç alamadım. toplam 9000in üzerinde greft ekildi. Ama özellikle arka kısım neredeyse hiç ekim yapılmamış gibi. Ekim sonrasında da ilgi alaka sıfır. Kesinlikle uzak durun.

omerbas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 08 Ekim 2016, 09:57:52 »
arkadaslar merhaba ben saç ekimimi hakan doğanaya yaptırmayı düşünüyorum bu hoca ile ilgili bilgi verebilecek olan var mı?

volkarizma90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 08 Ekim 2016, 23:33:24 »
arkadaslar merhaba ben saç ekimimi hakan doğanaya yaptırmayı düşünüyorum bu hoca ile ilgili bilgi verebilecek olan var mı?
insanın içi rahat bir şekilde gidip ekim yaptirabilecegi bir yer

Dp_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 10 Ekim 2016, 21:47:32 »
arkadaşlar ben14.gündeyim bugün saçımı yıkarken 15 20 tane döküldü sizce bu fazla mı normal mi anormal mi? saçımı yıkamasam dökülmeyecek gibi geliyor elimle yıkarken dökülüyor. yıkama şeklimde mi bozukluk var azcık gezdiriyorum elimi başımda yıkarken sizce durumum ne? endişe etmeye başladım

Kardeş nasıl yukardan yıka istersen yıkama o saç yüzde 90 dökülecek kasma kendini doğal süreci o

omerbas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 11 Ekim 2016, 16:35:45 »
insanın içi rahat bir şekilde gidip ekim yaptirabilecegi bir yer
teşekkür ederim bilgileriniz neye dayanıyor

Facebook Twitter Instagram