Gönderen Konu: Saç ekimi kabuk dökümü  (Okunma sayısı 9057 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saç ekimi kabuk dökümü
« : 16 Ekim 2018, 17:41:31 »
Arkadaşlar saç ekiminden sonra insanı en çok korkutan durum kabuk dökümü ve saçların dökülürken ki durumları

Genelde kabuklar temizlenirken saçların bir kısmıda dökülür bu saçlarda kabuklara ve kurumuş deri parçalarına yapışmış şekilde olur ve siz de bunları kök sanarsınız ma kesinlikle değil içiniz rahat olsun

Saç ekiminden 12 saat sonra kökler dünyanın en sağlam yapıltırıcısı olan kan ile birleşip derinin 5mm altında yapışıp kalır ilk bir hafta kafanızı çarp madıgınız kanama olmadığı sürece zarar görmezler ve 4 gün sonra iş bitmiş olur istesenizde o kökleri çıkaramassınız:)

Dökülmelere gelınce L veya düz saç telleri bunlarada takılmayın.

Sunuda eklıyım saç ekimi takıben 15 20 gün sonra kepeklenme olur aslında bu durum kepek degil deri parçalarıdır kafanıza binlerce kanal açıldığından deri hasar görür ve degişir eski deride pul pul dökülür.

Ve unutmayın saç ekimi bir operasyondur elbet zorlukları olacaktır şişme sivilce yara ağrı vs bu saç ekiminde degil her operasyonda oluşan durumlar ve bunların hepsı 10 gün yada 1 ay içinde tamamen toparlamış ve geçmiş olacaktır

Şunuda ekliyim saç ekimi sonrası var olan saçlarınız zayıflayacak ve bir kısmı eger cansız teller ise dökülücektir buda 3 ayda toparlanmaktadır yada 4 ay bu durumu en hafif şekilde atlatmanın yoluda hepinizin bildiği finasterid den geçer var olan saçları güçlendirmek gerekir güçlü saçlar daha dirençli ve dayanıklı olur aynı zamanda bu alınan kökleride beslediği için alınan kökler daha direncli beslenmiş olur

dzcgfb

• Jr. Member
  • **
  • Saçlarınız ahenkle dans etsin inşaallah
Ynt: Saç ekimi kabuk dökümü
« Yanıtla #1 : 17 Ekim 2018, 10:26:39 »
Abi klavyene ve ellerine sağlık, çoğu insanın aklındaki soruları cevaplandırmışsın gayet güzel olmuş  :D

ozandemir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 17 Ekim 2018, 10:51:43 »
Eline sağlık hocam peki finansterid kullanıp bıraktıktan sonra güçlenen saçlar yeniden güçsüzleşir mi yani mevcut saçları korumak için ömür boyu kullanmak mı lazım ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 17 Ekim 2018, 12:00:19 »
Eline sağlık hocam peki finansterid kullanıp bıraktıktan sonra güçlenen saçlar yeniden güçsüzleşir mi yani mevcut saçları korumak için ömür boyu kullanmak mı lazım ?

Korudugun sürece güçlenır korumassam zayıflar aslında burda mantıklı olan ve kimsenin anlatsakta idrak edemediği durum şudur

Saç ekimi sürecinde sağlıklı bir ekim sonucu için donördeki folukülleri güçlendirip çıkışlara destek olmak ve saç ekimi sonrası var olan saçların tranva yaşamasını önlemek yani kısaca 1 sene kullanıp normale donup sonuc alınca bırakmak.
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Ekim 2018, 12:10:53 »
Abi klavyene ve ellerine sağlık, çoğu insanın aklındaki soruları cevaplandırmışsın gayet güzel olmuş  :D

Rica ederim kardeşim
Global Moderator

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Ekim 2018, 15:22:01 »
Ben ekimden 20 gün sonra proscar a başladım

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 01 Kasım 2018, 22:49:31 »
Hintell başkan ben de 7. Günde kabuk döktüm diye içim içimi yiyordu şimdi daha rahatladım😂 100. Gün oldu ekim tutmayacakmış gibi geliyor fark yok gibi saçlarda

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 01 Kasım 2018, 22:51:31 »
Hintell başkan ben de 7. Günde kabuk döktüm diye içim içimi yiyordu şimdi daha rahatladım😂 100. Gün oldu ekim tutmayacakmış gibi geliyor fark yok gibi saçlarda

