Birazda ıslak fotoğraflar atalım, daha önce ışıkta ve normal bir havada atmıştım,ıslak fotoğraflarda başarısız bir ekimin ne olduğunu ve %70cikmis mı görelim. 15 -20 gün önce hakan hoca ile konuşmam da kendisi biraz da olsa cıkmış dedi ki biz biraz çıksın diye bu görüntü olsun diye gitmedik, kendisi daha önce fotoğraflarda bazı insanları kötü niyetli olduğunu o yüzden yüz yüze görüşmem gerek dedi duruma göre gelerek neyse yapılır dedi, bende kendisini kandirmadigimi eğer benim size gönderdiğim fotoğraflardan bu ekimin olmadığını anlayamiyorsaniz diyecek bir söz yok sadece üzülürüm sizin adınıza dedim, iş durumundan dolayı şu an için gitmem zor dedim, kendisi benim de ankaraya gelme durumum var dedi, ben ısrarla ve ısrarla kendisine görüntülü konusabilecegimizi ve resimlerimde bir fake olmadığını ve eskiye dair bir resim olmadığını ispatlayabilexegimi söyledim, çünkü ne benim nede hakan beyin görüşme ihtimali şu an için yok .malesef kendisi görüntülü konuşma teklifini kabul etmedi, bu kötü sonuca rağmen birde bunu ispatlamam gerektiği beni iyice yaralıyor.. isin acisi hem revziyon teklif edip hem insaniz bizde hata yapabiliriz deyip te halen olmamış özür dileriz kusura bakmayın dememesi ayrıca üzdü beni..aynaya bakmayı bile istemiyorum oysaki.. neyseki yukarıda Allah var..hakan bey ve kefil olduğu ekip hakkında ki yorumum şudur; ortalama duzeyin de altindalar. ,bence artık kral çıplak .. resimler ektedir..10.ay 16.gün