Geçmiş olsun öncelikle, naçizane önerim direk Hakan beyle irtibata geçmeye çalışman, burada ve yabancı formlarda pek çok başarısız sonucu olmasına rağmen, hepsinin arkasında durup, ya iade, yada revizyon gerçekleştirdiğini gördük. Bendeki intiba işinin arkasında duran bir kişilik. Eğer bu sonucu görüp, %70 başarılı diyeceksede oda düzene uymuş demekten başka söz kalmıyor malesef.
valla ne diyeyim ki ..ne psikolojim geri gelecek ne greftlerim ne zamanım..bittim antalyay giderek buyuk bir hata yaptım..diger arkadaslara yaptıkları gibi erdemli davranıp iade yaparlar mı bilemiyorum göreceğiz.. ama.asistana kalsa %70 başarılı aptal sanıyorlar herhalde...hakan hoca ile.bir görüşme gerçekleştirdik ama onunda ağzından da malesef bazı şeyleri duyamadık kusurumuza bakmayin gibi..yarin yada diger gun paylaşacağım 😥
hocam, tam anlamadım açıkcası, hakan beyle görüştün anladığım kadarıyla, onun söylemini paylaşabilirmisin.
kardesim soyle diyyeim hakan hoca 8 ay in erken olduğunu daha gelişme olabileceği gibi klasik şeyler söyleyip revizyon yapabileceğini ekledi, revizyon teklif etmesi aslında bir nevi sonuç göstergesi oldu bana göre... ekimin geriden geldiğini anlattı ne yapayım.diye sordu ben iade istiyorum dedim malesef şu an için iade yapamam dedi daha erken olduğunu söyledi ,, demekki gelişme bekliyor halen entresan..., asistanın dediklerini boş ver dedi,,bende resimlerde görüleceği üzere gelişme diye bir şey yok olacağınıda sanmıyorum dedim gene garip bir karşılık aldım,seninde antalaya gelme durumun var benimde senin oturduğun yere gelme durumum var benim iade yapabilmem için yakından da görmem lazım resimlerle olmaz dedi...aramızda geçen bu kısa konuşmayı aynen aktardım ,, 11 temmuzda 9.ay bitecek 10.aya gireceğim ve resimleri atacağım kendisine ,bu sefer daha farklı bir görüşme gerçekleştirecegim .. onuda aynen buraya yazıp aktarırım size, iade konusunda emin değilim şüphelerim var..benim moralimi düzeltecek zamanımı getirecek hayallerimi kurtaracak bir para yok maalesef bu dunyada, aynada kendininiz gördükçe yaşadığınız psikoloji malesef berbat bir şey..