Gönderen Konu: Hangi Ekim Merkezi  (Okunma sayısı 91172 defa)

sactedavileri

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hangi Ekim Merkezi
« Yanıtla #30 : 23 Mart 2015, 21:58:40 »
Arkadaşlar merhaba,

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Bugün Altunizade'de esteworld'e gittim. Bölümdeki yetkili Dilek hn. beni gayet iyi karşıladı. Çok etkileyici bir konuşma yaptı. PRP ile birlikte saç ekimi yapıyorlarmış. Saçıma bakarak iki seans gelmeniz gerekebilir dedi. Sonra bir seanstan sonra ikinci seansı istemezsiniz merak etmeyin yeterli gelir dedi.  Donör alanı biraz seyrek dedi ama sonra yeterli olur dedi. Kaç greft gerekli dedim. 2 bin dedi 4 bin dedi anlamadım. Bir seans 7-8 saat sürüyor ve maksimum ekim yapılıyor dedi. Kan tahlili yapacaklarını söyledi. Belki ekime uygun değilsiniz dedi. Hemen ekim için kapora alarak rezervasyon yapmaya çalıştı. Belirsiz greft sayısından ve aceleye getirmesinden şüphelendim ve düşüneceğimi söyledim. Bir seansın 7000 TL olduğunu söyledi ve 1000 TL indirim yaptı.

Buradan ve şikayet sitelerinden esteworld'un iyi bir klinik olmadığına karar verdim. Seans bazında yaklaşımına, PRP olayına ve fiyata ne dersiniz?

Reciproc resimlerime bakarak nasıl bir değerlendirme yapar mısın? Greft sayıs, ön çizgi vs.

Merhaba,

Sizin fotoğraflarınıza bakıldığında tabi ki daha yakından el ile dokunarak saçlarınızın sıklığına bakılması gerekir ancak fotoğraflarınızdan anladığım kadarıyla alım yapılacak bölümde saçlarınız sık ve 3700-4200 greft tek seans 7-8 saatlik operasyon yapılabilir.
Görüşme yaptığınız merkezin fiyatları biliyorsunuz ki son dönemde talep sebebiyle çok yükseldi.İnternetteki şikayetleri de gözardı etmemek gerekir.
Benim size tavsiyem fiyat olarak daha uygun ve bu işi ticaret gibi görüp ilgi ve alakayı ücreti alıncaya kadar olan yerlerden uzak durmanız.
İstediğiniz zaman aklınıza takılan soruları bana yönlendirebilirsiniz.

selman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 24 Mart 2015, 02:34:32 »
@sactedavileri

hersey tamamda 'yazinizda 'ekim sonrasi ekimi duzeltmeye ihytiyaciniz olabilir,bizim buradaki derdimiz bole absurd bir durumla karsilasmamak zaten,yap boz tahtasi degil ki bu,ben zaten biseyleri duzeltmek icin ekim yaptiracam,bir daha neyi duzeltmek isteyeyim ki?bir seferlik profosyonel bir sekilde olmali.Buradan doctor ya da klinik acisindan herkes faydalansin diye yardimci olup bizi bilgilendirebilirsiniz mesela??

nereler hakkinda ne bilginiz veya yorumlariniz var yazin hepimiz okuyalim

sactedavileri

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 24 Mart 2015, 09:43:43 »
@sactedavileri

hersey tamamda 'yazinizda 'ekim sonrasi ekimi duzeltmeye ihytiyaciniz olabilir,bizim buradaki derdimiz bole absurd bir durumla karsilasmamak zaten,yap boz tahtasi degil ki bu,ben zaten biseyleri duzeltmek icin ekim yaptiracam,bir daha neyi duzeltmek isteyeyim ki?bir seferlik profosyonel bir sekilde olmali.Buradan doctor ya da klinik acisindan herkes faydalansin diye yardimci olup bizi bilgilendirebilirsiniz mesela??

