Saç Ekimi Sonuçları
Kardeşim senin ekimde gayet temiz sık gözüküyor senin sonucunda yüz güldürücü olacaktır ön bölge gayet sık saç derinizde deforme yok özenli ekim olmus sizinkide.Hayırlı olsun tahmin olarak konuşuyorum tabiki insallah güzel olur😀
Alınan greft sayısı ve gün sayısına bakılınca donor gayet iyi toparlamaya başlamış . Gayet iyi gidiyorsun dostum. Morelini yüksek tut önemli
Sabırla bekleme sürecindesin hersey yolunda pozitif ol 3 ay sonra keyif almaya baslarsin insallah 👍
Bizim ekimlerimiz ne yazık ki ilgi görmüyor. Sen kesinlikle morelini bozma süreç olumlu gidiyor morelini yüksek tut sonuçta alacağın güzel sonuç sadece seni bağlar 😎😎
dostum ekiminin gayet güzel , malum ekim merkezlerine yaptırsaydın buraya yorum akardı ,içini rahat tut inşallah sonu da güzel olur
Bu yoruma tamamen katılıyorum ve hatta bu yüzden açtığım konuyu sildirdim...Belli başlı 4/5 merkez var. Buralarda operasyon geçirip konu acanlara yorumlar yağar.
. Bizim için no sıkıntı Biz de gayet memnun kaldık ekim merkezimizden. Sonuçları hepbirlikte görücez