Saç Ekimi Sonuçları
Bence efsane bir sonuç çıkıcak mükemmel bir planlamadan kötü sonuç alacağınızı düşünmüyorum süreç olarak yorumlamak gerekirsede zaten herşey iyi gidiyor
Gayet güzel gidiyor kardeşim sürecin maşallah diyelim nazar değmesin çıkışlar kısa zamanda kendini göstermiş ve en önemlisi çok doğal yönlerinde bu çok önemli.
Orta kışım kendi saçınız on yanlar seyrek benimde aynı tek taraf geriden geliyor. önümüzdeki aylarda çıkışlar ile güzel olmasını temenni ederim. Dogal ve guzel olacagini dusunuyorum.
Ekimin hayırlı olsun, yanlış hatırlamıyosam bi kaç ay önce telefonda konuşmuştuk, izmir den aramıştın, doğru karar vermişsin.
İzmir'den konuştuğun ben olabilirim 😅Ama hatırlamıyorum bir çok kişi ile görüştüm Bu arada ortega güzel gidiyor 3 ve 4. Resimlerde fark görülebiliyor.Ben kendim dermaroller kullaniyorum tavsiye ederim bence güzel fark ediyor.
Ortega dostum gayet güzel ilerleme var. Bariz görülüyor. İnşallah olacak bu saçlar. Ayrıca mesajına baktım öndeki saçlardan dolayı geriden başlanamazdı. Bu konuda rahat ol.