Gönderen Konu: Lifehair şahin çelik 4350 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 21212 defa)

coast17

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Lifehair şahin çelik 4350 greft saç ekimi
« Yanıtla #16 : 16 Ekim 2018, 19:41:11 »
selamlar,umarim sonucunuz iyi olur,ekim işleminde kalem veya igne dediğimiz perkutan teknigini mi kullandi yoksa lateral slit denilen teknik mi kullandi yardimci olabilir misiniz? bide ücret ne ödediniz acaba?

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 16 Ekim 2018, 20:34:35 »
selamlar,umarim sonucunuz iyi olur,ekim işleminde kalem veya igne dediğimiz perkutan teknigini mi kullandi yoksa lateral slit denilen teknik mi kullandi yardimci olabilir misiniz? bide ücret ne ödediniz acaba?
aleyküm selam sağol kardeşim inşallah iyi olur.şahin beyin stili lateral slit kardeşim fiyat olarak 3500 tl ödedim.

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 29 Ekim 2018, 23:59:28 »
20.gün

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 30 Ekim 2018, 00:02:25 »
Hafif kızarıklık var oda kan dolaşımıyla alakalı sanırım şok dökülme başladı hafif hafif dökülüyo ama öyle baston şeklinde köklü saç dökülmesi olmadı henüz tüyler dökülüyo.

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 30 Ekim 2018, 00:20:10 »
Sorunsuz gözüküyor şuana kadarki süreciniz bol sabır dilerim.

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 30 Ekim 2018, 00:43:37 »
Sorunsuz gözüküyor şuana kadarki süreciniz bol sabır dilerim.
çok teşekkür ederim evet bir sorun yok ama ben donör bölgeden biraz şikayetçiyim uyutmuyor gündüz hiçbirşey yok gece yatınca baskıdan sanırım uyutmuyo beni son bir kaç gündür biraz daha iyi uyuyabiliyorum çok şükür.biraz hassas bir cilde sahibim sanırım.

yakisikli123

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 30 Ekim 2018, 00:54:59 »
merhaba

Alıntı
hoş sohbet ve tatlı dilli hanım efendiler

bu ne böyle, sirf sacma sapan konusan kadinlar yüzünden gitmek istemiyorum neyse

bir kac sorum olacakti

1. ücret ne kadar (ben göremedim)
2. randevu takriben ne kadar sürüyor (siz kac gün ay beklemek zorunda kaldiniz)
3. bu soruyu neredeyse hep soruyorum, sahin beye 5000 arti ektirmek istesem bunu kabul etmiyormu yani bir limit varmi (bu da kedisine gitmeme engel bir etken)

tesekkürler

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 30 Ekim 2018, 01:08:10 »
merhaba

bu ne böyle, sirf sacma sapan konusan kadinlar yüzünden gitmek istemiyorum neyse

bir kac sorum olacakti

1. ücret ne kadar (ben göremedim)
2. randevu takriben ne kadar sürüyor (siz kac gün ay beklemek zorunda kaldiniz)
3. bu soruyu neredeyse hep soruyorum, sahin beye 5000 arti ektirmek istesem bunu kabul etmiyormu yani bir limit varmi (bu da kedisine gitmeme engel bir etken)

tesekkürler
slm ücret 3500 tl randevu ben 20 gün kadar bekledim hatta şöyle birşey oldu ben hergün şahin beye aklıma gelen soruları soruyordum oda sağolsun hepsine yanıt verdi tam karar verdik hangi gün boş derken 9 ekim boştu o sırada 15 eylül falandı tamm akşama netleştirelim dedim akşam aradım 9 ekim dolmuş 10 ekime randevulaştık:) son olarakta 5000 ve üstü ekimleri doğru bulmadığını kan dolaşımının bu kadar yoğun ekimlerde yetersiz kalma olasılığının ve kökü besleyememe olasılığının fazla olduğuna inandığını belirtti bende iki seansra yapalım 10 ve 11 ekimde dedim hem ihtiyacımın olmadığını tek seansın yeterli olacağını hemde gene doğru bulmadığını ama çok istiyorsam yapabileceğini belirtti yani bundan sonucu sen çıkar he ama şöyle 12 ay sonra 2.seans gerekirse yapabileceğini ki gerekmeyeceğini belirtti bende ona güvenerek ne derse onu yaptım sonu güzel olur inşallah foto koyamıyorum büyük diyor olmuyor bakalım becerebildiğim kadar koymaya devam edeceğim inşallah.

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 30 Ekim 2018, 03:21:26 »
çok teşekkür ederim evet bir sorun yok ama ben donör bölgeden biraz şikayetçiyim uyutmuyor gündüz hiçbirşey yok gece yatınca baskıdan sanırım uyutmuyo beni son bir kaç gündür biraz daha iyi uyuyabiliyorum çok şükür.biraz hassas bir cilde sahibim sanırım.
Normal hocam. Benim ilk ay bittiğinde anca rahata ermiştim. Benden de 4500 greft alınmıştı bu sayılarda alınınca donorün daha çok yıprandığı bir gerçek. Bir de tenin hassasiyetinin de etkisi var. Ben eczaneden güçlü bir ağrı kesici almıştım daraldığım zaman kullanıyodum.  Donör düzelir merak etmeyin önemli olan ekili alan umarım ekilen çıkar da çektiğiniz acıları unutursunuz.

kaan88

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 30 Ekim 2018, 08:25:34 »
geçmiş olsun güzel bir sonuç olur umarım.

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 30 Ekim 2018, 11:06:04 »
Normal hocam. Benim ilk ay bittiğinde anca rahata ermiştim. Benden de 4500 greft alınmıştı bu sayılarda alınınca donorün daha çok yıprandığı bir gerçek. Bir de tenin hassasiyetinin de etkisi var. Ben eczaneden güçlü bir ağrı kesici almıştım daraldığım zaman kullanıyodum.  Donör düzelir merak etmeyin önemli olan ekili alan umarım ekilen çıkar da çektiğiniz acıları unutursunuz.
aynen inanın 20 günde 1 veya 2 defa bakmışımdır aynayla arka tarafa dediğimiz gibi önemli olan ön taraf bakalım hayırlısı tutmazsa 3 numaraya devam artık ne yapalım:)

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 30 Ekim 2018, 11:07:49 »
geçmiş olsun güzel bir sonuç olur umarım.
çok teşekkür ederim kardeşim herkesin saçları çok güzel ve hayal ettiği gibi olur inşallah:)

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 10 Kasım 2018, 13:01:41 »
1.ay doldu.

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 11 Kasım 2018, 14:22:15 »