Gönderen Konu: Hangi Ekim Merkezi  (Okunma sayısı 90851 defa)

sacsiz33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hangi Ekim Merkezi
« : 23 Şubat 2015, 19:49:32 »
Arkadaşlar selamlar.. Aranıza yeni katılan eski kellerdenim. Beni son derecenin sonunda rahatsız eden bu durumdan artık kurtulmak istiyorum. Ama nerede en iyi,en kaliteli en tatminkar ekimi yaptırırım kafam çok karışık. herkes kendine göre birşeyler anlatıyor..Kimi reklam amaçlı pofpofluyor vs.. Herkes hepsini biliyordur eminim. Neyse konuyu dağıtmayayım MARAL denilen ekim merkezi ile yaptığım  yazışmamı ve saçımın fotolarını gönderiyorum size. Yorumlarınız benım için çok değerli şimdiden çok teşekkür ederim. Bu arada 8 yıl önce FUT yöntemi ile ekim yaptırdım ama herhangi bir olumlu yönü olmadı.. Kafamın arkasındaki iz yanıma kar kaldı sadece..

BEN;

Merhabalar.. Size saçımın fotolarını gönderiyorum.. bilmiyorum ne kadar mümkündür fakat olabildiğince  sık bir ekim yaptırmak istiyorum. Şu an araştırma aşamasındayım. 8 yıl önce FUT yöntemi ile bir ekim yaptırmıştım fakat yapılan işlemden kesinlikle memnun kalmadım. Sütten ağzı yanan misali şu an sıkı bir araştırma içindeyim. Sizden ricam gönderdiğim fotolarımdaki gerekli olan seans sayısı ve ücretini bildirmeniz. İyi çalışmalar dilerim.

MARAL;

Hakan Bey, merhabalar,

Boşverin eski kötü tecrübeyi, şu aşamada FUE i ealan çok iyi kapanır. Bir seans iyi bir kapama sağlar ve yeterli olabilir. Verici sahalarınız kapasitesi iyi ise. Bu da ancak işme sırasında anlaşılabilir. Tpe için bir seans daha gerekebilir ve 2 seansta tam kapama garanti olur. Sizin şu aşamada 5. Derece saç kaybınız var.

Tip 5 saç kaybı: (ileri derece) Genel olarak verici sahaların emniyetli olarak verebileceği maksimum sayıda greft ekilir. Genel ortalama 3500-5000 greft arasındadır, bu önden tepeye iyi bir kapama sağlayacaktır. Verici sahasındaki saçları çok sık olan kişilerde 5500 grafte kadar olabilir, fiyatlama verici alanın vereceği maksimum ve sınırsız greft ekimi içindir. Fiyatlama 4500 liradır. 

Saç ekiminin bütün teknikleri üzerinde geniş bir tecrübemiz ve uygulamamız vardır. Son 6 yıldır avantajları ve doğal sonuçları nedeniyle sadece MikroFUE saç ekimi tekniğini kullanıyoruz.   

Maral Klinikte MikroFUE (Mikromotor - Mikrocerrahi FUE) yöntemi ile saç ekimi emniyetli ve güvenilir bir yöntemdir. Ekilen saçlar başınızın arkasındaki saçlar gibi uzun ömürlü ve kalıcı olarak uzarlar. MikroFUE tekniği küçük bir işlemdir ve hiçbir cerrahi riski yoktur.