nereler hakkinda ne bilginiz veya yorumlariniz var yazin hepimiz okuyalim

Merhaba,
Ekim yapılmadan önce kafanızın belirli bölgelerine çizgiler çizilip hangi bölgeye ne kadar kök yerleştirileceğini siz de ekim esnasında görüyorsunuz ve bunu ekim yapan kişiyle görüşüp ortak karar alabilirsiniz(tabi ki yeterli greft olduğu taktirde).
Bazı kişiler alın bölgesindeki körfez diye adlandırılan açıklıkların tamamen kapatılmasının saçlarının doğallığını kaybedeceğini düşünüp istemeyebiliyor.
Burada da karar siz ve operasyonu gerçekleştiren kişiler arasında ortak alınıyor.
Düzeltme konusuna şöyle açıklık getirebilirim;
Saç ekimi yapıldıktan sonraki dönemde kişinin 7-10 gün süredeki bakımı,beslenmesi,saçlara herhangi sert bir temas olmaması,darbe almaması hatta yatış pozisyonlarına kadar çok dikkatli olması gerekiyor.
Düzeltme operasyonları genelde bölgesel olarak oluyor,kafanızın tamamı ile ilgili değil.Bunların çoğu da kişinin yukarda bahsetmiş olduğum şeylere dikkat etmemesinden kaynaklı.Bu herkesin başına gelebilecek bir şey.
Böyle bir olay yaşanması durumunda ekim yapan klinik veya merkezin sizinle olan ilişkileri çok önemli,marka olmuş ve müşteri memnuniyeti değil ücret odaklı çalışan çoğu işyeri ücretini aldıktan sonra sizi umursamıyor.Dikkat çekmek istediğim konu buydu.
Selamlar..

sacsiz33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 24 Mart 2015, 09:48:03 »
Sayın sactedavileri, yorumlarınızdan sizin saç ekim işi ile ilgili bir pozisyonunuz olduğunu anladım yanılıyor muyum?

Eğer öyle ise hangi kurumdasınız sakıncası yoksa öğrenebilir miyiz?

sactedavileri

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 24 Mart 2015, 10:00:40 »
Sayın sactedavileri, yorumlarınızdan sizin saç ekim işi ile ilgili bir pozisyonunuz olduğunu anladım yanılıyor muyum?

Eğer öyle ise hangi kurumdasınız sakıncası yoksa öğrenebilir miyiz?
Merhaba,
Saç ekimi konusunda uzun bir süre sektörde çalıştım ancak şuan başka bir işim var ve onunla ilgileniyorum.Eşim hala sektörde bir klinikte görev yapıyor.
Ben sadece sektörden uzak kalmamak adına foruma giriş yaptım.Belki yanlış bilinen şeyler hakkında bilgi verebilirim diye düşündüm.Benden daha bilgili daha uzman kişiler de illaki vardır ama fikir alışverişinin her zaman iyi olduğuna inananlardanım.
Sektörde tanıyıp güvendiğimiz klinik ve merkezler var tabi ancak buradaki amacım ticari olmadığı için hiç bir mesajımda klinik ismi vermedim.
Burada da yazılarıma bu şekilde devam etmek daha iyi olacaktır şimdilik yazan kişi sayısı az gözüküyor ama site farkedildiğinde pazarlamacılar dolacaktır :)
Eğer isterseniz özel mesaj yoluyla ulaşıp telefonda bilgi verebilirim.Öyle daha uygun olacaktır.
Selamlar..

kampey

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 24 Mart 2015, 22:46:31 »
Arkadaşlar merhaba,

Saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. Bugün Altunizade'de esteworld'e gittim. Bölümdeki yetkili Dilek hn. beni gayet iyi karşıladı. Çok etkileyici bir konuşma yaptı. PRP ile birlikte saç ekimi yapıyorlarmış. Saçıma bakarak iki seans gelmeniz gerekebilir dedi. Sonra bir seanstan sonra ikinci seansı istemezsiniz merak etmeyin yeterli gelir dedi.  Donör alanı biraz seyrek dedi ama sonra yeterli olur dedi. Kaç greft gerekli dedim. 2 bin dedi 4 bin dedi anlamadım. Bir seans 7-8 saat sürüyor ve maksimum ekim yapılıyor dedi. Kan tahlili yapacaklarını söyledi. Belki ekime uygun değilsiniz dedi. Hemen ekim için kapora alarak rezervasyon yapmaya çalıştı. Belirsiz greft sayısından ve aceleye getirmesinden şüphelendim ve düşüneceğimi söyledim. Bir seansın 7000 TL olduğunu söyledi ve 1000 TL indirim yaptı.

Buradan ve şikayet sitelerinden esteworld'un iyi bir klinik olmadığına karar verdim. Seans bazında yaklaşımına, PRP olayına ve fiyata ne dersiniz?

Reciproc resimlerime bakarak nasıl bir değerlendirme yapar mısın? Greft sayıs, ön çizgi vs.

