asistan La görüştüm ve durumun berbat olduğunu söyledim, her iki yanda ayrı ayrı en az 2200 sac teli olması gerektiğini söyledim, kendisi dalga geçer gibi bence iyi görünüyor %70 cıkmış gibi saçma sapan bir açıklama yaptı .yani dediğine göre 2500 greft tutmuş cıkmış ..arka yanlara ekilenler ise bence hiç tutmadı çünkü aynı görüntü devam ediyor yanlarsa göründüğü üzere kötü.. bide ben aptalmisim gibi eski kısa saçlı resimlerimi atmış diyorki şimdiki kapaticilik var halbuki benim saçlarım şu an uzun ve kapaticilik sağlayan da biraz bu..bir dahaki sefere 11 temmuzda kısa kestirip öyle resim atalım bakalim %70 cikmismi😥. Gulermisin ağlarmısin..kafa derisi olduğu gibi gprnuyor diyorum sac taranmiyor bile ve ağırlıklı olarak yanlara ekildi zaten diyorum insanlar çok sık ekilmiş diye yorum yapardı diyorum , simdi 8.5 ay bitti bu ne hal diyorum...%70 cıkmış diyor yani onlara göre bu ekim başarılı bir ekime yakın...daha önce bizde sizden resim.isteriz irtibat halinde oluruz demiştiniz diyorum, siz resim atmazsanız biz resim istemeyiz gibi bir saçma sapan açıklama daha yapiyor, yaklaşım bu arkadaşlar, ilerleyen günlerde açıklamalarıma devam edeceğim