Saçı derinin altındaki saç kökü veya saç folikülü denilen bölgedeki hücreler üretir. Saç kökleri başınızın arka ve yan taraflarında hayat boyu kalıcı olan saçların olduğu sahalardan (verici sahalar) GREFT adı verilen yapılar şeklinde tek tek alınarak saç dökülmesinin olduğu sahalara (ekim sahaları) ekilirler.  Greftler tek adet, veya 2 adet, veya 3 adet, veya en fazla 4 adet saç kökü içerebilirler. Bir saç kökü ekim sahasında bir saç üretir. Genel olarak 1000 greft ekildiğinde ekim sahasına 2200-3000 saç ekilmiş olur (greftler verici sahadaki saç sıkılığına bağlı olarak ortalama 2.2 - 3 saç (veya saç kökü) içerir)

MikroFUE tekniğiyle saç ekimi yaptığımız örnek öncesi - sonrası resimlerimizi şu linkte görebilirsiniz:   

Saç ekiminiz için fiyatlamanız 4500 liradır..

Ücret paket ve herşey dahildir. Ödeme sadece nakit ödemedir. Pakete işlem sırasında ve sonrasında kullanılan tüm ilaçlar, bakım ve yıkama ürünleri, şapka, dahildir. Gizli bir ek maliyet yoktur.

Sizden tekrar haber almayı bekliyoruz. Karar verince, işleminizin planlanması için bize ulaşmanız yeterlidir.

Sevgi ve saygılarımızla

Doçent Dr. Tuğrul Maral

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

sacsiz33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hangi Ekim Merkezi
« Yanıtla #1 : 23 Şubat 2015, 19:50:49 »
Bu da son fotom..toplam 5 adet çekmiştim.

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 24 Şubat 2015, 00:26:59 »
Sitemize hoşgeldiniz,açtığınız topik içinde teşekkürler,böyle bir topiğe ihtiyaç vardı,bu topik altında ekim merkezlerini tartışabiliriz..
Şu an eklediğiniz fotolarda gözüken saçların ne kadarı futtan kalma ne kadarı kendi saçınız doğrusu anlamak zor gibi tabi kalın olanlar futtan kalma ihtimali daha yüksek,bunları birbirlerinden ayırt edebilme olayı önemli çünkü medikal tedavi uygulansınmı uygulanmasınmı konusunda çelişkiye düşüyor insan,sanki uygulamak gerekiyor gibi çünkü minyatürleşmiş saç çok fazla,onlar tekrar canlandırılabilir,minoxil ve finanstreid ikilisi düşünülebilir....
Saç ekimiyle bence bu kafada çok güzel sonuç alınabilir çünkü kendi saçınız her ne kadar az gözüksede aslında öyle değil,bu tür kafalarda saç ekimi çok iyi netice verip çoğu kimseyi ekim merkezi hakkında yanıltabiliyor,bazen cm kareye 20 greftlik bir ekim bile müthiş değişime sebep olabiliyor,bunun tersi tamamen saçsız açıklığı olanlarda  cm karede 50 greft bile ekilse buna nazaran çok kötü sonuçlar olabiliyor...
Maral kliniği biliyorum ama çok detaylı değil malesef benim aklımda orta düzey bir ekim merkezi olarak kalmış ama bu maral kliniği madaya yatırıp inceleyebiliriz,yanılmıyorsam internette kendileri hakkında bazı bilgiler var ama daha çok yabancı forumlarda,öncelikle bu bilgilere ve varsa videolarına bir bakalım...
Sizin için bence üç bin greft civarı bir ekim lazım,hangi şehirdesiniz ve yaş kaç acaba?