Öngörüşmelerde bulunurken size söylenenler kafanıza yatsa bile kesinlikle randevu almayınız,biraz düşünmek istediğinizi söyleyip ordan ayrılınız,sizde o konuda en doprusunu yapmışsınız...
Prp yi çok doğru bulmuyoruz,söylendiği gibi faydalı bir uygulama değil,dünyanın önde gelen bu işi hakkıyla yapan hiç bir ekim merkezinde prp yapılmıyor,bilimsel olarak saç ekimine faydalı olduğu kanıtlanmamış bir uygulama...
Sizin açıklığınız oldukça fazla,dört bin veya beş binli rakamlar gerekecek gibi ,doner çok zayıf görünüyor ,gereken rakamlar çıkar ama bu işi çok çok iyi yapacak bir yer gerekecek,donerde iz kalma riski var,kesinlikle donerden greft alırken extra hemen yanındaki saçlara zarar verilmemesi gerekir,malesef çoğu ekim merkezi bunu beceremiyor,yoksa bu donerden rahat dört bin greft çıkar aslında,işiniz zor ama olmayacak diye bir şeyde yok,yeterki bu işi hakkıyla yapacak bir yer bulun,en zor meselede bu :)

@reciproc yanındaki saçlara zarar verilmemesi gerekiyor kısmını anlamadım. Tam olarak ne demek istedin acaba? Ben izden çekiniyorum doner alanla ilgili.

Bu arada bugün transmed'den mail aldım. 3000 greft ekilebilir dedi. Sanırım ihtiyaca göre değilde donerin kapasitesine göre söyledi greft sayısını. Bu arada kök alımı ve kanal açılması doktor tarafından yapılıyor. Burada bilinen bir doktor var mı? Doktoru seçebiliyormuşuz.

xtaz1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 27 Mart 2015, 01:29:59 »
Bir arkadasim sema onkul'a ektirdi,Su an 6.5 ayi doldurdu...

Eger onun sonuclarini bekleseydim tereddutsuz ektirirdim..

Ben ektirirken onun ki 4 ay olmustu kendi kendime sanki ekimi iyi degil diyordum..

Su an saclari cok guzel !! Tek seans Ve zekeriya kuldan ucuz...

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 27 Mart 2015, 23:41:24 »
Arkadaşlar merhaba,

Öngörüşmelerde bulunurken size söylenenler kafanıza yatsa bile kesinlikle randevu almayınız,biraz düşünmek istediğinizi söyleyip ordan ayrılınız,sizde o konuda en doprusunu yapmışsınız...
Prp yi çok doğru bulmuyoruz,söylendiği gibi faydalı bir uygulama değil,dünyanın önde gelen bu işi hakkıyla yapan hiç bir ekim merkezinde prp yapılmıyor,bilimsel olarak saç ekimine faydalı olduğu kanıtlanmamış bir uygulama...
Sizin açıklığınız oldukça fazla,dört bin veya beş binli rakamlar gerekecek gibi ,doner çok zayıf görünüyor ,gereken rakamlar çıkar ama bu işi çok çok iyi yapacak bir yer gerekecek,donerde iz kalma riski var,kesinlikle donerden greft alırken extra hemen yanındaki saçlara zarar verilmemesi gerekir,malesef çoğu ekim merkezi bunu beceremiyor,yoksa bu donerden rahat dört bin greft çıkar aslında,işiniz zor ama olmayacak diye bir şeyde yok,yeterki bu işi hakkıyla yapacak bir yer bulun,en zor meselede bu :)

@reciproc yanındaki saçlara zarar verilmemesi gerekiyor kısmını anlamadım. Tam olarak ne demek istedin acaba? Ben izden çekiniyorum doner alanla ilgili.

Bu arada bugün transmed'den mail aldım. 3000 greft ekilebilir dedi. Sanırım ihtiyaca göre değilde donerin kapasitesine göre söyledi greft sayısını. Bu arada kök alımı ve kanal açılması doktor tarafından yapılıyor. Burada bilinen bir doktor var mı? Doktoru seçebiliyormuşuz.
Donerden greft alırlarken bazen yandaki saçlara zarar verilebiliyor ,benim ilk ekimimde doner bölgedede şok dökülme olmuştu,neyseki sonradan toparlamıştı doner,dört bin greft alımına göre fena değildi son durumu...

