Ayni surecten suan bende geciyorum. Yaklasik 8 ay once ekim yaptirdim 3800grft. Hatta operasyonu Hakan Doganay beyin kendisine yaptirdim. Malesef bende ayni senin gibi sonuctan hic memnun degilim. Kendilerine ilettim durumu ve ayni seyleri soylediler. Tekrar gelip ilave tedavi onerdiler fakat ben sahsen 2. bir sans daha veremem boyle onemli bi konuda. Baska insanlarin magdur olmamasi adina yakinda bir baslik altinda surecin tamamini paylasmayi dusunuyorum. Buraya acaba benim gibi magdur olan arkadaslar varmi diye bakmaya geldim ve malesef goruyorum ki yalniz degilmisim. Maddi, saglik, donor bolgenin bosa harcanmasi, uzun ve yipratici amelyatlar vs vs katlanilan onca seyden sonra sonucun bukadar kotu olmasi insani gercekten cok yipratiyor. En acisi da 3te 1 fiyatina Istanbulda yaptiran arkadaslarin saclarinin seninkinden cok daha iyi sonuclar almis olmasi. Hakan bey ve ekibinin iyi niyetinden suphem yok fakat sonuclarina onlarinda en azindan maddi anlamda katlanmalari gerekir diye dusunuyorum. Nasil ki basarili ekimlerini youtube'larda, forumlarda gururlanarak paylasabiliyorlarsa, bizim ki gibi basarisiz operasyonlarin da sonuclarina katlanmak zorundalar. Umarim kendilerne yakisani yaparlar. Gecmis olsun