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 24 Şubat 2015, 00:41:20 »
Verdiğiniz linke baktım şaşırdım doğrusu,ilk defa bir ekim merkezinin after before fotolarını yayınladığını gördüm,yasak olduğu için kimse yanaşmıyor aslında ,genelde mail yoluyla isteyenlere gönderiyorlar,ben bu konuda maral kliniği tebrik ediyorum bence doğru bir iş yapmışlar :) Tr de her şey saçma sapan malesef normalde uygulanması gereken yasaklar uygulanmazken çoğu zaman anlamsız ve bence gereksiz yasalar daha çok ciddiye alınmakta ,buda bunlardan biri o kadar saçmaki aslında ceza falan alınmaz bundan ,en fazla uyarı alırlar kaldırırlar,gerçi saçma dedikya hemşireyi tek başına baştan sona çalışmasına izin veren zihniyet bakarsın bu gibi konularda aslan kesilir,oluyor bazen ama ateş olsa cürüm kadar yer yakarlar deyip esgeçİyoruz bu konuyuda  :)
Burda önemli bir konudan bahsetmek lazım oda şu; en sıradan ve kötü ekim yapan yerlerde bile bu tür yüzlerce foto gösterirler size asla ciddiye almayın,tlf alır yanlarına giderim derseniz o da olmaz bence ,öyle ayak üstü bir ekimin neticesinin iyi olup olmadığına karar vermek o kadar kolay bir iş değil,hem birde bunların seçmece kişiler olduğunu düşünürsek hiç tavsiye etmem...

sacsiz33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Şubat 2015, 10:09:36 »
İzmir'deyim ve yaş 33. Artık dökülme pek olmuyor. Fakat ilaçla uğraşmak istemiyorum kesin bir çozum arıyorum artık. 3000 greft demişsiniz, ama butun kafama yeterli olur mu o miktar gerçekten.. Bana daha fazlası lazımmış gibi geliyor. Saçımın ön çizgisinde pek sorun yok, tam benlik aslında bu fue olayı. İşini en iyi yapanı bulma kısmı biraz zor olacak gibi sadece. İlginize teşekkur ederim. İsmim Hakan bu arada.. Matematik Oğretmeniyim.

sacsiz33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 24 Şubat 2015, 23:20:15 »
Dediğiniz arkadaşı inceledim.. Vertex hariç ön ve orta kısma 2650 greft demiş. Benim vertex ve azıcık daha tepe bölgesi de var arkadaşa ilave olarak sanırım.. 3000 greft bana az gelir gibime geliyor. Bir de şunu merak ediyorum bütün kafamın işi acaba 1 seansta biter mi ki. Yani 1 seansta istenilen sıklık  elde edilebilir mi ki.. Dr. KUL bunu yapabilir mi acaba. Bi mesajlaşmam lazım sanırım kendisiyle.

sacsiz33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 24 Şubat 2015, 23:30:35 »
Bir de MARAL'ın dedikleri  aklıma takıldı  şimdi;

- Tip 5 saç kaybı: (ileri derece) Genel olarak verici sahaların emniyetli olarak verebileceği maksimum sayıda greft ekilir. Genel ortalama 3500-5000 greft arasındadır, bu önden tepeye iyi bir kapama sağlayacaktır. Verici sahasındaki saçları çok sık olan kişilerde 5500 grafte kadar olabilir, fiyatlama verici alanın vereceği maksimum ve sınırsız greft ekimi içindir.

5000 küsür greftten bahsetmişler bana gönderdikleri mailde.. Bu durumdan işkillenmelimiyim?