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 27 Mart 2015, 23:47:47 »
Merhaba arkadaslar,fotomu attim ve size sorum su  hangi ekim merkezi olmali?fotograf isik altinda ve islak sekilde  cekilmistir
Sana tavsiyem her nerede saç ektireceksen greft sayısını düşük  tut ,2500 üstüne kesinlikle çıkma ,önden arkaya iki en fazla üç parmak eninde bir bölgeye ektir,saçlı alanına çok az girsinler ,bu şekilde iyi sonuç akırsın,sıklığı abartırsan ve saçlı alana çok girmeye kalkarsan risk artar,atrıca 2500 greftle bahsettiğim alanda yeterli bir sıklık olur zaten,ekim merkezlerinin ticari kaygıyla size verdikleri greft sayılarına aldanmayınız..,,

xtaz1

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 28 Mart 2015, 01:31:03 »
Benim ekim icin 3000+ graft dedi ama bence o kadar yok...2500e raziyim...malesef bu isler oyle...

Uğur

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 28 Mart 2015, 02:00:27 »
Selamlar, saç ekimi konusunda hiçbiryere güvenmemekteydim , çok araştırdım. megahairtransa da sitelerinden http://www.megahairtrans.com/resim yolladım. Aradılar sadece bilgi almak için konuştum. başta benimde güvenip yoktu ama sonrasında Gülten Hanım telefonda bilgilendirdi beni. Daha sonra teşekkür ettim ve kapattım. Söylenenler aklıma yatınca Gülten Ünveren i araştırdım bazı yerlerde kötü yorumlar bende gördüm. İşkillendim ama eğitimleri ve yaptıkları saç ekimleri baya etkili.https://www.facebook.com/megahairtra...erkezi?fref=ts facebbok adreslerinde ekim yaptıkları resimleri gördüm. Daha sonra aradım tekrar, çnkü fyatı uygun gelmişti. Bana güvenmem için bir hastasıyla görüşmemi söyledi ve numarasını verdi. Bende aradım ve tanıştım. Neler olduğunu ve sonucunun nasıl oluğunu sordum ve öğrendim bana resmlerini whatsapp dan attı. Ekim esnasındaki fotoğraflarınında Gülten Hanımdan alabileceğimi söyledi. Gülten Hanımdan rica ettim ve kendisi resimleri banda gönderdi. anladımki internetteki yazılanlar sadece laf, kanıtlı olarak gördüm, araştırdım ve güvendim. bende ekim yaptırdım. 3000 graft ekildi. Ve nerden baksanız hepside etkili oldu diyebilirim. Rahatım ve ekim sonrası hiç ağrım sızım olmadı. Bende tavsiye edebilirim ama tabi size kalmış birşey. Ben Gülten Hanıma ve ekibine teşekkür ederim.

savaş11

• Full Member
« Yanıtla #41 : 28 Mart 2015, 04:41:36 »
Selamlar, saç ekimi konusunda hiçbiryere güvenmemekteydim , çok araştırdım. megahairtransa da sitelerinden http://www.megahairtrans.com/resim yolladım. Aradılar sadece bilgi almak için konuştum. başta benimde güvenip yoktu ama sonrasında Gülten Hanım telefonda bilgilendirdi beni. Daha sonra teşekkür ettim ve kapattım. Söylenenler aklıma yatınca Gülten Ünveren i araştırdım bazı yerlerde kötü yorumlar bende gördüm. İşkillendim ama eğitimleri ve yaptıkları saç ekimleri baya etkili.https://www.facebook.com/megahairtra...erkezi?fref=ts facebbok adreslerinde ekim yaptıkları resimleri gördüm. Daha sonra aradım tekrar, çnkü fyatı uygun gelmişti. Bana güvenmem için bir hastasıyla görüşmemi söyledi ve numarasını verdi. Bende aradım ve tanıştım. Neler olduğunu ve sonucunun nasıl oluğunu sordum ve öğrendim bana resmlerini whatsapp dan attı. Ekim esnasındaki fotoğraflarınında Gülten Hanımdan alabileceğimi söyledi. Gülten Hanımdan rica ettim ve kendisi resimleri banda gönderdi. anladımki internetteki yazılanlar sadece laf, kanıtlı olarak gördüm, araştırdım ve güvendim. bende ekim yaptırdım. 3000 graft ekildi. Ve nerden baksanız hepside etkili oldu diyebilirim. Rahatım ve ekim sonrası hiç ağrım sızım olmadı. Bende tavsiye edebilirim ama tabi size kalmış birşey. Ben Gülten Hanıma ve ekibine teşekkür ederim.
ugur kardeş , bu paylaşımınızdan sonra  çok işgillendim bende şimdi.... Bunu neden yapar insanlar halen anlamış degilim nasıl bir düşünceyle böyle paylaşımlarda bulunuyorsunuz cok merak ediyorum !!! Aynı yazıyı forumlarda paylaşarak ya firma hakkında insanların olumsuz düşünmesini istiyorsunuz yada cok etkili reklam olacagını...  Bu sitede böyle geyikler yemez kardeş , ha gercekten dogruysa da söyledikleriniz bir kutu çikilota alarak ekim yaptırdıgınız yere giderek orada yüzüne söyleyiniz.tşk etmek için buradan seslenmenizin hiç bir faydası yok çünkü duyamaz sizi ;) saç ekimi forumlarındaki geyik muhabbetlerini buradan kimse yapmasın arkadaşlar lakin sazan tutma sezonu bitti ...
« Son Düzenleme: 28 Mart 2015, 04:45:10 Gönderen: savaş11 »

