Saç Ekimi Sonuçları
Forumun gelmiş geçmiş en enterasan paylaşımını yapıyorsun ha farkındamısım şu an
üstler ekim değil ki zaten önde direk gibi üç tel saç var ama resimler net ve bol ışıklı.
Arkadaslar ( istisnalar ) sizler kusura bakmayın ben burada bazı seylerin kurnazlıkların çakallıkların farkındayım bazı direten kişilerinde hangi amaca hizmet ettiğine dair süperlerim var... yan hesaptan kötülemekmi dersiniz personellerine hesap actırıp bastırın yorumlara diyenmi dersiniz onların var oldugunu tahmın ederekten burada onları alaya alıyorum farkında degiller gırgır gecildiklerinin cokta umrumda degıl ben sadece o kısıleri makaraya doluyorum hepsi bu ne derse desinler ben biliyorum eski halinide sımdıki halimide...varsa hata ...hatasız kul olmaz önemli olan hatayı düzeltmek ben bunu gördüm. Göremeyen arkadaslar veya baska sac ekim merkezlerinin yan profıllleri istedikleri kadar tırmalasın ben suanki halimi cok iyi biliyorum...hepiniz saglıcakla kalın (gercek kullanıcılar)
bu merkezin vasat üstü ekimi olmadigi zaten biliniyor , sen mutluysan zaten bizim icin sorun yok .daha önce sikayetci oldugun nekrozlu bölgelerdeki son durumu paylasmani beklerdim. cansu bilgili ile cekilmis resimi degil.
cuma günü o işaretli yerler onarılıyor...kan tahlıllerini hzırladım gitmek kaldı bitek ustam...nasipse orasıda kapatılınca sorun yokresım atardım ama ekimi uzun saclı sekılde kestırmeden yaptırmayı dusunuyorum..eger kısaltırsam atarım..ama sanırım aynıdır oda cuma giderilicek sorun
Bence kısalt düzgün oturaklı bir ekim olsun
Hayirli olsun simdiden. Nedir bu yeni islem, aradaki bosluklara rotus mu, baska bir sey mi?
Rötuş yapıldı ✅ hersey number one gecti