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 25 Şubat 2015, 00:11:20 »
Aynen öyle huylan bence,maral klinik öyle üst safhada kaliteli ekim yapan bir yere benzemiyor, zaten çok iyi ekim yasalar sadece hemşirelerden oluşan bir ekip görev almaz,ekim yaptıranlar öyle yazmış,en azından tuğrul maral kanalları açsa sanki onuda yapmıyor gibi bir iki kişi öyle yazmış,gene araştırır öyle değilse burda belirtiriz...
çok sık ekim yapabilen bir yer değil maral klinik gördüğüm üç dört ekim örneğinden öyle anlaşılıyor,en azından ön çizgiyi çok seyrek ekiyorlar buda bence onları kötü bir ekim merkezi yapıyor,ön çizgi seyrek olursa o ekim  estetik anlamda inasanın görüntüsüne çok şey katmaz,o yüzden tercih edeceğiniz ekim merkezinde ön çizgiyi sık ekebilme özelliği olması lazım ve tabi sık ekime göre ekilenlerinde çıkabilmesi lazım,bu özellik maral klinikte ne yazıkki yok..
dediğim gibi kaliteli ekim yapabilen ellerde 4000 ,5000 ekim bile olabilir ama sıradan ekim merkezlerinde bu sayılar çok riskli,evdeki bulgurdan bile olabilirsiniz  :) hiç saç çıkmadığı gibi olan saçınızda gidebilir,bana olmaz demeyin maceraya girerseniz sizede olur...
Nedense sıradan ekim merkezleri genelde hep yüksek greft sayıları söylüyorlar,aslında belkide söyledikleri rakamlar normal ama arkasında genelde maddi kaygı oluyor,iki bin üç binli rakamlar çoğu ekim merkezinin hoşuna gitmiyor ,söyledikleri yüksek sayıdaki greftler sizi aldatmasın kendileride inanmıyorlar aslında başarılı bir ekim yapacaklarına,siz siz olun büyük vaadlerde bulunan kişilere inanmayın,tam tersine hastasına beklentilerin çok yüksek tutmamasını söyleyen doktorlara her zaman artı puan verin ,şöyle mükemmel olur süper olur söylemlerini sıkça kullanan yerlerden uzak durun çünkü saç ekimi başarısı çok yüksek olan bir estetik operasyon değil kesinlikle,o yüzden medikal tedavileride eğer mümkünse öneriyoruz..

Maral kliniğin iki tane ekim örneği: özellikle birinin ekimi çok travmatik geçmiş fotolardan öyle anlaşılıyor,sonrasında kendiside pek dikkat etmiş olmayacakki yüzü gözü şişmiş....

http://www.hairrestorationnetwork.com/eve/175931-istanbul-turkey-dr-maral-clinic-my-review-experience-july-2014-a.html

http://www.hairrestorationnetwork.com/eve/173845-my-3500grafts-fue-dr-maral-istanbul-2.html

« Son Düzenleme: 25 Şubat 2015, 00:18:53 Gönderen: Reciproc »

sacsiz33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 25 Şubat 2015, 13:28:15 »
Bu DHI da nesi acaba? Sanki fue den çok daha iyiymiş gibi bahsedilmiş, fikri olan var mı?

PRP Destekli DHI Saç Ekimi(Direct Hair Implantation)

DHI Saç Ekimi , FUE Saç ekim yönteminin bir çeşidi olup,tek farkı, saçların, göğüs ve sakal kıllarının, özel yapım 0,5-0,7 mm çapındaki FUE iğneleriyle çıkarıarak, Saç Ekim Kalemi olarak bilnen, Hair Pen / Choi İğne içerisine yerleştirilmesi ve  direk olarak , el değmeden, saç ekimi yapılacak deri altına, istenilen yön verilerek yapılan saç ekim işlemidir.

Dhi Saç Ekiminde;Saçlar, direk olarak, kalemle yön verilerek yerleştirildiği için, kesinlikle kanama olmaz ve ertesi günü yıkama işlemi yapılabilir.1 hafta gibi kısa sürede tamamen iyileşme işlemi tamamlanır.
 Dhi Saç Ekimi,çok sık saçlar,sakal ekimi ve kaş ekimi için önerilir.

FUE ile DHI saç ekimi arasındaki farklar
• FUE Saç Ekimi Yönteminde, 1 cm kareye  40 saç yerleştirebiliyorsanız , DHI Sa Ekimi Yönteminde 120 saç yerleştirebilrsiniz.
• FUE Saç Ekimi Yönteminde, saç ekim yapılacak alana ,önceden saçların yerleştirileceği delikler açıldığı için,delik içinde kan pıhtılaşması oluştuğundan dolayı, saç çıkma yüzde oranı % 10 düşmektedir. DHI Saç Ekimi yönteminde, Choi iğnesi, direk cilt altına hem deliği açtığı ve hemde el değmeden saçları cilt altına yerleştirdiği için yüzde başarı oranı daha yüksektir.