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #42 : 29 Mart 2015, 22:34:34 »
ugur kardeş , bu paylaşımınızdan sonra  çok işgillendim bende şimdi.... Bunu neden yapar insanlar halen anlamış degilim nasıl bir düşünceyle böyle paylaşımlarda bulunuyorsunuz cok merak ediyorum !!! Aynı yazıyı forumlarda paylaşarak ya firma hakkında insanların olumsuz düşünmesini istiyorsunuz yada cok etkili reklam olacagını...  Bu sitede böyle geyikler yemez kardeş , ha gercekten dogruysa da söyledikleriniz bir kutu çikilota alarak ekim yaptırdıgınız yere giderek orada yüzüne söyleyiniz.tşk etmek için buradan seslenmenizin hiç bir faydası yok çünkü duyamaz sizi ;) saç ekimi forumlarındaki geyik muhabbetlerini buradan kimse yapmasın arkadaşlar lakin sazan tutma sezonu bitti ...
Dostum güzel cevap ;D. Koyduğu linkleri kaldırayım dedim ama zaten çalışmıyormuş...

Leo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 30 Mart 2015, 00:51:35 »
Reci abi bu ekilen greftleri sayma programini nerden bulabilirim acaba? Google da arattim ama bulamadim. Burda bir link verebilirsen iyi olur malum herkesin aklina takilan en temel konulardan biride doktorlarin gercekten söyledikleri kadar greft ekimi yapip yapmadiklari.
Ayrica bu zigzag li sac cizgisi hakkinda ne düsünüyorsun? Bence hic dogal durmuyor, ekim yapildigi acayip belli oluyor. Ancak saclari uzattirsan ve saclar gercekten sik ekildiyse fena durmuyor, yoksa gercekten kötü gözüküyor.
Ayrica bircok kisi sac ekimi sonrasinda beklentini düsük tutacaksin, yada o kadar da olur tarzi yorumlar yapiyor, ama mükemmel bir sonuc beklemek gerekiyor, lakin cok büyük paralar ödeyerek bir nevi estetik ameliyati oluyoruz ve mükemmel bir sonuc beklemekte en dogal hakkimiz. Özellikle Norwood 2-3 olan kisilerin sac ekimlerinin mükemmel olmamasi icin bir neden donör bölgeleri saglam oldugu sürece.

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #44 : 01 Nisan 2015, 19:44:55 »
Paint.NET diye bir program var ,bu iş için ideal ,gezginlerden indirebilirsin...
Abartılı zikzaklı saç çizgisini bende sevmiyorum,kendi ekimimde belirgin zikzak istemediğimi söyledim ,onlarda çok hafif zikzak yaptılar bence çok gereksiz bir şey üstelik greft ziyanıda oluyor ,güya doğal gözüksün diye yapıyorlar ama alakası yok öyle bir sonucu olmuyor...
Norwood 2,3 için haklısın beklentiler yüksek olmalı,3000 greftle bazen bakıyorsun nerdeyse norwood 6 kapanıyor ,o yüzden sadece  ön kısma iki bin üç bin greft ekiliyorsa sonucuda çok iyi olmalı,beklentiyi düşük tutmak bu tür ekimlerde ekim merkezlerinin işine geliyor....

Facebook Twitter Instagram