Gönderen Konu: Saç ekimi kabuk dökümü  (Okunma sayısı 9060 defa)

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
Ynt: Saç ekimi kabuk dökümü
« Yanıtla #15 : 06 Aralık 2019, 13:38:02 »
Ekimin 59. günündeyim en gıcık günler galiba yeni çıkan küçük saç telleri bile tek tük elime geliyor nadir de olsa ve sanki hiç uzamayacak hissiyatı oluyor insanda ve aşırı bir kaşıntı var xpecia dışında birşey kullanmıyorum aşırı iltihaplı sivilce yapıyordu günde 1 tablete düşürdüm geçti. Şuan tek endişem ekim alanı dayanamayıp kaşıyorum tırnaklamasamda fazla oynatıyorum telleri umarım zarar vermiyorumdur.

saidesad

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 06 Aralık 2019, 19:39:22 »
Benimde anlamadığım bi konu var. Saç ekimim 10 gün oldu. Ekim Merkez’ine sordum ne zaman kabuk dökümü işlemini yapacağımı. Onlarda ilk yıkamadan sonra 10. Gün dediler. Kafam karıştı. Doğrusu ney.?
Birde kabuk dökmeyi sordum losyon yapıp 40dakika bekleyip, hafif ovuşlayarak dediler.
Benim bildiğim 15-20 dakika bekletmek, kabuk dökümü için.
Yardımcı olur musunuz.?
Ekim Merkezi Dr.Serkan Aygın

Tekkolik

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 06 Aralık 2019, 21:55:13 »
Benimde anlamadığım bi konu var. Saç ekimim 10 gün oldu. Ekim Merkez’ine sordum ne zaman kabuk dökümü işlemini yapacağımı. Onlarda ilk yıkamadan sonra 10. Gün dediler. Kafam karıştı. Doğrusu ney.?
Birde kabuk dökmeyi sordum losyon yapıp 40dakika bekleyip, hafif ovuşlayarak dediler.
Benim bildiğim 15-20 dakika bekletmek, kabuk dökümü için.
Yardımcı olur musunuz.?
Ekim Merkezi Dr.Serkan Aygın

40 dk bekletin dediler banada ben 1,5 saat bekletmiştim ilk yıkamadan 6. Günde kabuklar elime geldi. Ekim merkezi benimde Serkan Aygın.

gelirsenekime

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 27 Nisan 2022, 09:40:22 »
içinde bulunduğum süreci çok iyi tanımlamışsın abi teşekkür ederim içim ferahladı

Neo_22

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 24 Temmuz 2022, 22:17:06 »
Abi benim konuma bakabilir misin?

Facebook Twitter Instagram