Avantajları
•Kesme yok
• Dikiş yok
• Sakal dan saça aktarma imkanı
•Bayanların ekimlerinde  saç kesme işlemi yok
• Kanama yok
• Fire yok
• Hiç İz yok
• Daha sık ekim imkanı
•Daha doğal bir görünüm
•İstediğin tarafa yön verme imkanı
•Daha fazla doku transferi
• Kısa sürede iyileşme
• Seanslar arasında bekleme yok

Dezavantajları
•Dezavantajı yok

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 26 Şubat 2015, 01:45:58 »
Yani öyle bir anlatmışlarki sanırsınki saç ekiminde devrim olacak bu yöntemle ,halbuki öyle değil çok fazla tutmadı bu dhı yöntemi,diğer adı kalem yöntemi hatta implanter kalem yöntemi diyorlar...
Bu implanter kalem yöntemiyle ilgili işin ilginç tarafı alıntı yaptığınız yazıda yazılanların çoğu doğru aslında ama şeytan ayrıntılarda gizlidir misali bu tekniğinde çok önemli bir dezaantajı var bana göre ,bir defa bu implanter kanallar standart yani uçları falan aynı kalınlıkta ve derinlikte,bunların farklı ebatları varmı okuduğum kaynaklarda böyle bir şeye rastlamadım şu ana kadar,büyük ihtimalle hepsi standart öyle olunca herkese aynı çapta ve derinlikte kanal açıyorlar,buda işi biraz şansa bırakıyor,dünyanın en iyi ekimcileri döner alandan çıkan greftlerin anotomisne uygun kanal açarak çalışıyorlar hatta artık dünyanın önde gelen saç ekim klinklerinde greftler mikroskop altında incelendikten sonra açılan kanalların derinlikleri ve çaplarına karar veriliyor,demekki bu ayrıntı çok önemli...
ülkemizde antalyada hakan doğanay bu implanter kalem tekniğiyle yıllardır ekim yapmaktadır,benim hakan beyin ekim sonuçlarından çıkardığım sonuç şudur bazı kişilerin ekim sonuçları mükemmel denecek düzeyde başarılı olmasına rağmen bazı kişilerinde ekim sonuçları başarısız olmakta,kötülemek istemem kendisinde ekipte  hiç saçı çıkmayan bir kaç kişi biliyorum,buda benim teorimi doğruluyor ,bazılarına çok uygun olurken bu yöntem bazı kişilerede bence çok ters geliyor...
Aşağıdaki videolara bakarsanız bazı greftlerin sıklıkla düzeltilmek zorunda kalındığı görülüyor,bence greftler kaleme ve kanallara yerleştirirken bir miktar travma görüyorlar,tabi bu onlara ne kadar zarar veriyor bilmiyoruz ama kalem uçlarının standart olma olayı bu yöntemden soğutuyor beni işin gerçeği,yoksa çok mantıklı aslında,bir ara hakan doğanayı sırf bu teknik  için tercih edebileceğimi düşünüp araştırmıştım ama bahsettiğim ayrıntılar yüzünden vazgeçtim...

ilk video hakan doğanaya ,ikinci video yabancı birine ait;

https://www.youtube.com/v/GgHBJTJFdqs

https://www.youtube.com/v/h9Wdv7IUNE8
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2015, 01:51:09 Gönderen: Reciproc »

savaş11

• Full Member
« Yanıtla #10 : 26 Şubat 2015, 02:50:42 »
Bir de MARAL'ın dedikleri  aklıma takıldı  şimdi;

- Tip 5 saç kaybı: (ileri derece) Genel olarak verici sahaların emniyetli olarak verebileceği maksimum sayıda greft ekilir. Genel ortalama 3500-5000 greft arasındadır, bu önden tepeye iyi bir kapama sağlayacaktır. Verici sahasındaki saçları çok sık olan kişilerde 5500 grafte kadar olabilir, fiyatlama verici alanın vereceği maksimum ve sınırsız greft ekimi içindir.

