Öncelikle merhaba arkadaşlar uzun süren araştırmalarım sonucu sizlerinde fikrini alarak (
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4587.0 ) saç ekimi konusunda Opr. Dr. İlhan Serdaroğlunda karar kıldım ve 6 eylül 2018 tarihinde saç ekimim İlhan bey ve ekibi tarafından gerçekleştirildi.Operasyon 7:30-8 saat sürdü ve yaklaşık olarak 3500 greft ekildi.7500 tl ödedim.
Bir üst paragrafta verdiğim linke bakarsanız donör alanımın çok da iç açıcı olmadığını göreceksiniz. İlhan bey de bana saç ekimini kararlaştırırken en fazla 3000 greft alabileceğini ama elinden geleni yapacağını söylemişti şahsen sizin de yorumlarınızdan sonra bu kadar açık bir alanı kapatmalarını beklemiyordum ama beklentimin üzerinde bir iş çıktı ortaya. Ekimden sonra 15.gün kontrole gittiğimde İlhan hoca donör bölgemden rahat bir şekilde 3000 greft daha çıkacağını söyledi.Şu ana kadar ki süreçte kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreci buradan paylaşabildiğim kadar paylaşmaya çalışacağım umarım saç ekimi yaptıracak olan arkadaşlara yardımı dokunur. İyi forumlar.
Saç ekiminden önce
Şuraya da bi künye bırakayım özet geç diyen arkadaşlar için
Greft : 3500
Ücret : 7500
Yer : Opr. Dr. İlhan Serdaroğlu
Ek tedaviler : Balık Yağı, Xpecia, Biotin, Proscar 1/4,
( 45.günden sonra her gün Miracle Losyon ve haftada bir Bemiks-Evigen Kürü )
Şampuan Trixowell ( içinde bir kutu diane-35 var )
Saç ekiminden önce