Anket

hangi clinic?

emphair
1 (6.7%)
medicalpark city
0 (0%)
estepalace
2 (13.3%)
clinicexpert
6 (40%)
serkan aydın
6 (40%)

Toplam Oy Verenler: 15

Gönderen Konu: hangi saç ekim merkezini seçmemde yardımcı olurmusunuz  (Okunma sayısı 2464 defa)

ekoman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
      Öncelikle merhaba yaşım 24 arkadaslar blog'a yeni kaydoldum ama dun 5-6 saat burada sonuclari , problemleri  ve olan bittenleri okudum. Acikcasi kafam cok karisti yani
estepalace :4850₺
emphair :5000₺
medicalpark city :4500₺
clinicexpert :5500₺
serkan aydın :6000₺
saç ekim merkezlerini inceledim burdaki vlog larini okudum.
-Butun estelerden uzak duracagimi ogrendim herkes sikayetci .
-clinicexpert sanirsam yeni acildi cunki hic bi olay yasanmamis bu vlogda onlara dahi yada adamlar cok iyi yapiyo insanlar hic problem yasamayacagini dusunerekten baslik acmamislar galiba.
-medicalpark la ilgili tek supem alin bolgesini cok acik birakiyorlar nedenini bilmiyorum burada benim bi kuzenim sac ektirdi hic bi sikinti yasamadi alin bolgeside fena durmuyor ama kendi sitelerinde paylastigi kisilerin alinlari bana fazla acik geldi.
-emphair de de pek bi sıkıntı yok gibi alinan donuclar digerlerine görede hos.

Bunlari göz önune alinca benim tercihim emphair suan da arkadaslar.fiyatlar birbirine yakin oldugu icin o konuda secim yapmadım.
(sacimin fotograflarini atmak istedim ama beceremedim onunda yonlendirmesini yapabilirseniz atarim)

luckystrike

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: hangi saç ekim merkezini seçmemde yardımcı olurmusunuz
« Yanıtla #1 : 16 Ekim 2018, 19:38:17 »
sacinin fotograflarini atsan daha iyi yardimci olunur. hintell yardimci olur sana fotograflari atman icin. bashettigin ekim merkezleri en iyi yerler degil benim fikrimce. butceden dolayi mi buralari dusunuyosun?

ekoman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Ekim 2018, 22:00:48 »
evet fiyatından dolayı yöneldim zaten normaldede herkes bu fiyatlara yaptırıyor yani

akrep

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Ekim 2018, 22:06:14 »
Esteler niye kötü olsun ki,bir sürü başarılı ekim sonuçları var..

ekoman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 16 Ekim 2018, 23:06:34 »
Esteler niye kötü olsun ki,bir sürü başarılı ekim sonuçları var..
Valla bilmiyorum iyi olanlarda olabilir de bu estepalace hic onerilmiyo herkes olumsuz sonuclar yazmis ayrica telefon görüşmelerimdede en ilgisiz merkez burasiydi direk greft sayisini doktorunu ve fiyatini soyleyip kapattilar resmen ?!

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Ekim 2018, 00:41:58 »
Sen bu listeyi genişlet bence ,birde hem hesaplı olsun hemde iyi olsun dersen ankarada şahin çelik harikalar yaratıyor bir incele istersen .saydığım fiyatlar bandı içerisinde fiyat performans olarak daha iyisini görmedim üç aydır deliler gibi araştırıyorum al sana hazır bilgi ,bence bunu es geçme :)

Yalnız senin alan epey bir geniş sana ekim yaparmı bilemeyeceğim belkide kabul etmeyebilir.

Gladius

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 28 Ekim 2018, 12:36:37 »
Fulya Terrace da real hair center var. Fulya hanım ve ekibi çok profesyonelce çalışıyorlar. Ben orada ektirdim. Öneririm sanada. Maksimum greft sayısında ekiyorlar ve 3500 tl ye ektirdim ben. 2 prp seansıda ücretsiz veriyorlar. Öneririm bi araştır konuş derim.

ömercemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 21 Aralık 2018, 18:44:04 »
Kardeşim benim tavsiyemde estelerin dışında ve fabrikasyon ekimyapan yerlerden uzakdur bütçenide en az 10 bin tl ve üzeri yap acele etme bu iş bu rakamlara iyi sonuç vermiyo çünkü

Facebook Twitter Instagram