5000 küsür greftten bahsetmişler bana gönderdikleri mailde.. Bu durumdan işkillenmelimiyim?

2 kez saç ekimi yaptırmış birisi olarak sana söyleyecegim tek şey , ne cıkarsa ekeriz diyen yerleri cok iyi düşünmendir kardeş. İlk ekimimde 'ne cıkarsa bahtına' tarzında olan bir hastanede ekim yaptırdım ve 4000 grefti aynı günde kafaya serperek laf olsun diye yapılan ekimde sonuç heryönüyle hüsran oldu. Böyle yerlerde ekim işi tombala çekmeye benziyor artık ne cıkarsa bahtına ... Adamlar greftleri sanki tarladan cıkarır gibi umursamadan ziyan etmelerindeki mantık pazarlama stratejisi. Kesinlikle açıklıgı fazla olan arkadaşlara tavsiyem ekimi tek seans olarak degilde enaz bir yıl arayla 2 seans olarak düşünmeleri. Tek seansta ekilenlerin hepsi cıksa bile mayın tarlası görünümünden başka bir ihtimal yok. Az olsun öz olsun mantıgında yaptırmak lazım yoksa ziyan olan greftleri cok ararsınız. Benim ilk ekimimi yaptırdıgım yer gibi yerlerde ekim yaptırıpta hüsran yaşayan cok kişi gördüm ( canlı örnekler ) onçün ekim yaptırmak isteyen kişilerin aynı duruma düşmelerine gerceten vicdanım el vermedigi için bir yıldır paylaşımda bulunarak uyarmaya çalıştım lakin bazen olacaklara da insan engel olamıyor hatta uyarmama ragmen göz göre gidip sonucları hüsran olan arkadaşlarımda var...
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2015, 02:52:45 Gönderen: savaş11 »

sacsiz33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 26 Şubat 2015, 13:16:46 »
Bu da konhair isimli firmanın bugün gönderdiği mail

Hakan Bey Merhaba,
İlk önce, bize e-mail gönderdiğiniz için teşekkür ederiz. Ön görüşme, saç analizi ve muayene ücretsizdir kliniğimize uğrayın görüşelim. Saç Ekimlerimiz, Hastanede ameliyathane ortamında yapılmaktadır ve yasa gereği yapılmalıdır. En ufak bir alerjik durumla karşılaşılsa bile müdahale edilebilecek tam teşekküllü yer olmalıdır. EK teki dosyayı lütfen okuyunuz.

Resimleri indirSizin,fotoğraflarınıza göre  5A nolusaç  dökülme dereceniz mevcut ve 5.500 greft/dokuya, yada 11.000 saç teli/saç köküne ihtiyacınız var. Saç Ekim işleminiz en az 2 seans ta  biter ve mükemmel, çok doğal olur. Ekim yapıldığı belli bile olmaz.1. Seansta 3000 greft saydırma garantisi vererek 3000 greft in üzerinde ekim yaparız. 2. Seansı 6 aydan önce olmamak üzere 1 yıl içinde yaptırabilirsiniz. Onda  da 2500 greft ekim yaparız ve saç ekimi işleminiz tamamlanır.Ense ve kulak üzerindeki, ömür boyu dökülmeme özelliğine sahip saçlar,  PRP(Hücre Yenileme Sistemi) destekli  FUE yada DHI Saç ekimi işleminiz, bir seansta 4 kişilik bir ekiple, yaklaşık 6 saat sürecek .

Fiyatlandırma;  FUE Saç Ekimi, greft başına ortalama 80 Kuruş dur. Seansı,3000 greft yaklaşık olarak  nakit 2.250TL dır. Kredi kartına 9 Ay taksit 3000TL dır.DHI  Kalem İle Saç Ekimi, greft başına 2 TL dir.