Stres yapma olur yakında kabuklar iyileşmese dökülmezdi zaten
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2018, 02:16:04 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 01 Kasım 2018, 23:00:09 »
İnşallah başkanım :) elle tutulur bir görüntü olsun paylaşım yapacağım

etzel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 31 Temmuz 2019, 22:11:07 »
Arkadaşlar saç ekiminden sonra insanı en çok korkutan durum kabuk dökümü ve saçların dökülürken ki durumları

Genelde kabuklar temizlenirken saçların bir kısmıda dökülür bu saçlarda kabuklara ve kurumuş deri parçalarına yapışmış şekilde olur ve siz de bunları kök sanarsınız ma kesinlikle değil içiniz rahat olsun

Saç ekiminden 12 saat sonra kökler dünyanın en sağlam yapıltırıcısı olan kan ile birleşip derinin 5mm altında yapışıp kalır ilk bir hafta kafanızı çarp madıgınız kanama olmadığı sürece zarar görmezler ve 4 gün sonra iş bitmiş olur istesenizde o kökleri çıkaramassınız:)

Sunuda eklıyım saç ekimi takıben 15 20 gün sonra kepeklenme olur aslında bu durum kepek degil deri parçalarıdır kafanıza binlerce kanal açıldığından deri hasar görür ve degişir eski deride pul pul dökülür.

Ve unutmayın saç ekimi bir operasyondur elbet zorlukları olacaktır şişme sivilce yara ağrı vs bu saç ekiminde degil her operasyonda oluşan durumlar ve bunların hepsı 10 gün yada 1 ay içinde tamamen toparlamış ve geçmiş olacaktır

Şunuda ekliyim saç ekimi sonrası var olan saçlarınız zayıflayacak ve bir kısmı eger cansız teller ise dökülücektir buda 3 ayda toparlanmaktadır yada 4 ay bu durumu en hafif şekilde atlatmanın yoluda hepinizin bildiği finasterid den geçer var olan saçları güçlendirmek gerekir güçlü saçlar daha dirençli ve dayanıklı olur aynı zamanda bu alınan kökleride beslediği için alınan kökler daha direncli beslenmiş olur
hocam merhaba 9. Gündeyim ben dün ve bugün önden arkaya elimi hafifçe sürtmeye başladım yıkarken, kabuklar baya dökülmeye başladı ama saçlarda gidiyo gibi kök kalır demişiniz biraz rahatladım ama umarım öyle olur bende şans da yok bakalım ne olacak canım çok sıkıldı..

Ryujin Jakka

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 21 Ağustos 2019, 22:09:35 »
Merhaba sorum şu ekim yaptıralı 5 gün oldu elimle hafif hafif kabukları düşürmem problem olur mu hep saçlar geliyor elime her dokunduğumda yoksa daha beklemeli miyim ?

TheSaint

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 05 Aralık 2019, 11:32:47 »

21. Gundeyim ve donor bolgemde inanilmaz bir keplenme var. Burda yazana gore onlar dokulen deri parcasi. Bu cok mantikli ama kaslarima ekim olmadigi halde orda da kepek var. Bu durumdan nasil kurtulabilirim Hintell?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 06 Aralık 2019, 00:56:00 »
Saçlarından kaşlarına dökülüp yapışan kepekler olmasın (deri parcası) ?
Global Moderator

TheSaint

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 06 Aralık 2019, 05:48:39 »
Saçlarından kaşlarına dökülüp yapışan kepekler olmasın (deri parcası) ?

Olamazlar cunku arka donor bolgem kepekli(deri parcali). Bir de bariz gorunuyor kasin icinden kopuyor.

Cok ilginc bir sekilde beni ergenlik cagimdaki halime goturdu bu sac ekimi. Yani o zamanda anlimda sivilceler cikmis kaslarim kepeklenmisti.

Supermen

• Full Member
« Yanıtla #14 : 06 Aralık 2019, 09:16:33 »
Olamazlar cunku arka donor bolgem kepekli(deri parcali). Bir de bariz gorunuyor kasin icinden kopuyor.

Cok ilginc bir sekilde beni ergenlik cagimdaki halime goturdu bu sac ekimi. Yani o zamanda anlimda sivilceler cikmis kaslarim kepeklenmisti.
Bende de 15. Günde sakal ve kaşlarımın altında deri soyuldu..3-5 gün nemlendirdim ve yıkarken Biraz sert davrandım derileri atınca suan normale döndü..

Facebook Twitter Instagram