Gönderen Konu: Lifehair şahin çelik 4350 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 21216 defa)

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Lifehair şahin çelik 4350 greft saç ekimi
« Yanıtla #31 : 11 Kasım 2018, 15:05:19 »
Ücret ne oldu kaç bin greft ekildi onu da yazabılırmısınız acaba ?
Ücret kısmı saç ekim fiyatları kısmında yazıyor. Şahin hoca 3500 liraya yapıyor ekimi, Ocak ayından sonra zam gelecek.

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 21 Kasım 2018, 22:54:40 »
Şok bitti ama saçıda bitirdi valla bir vurdu tam vurdu:)

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 21 Kasım 2018, 22:56:56 »
hiç şakası yok vur du mu tam vuruyor :)

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 21 Kasım 2018, 23:15:23 »
hiç şakası yok vur du mu tam vuruyor :)
aynen kardeşim hiç acımadı:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 22 Kasım 2018, 03:39:13 »
saç ekiminden sonra şok dökülme çok acımasızdır maalesef hayat şok dökülmeden sonra başlar yani gerçekler :)
Global Moderator

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 22 Kasım 2018, 05:30:56 »
Hayirli olsun..... simdilik hersey normal... cikislari bekleyecegiz....

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 22 Kasım 2018, 11:49:19 »
saç ekiminden sonra şok dökülme çok acımasızdır maalesef hayat şok dökülmeden sonra başlar yani gerçekler :)
aynen hocam insan biran için kel olduğunu unutuyor şok dökülme duuur havaya girme  sen KELsin diyor ve erken hayel kurma diyor:) bundan sonrası hayırlı olur inşallah bekleyip göreceğiz.

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 22 Kasım 2018, 11:50:29 »
Hayirli olsun..... simdilik hersey normal... cikislari bekleyecegiz....
sağol kardeşim hep beraber bekleyip göreceğiz inşallah.

Player

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 22 Kasım 2018, 12:18:34 »
en zor kısmına geçtiniz şuan BEKLEMEK

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 22 Kasım 2018, 12:25:29 »
en zor kısmına geçtiniz şuan BEKLEMEK
aynen öyle şuanda kelliğe devam:) sonu hayırlı olur inşallah.

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 22 Kasım 2018, 12:35:07 »
Kafamdaki kızarıklık kötü duruyo önüne gelen kafan niye kırmızı diye soruyo aslında güzel bir cevabım varda söyleyemiyorum tabi:) bu kızarıklık olmasa valla ben bile unutcam saç ektirdiğimi donör bölgede temizlendi kimse anlayamıyor oradan alım yapıldığını,bazıları bilmiyor soruyor nerden aldılar bu saçları diye tam ağzımdan kötü birşey çıkacak diyemiyorum tabi ,yılmaz erdoğanın vizontelede dediği gibi BİR İLAÇ ÇIKMIŞ KIÇINA SÜRÜYORSUN SAÇ ÇIKARTIYOR KIVIRCIK MIVIRCIK İADERE EDECEN ARTIK:)

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 23 Kasım 2018, 04:59:27 »
İlk ekimimde o kızarıklık sorunlarını ben de yaşamıştım hele ki sana kel alışanlar direk saç mı ektirdin diye soruyorlardı.Süreç sonunda geçiyor hele ki sonuç güzelse tüm sıkıntılar unutuluyor :) Ben de Şahin Beyde ekimimi yaptırdım.Ekim başarı yüzdesi yüksek bir ekimci.Eğer size de ektikleri çıkarsa bu greft sayısı bence kapatıcı olur sizi tatmin eder.Sürecinizi takipteyim.Benim de konum var bakmak isterseniz profilimden bulabilirsiniz.Bol sabırlar :)

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 23 Kasım 2018, 14:42:02 »
İlk ekimimde o kızarıklık sorunlarını ben de yaşamıştım hele ki sana kel alışanlar direk saç mı ektirdin diye soruyorlardı.Süreç sonunda geçiyor hele ki sonuç güzelse tüm sıkıntılar unutuluyor :) Ben de Şahin Beyde ekimimi yaptırdım.Ekim başarı yüzdesi yüksek bir ekimci.Eğer size de ektikleri çıkarsa bu greft sayısı bence kapatıcı olur sizi tatmin eder.Sürecinizi takipteyim.Benim de konum var bakmak isterseniz profilimden bulabilirsiniz.Bol sabırlar :)
eyvallah kardeşim sağol.şahin beyin bütün ekimlerini teek tek inceleyip öyle karar verdim kalktım istanbuldan ankaraya gittim herkes dediki bu işin merkezi istanbul delimisin ama ben karar vetmiştim aslında birara arenamede aklım kaymadı değil ama neyse sonuç hayırlısı neyse o olsun inşallah bekleyip görcez.ben ekimden önce arkadaki ve yanlardaki saçları uzatıp kel olan bölgeyi kapatıyordum o yüzden kimse bu kadar kel olduğumu bilmiyordu şimdi şaşırıyorlar haliyle kel aynak kuşuna benzetiyorlar beni:)) eski bir fotomu yolluyorum görünce hak verirsin sanırım:)

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 23 Kasım 2018, 15:41:30 »
Şimdi ekimden sonra şok dökülmede kendi saçın da geçici dökülüyor dostum.Ondandır o.Ekim doğru bir karar olmuş.Bu fiyaya bu kadar kalitede ekim yapan birini bulman çok zor.Çok daha iyi ekimciler de var ama fiyatları da ona göre.Şahin Hoca işinde gayet iyi.İlk ekimim başka merkezde olmuştu ve seyrekti.Şahin beye sıklaştırma yaptırdım 4 ayda kendimi tanıyamaz oldum şimdiden tatminim.Deseler bundan sonra çıkış olmayacak buna da razıyım.Ki 4. Ayda saçların yüzde 30u çıkıyor dostum.Senin ekim de aksilik olmazda efsane olacak demedi deme :)

Facebook Twitter Instagram