Saç ekimi, asla unutulmamalıdır ki asla geri dönüşümü olmayan bir işlemdir. Güzel ve tatlı sözlere kanmayınız. Saç Ekim Merkezini Araştırmada Hatalar yapılmakta ve fiyat Ön planda tutulmakta ve doğal bir saç ekimi olması unutulmaktadır.

Eğer Saç Ekimi yaptırmayı ciddi bir şekilde düşünüyorsanız; Sağlıklı ve doğru karar verebileceğiniz, iyi bir sonuç alabileceğiniz,  Saç Ekim Merkezinin seçimi yaparken önce nelere dikkat edilmelidir, O konuda size Ek’ te bir dosya gönderdim. Dosyayı açıp, lütfen sayfanın tamamını okursanız memnun oluruz.
Yeni Teknik olan DHI izlemek

Resimleri indir

Muharrem Çetinoğlu | Konhair Saç Ekimi
Bahçelievler 7.Cadde No:8/1 Özyüksel Apt.
(Otobüs Son Durağı) Bahçelievler-ANKARA

« Son Düzenleme: 24 Kasım 2018, 14:46:39 Gönderen: Hintell »

sacsiz33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 26 Şubat 2015, 15:00:15 »
''Saç Ekim işleminiz en az 2 seans ta  biter ve mükemmel, çok doğal olur. Ekim yapıldığı belli bile olmaz.''

dedi ve yine şüphelendirdi :)

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 26 Şubat 2015, 20:19:33 »
''Saç Ekim işleminiz en az 2 seans ta  biter ve mükemmel, çok doğal olur. Ekim yapıldığı belli bile olmaz.''

dedi ve yine şüphelendirdi :)
Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış misali size mail yazmışlar,yok hastane ortamı olacakmış tam teşekküllü olacakmış,yok efendim fiyat kaygısıyla karar verilmeyecekmiş falan filan,sanki kendileri çok yüksek fiyata yapıyorlarmış gibi :)komik olmuş..
Bunu yazanda bence doktor değil hemşire olmalı,zaten orda hemşireler ekim yapıyır,orda meral diye bir hemşire var bütin işler ondan soruluyor,muharrem falan paravan orda satış işlerinden sorumlu genel müdür ;D
Uzak durun ben bunları takip ediyorum merak etmeyin,bunlara şehir dışından bile hasta gidiyor ama çoğu saç ekimi konusunda cahil insanlar,bunların yaptığı ekimler çok sıradan ortalamanın altında yer alır,bu ekim merkezi bana göre ciddiye alınacak bir yer değil...
Aşağıdaki fotodaki ekim meral denilen hemşirenin ekimi,buna yanlış hatırlamıyorsam 3500 civarı greft ekilmiş,sitemizde noorwood 7 sağlam nickli arkadaşımızın ekimiyle kıyaslayın,kesinlikle sağlamın ekiminden hiç bir üstünlüğü yok ,halbuki nerdeyse iki katı bir alan sözkonusu  yani sağlam çok daha avantajlı bu konuda...
Üç beş greft serpiştirmişler böyle ekim olmaz,seyrek olacağı her halinden belli...şimdi bu fotonun sahibi sitede görse bunu çıldırır heralde ;D fotosunu hiç kimseye göstermek istemiyormuş,donanımdada var meralde ektiren bunun fotokopisi sayılır,hazır tlf varken uğraşmayayım dedim :)
« Son Düzenleme: 01 Mart 2015, 13:50:02 Gönderen: admin »

sacsiz33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 28 Şubat 2015, 10:59:01 »
En çok merak ettiğim konu; acaba ekimden sonra görüntü olarak ggönderdiğim topikli resmimdeki goruntuyu yakalama şansı nedir..  1 seansta yada kaç seansta olur.. Yoksa imkansız mı.. Bıktım şu topik illetinden..

Facebook Twitter Instagram