Gönderen Konu: Lifehair şahin çelik 4350 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 21218 defa)

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Lifehair şahin çelik 4350 greft saç ekimi
« : 14 Ekim 2018, 22:35:24 »
Selamlar herkese.forumla tanıştıktan 3 ay sonra saç ekimine karar verdim e tabiki bu forum sayesinde tanıştığım şahin beyde karar kıldım forumdan önce arenamede gidecektim forumdan sonra fikir değiştirdim he bu arenamedin kötü bir yer olduğu anlamına gelmesin sadece donör yüzünden risk almak istemedim.şahin bey ile yaptığımız telefon görüşmeleri ve resim paylaşımları sonrası 10.10.18 tarihine randevulaştık istanbulda oturduğum için bir gün öncesinden ankaraya giderek otele yerleştim bu arada oteli yanlış yerden tutmuşum gece pavyon gürültüsünden uyuyamadım :)) ertesi gün oteli değiştirdim tabiki.erken yattım ve sabah erken kalkıp kahvaltımı yaptım saat 8:00 de özkaya inklap tıp merkezinde şahin beyle buluştuk ve operasyona başladık .Öncelikle ön çizgiyi belirlemek amaçlı bir istişare yaptık o bir çizgi belirledi ben başka bir şekilde istediğimi belirttim fakat öyle güzel durmayacağına beni hemencecik ikna etti zaten telefonlada bunlarla ilgili bir ön görüşme yapmıştık.Çizgiyi belirledikten sonra ameliyathaneye doğru yola çıktık.Operasyona başlamadan önce şahin bey bana aşamaları anlattı ve olumlu olumsuz olabilecek herşey hakkında beni bilgilendirdi.Şahin beyde değişik bir hava var güven veren,özü sözü bir,doğru dürüst iyi bir adam gizlisi saklısı pek yok ne söylicekse lank diye direk söylüyo:)saat 9:00 da operasyona başladık önce en zor kısım olan 'benim için tabi' iğne kısmıydı kim ne derse desin benim canım yandı valla ne yalan söyliim.neyse şahin bey kanal açımına başladı kanal açımı yaklaşık 2 saat kadar sürdü ardından greft alımına geçtik buda takriben 2 buçuk saat kadar sürdü 1:45 gibi yemek arası verdik aradan sonra 3 adet kalplerinin güzelliği yüzlerine vurmuş bir o kadar da hoş sohbet ve tatlı dilli hanım efendiler greft alımında topladıkları kökleri tek tek nakış işlercesine hassas ve bir okadarda dikkatli bir şekilde açılan kanallara yerleştirmeye başladılar ve bunu yaparken iki lafın belini kırmaktanda eksik kalmadık yani:)ekim işlemide saat 6:00 da bitti.ardında hep beraber helalleştik onlar evlerine bende otelime doğru yol aldık.gece anestezi kanla karışarak donör bölgeden dışarı aktı otelin yastığı baya bir kan oldu inşallah haklarını helal etmişlerdir ne diyim.biraz sıkı uyudum çarşamba gecesi yattım perşembe öğlen uyandım sonra tekrar uyudum uyandım uyudum...cuma sabahı otelden ayrıldım ve ilk yıkamayı yapmak için şahin beyin yanına doğru yola çıktım gittiğimde şahin bey operasyondaydı sonra yanıma geldi önce bir kontrol etti sonrada ilk yıkamayı yaptı.he birde operasyon sonrası sebamed,antibiotik,xpecia,asprin,bepanthol ve birde yara losyonu yazdı şahin bey hepsi 200 tl tuttu bunların sonucunda şahin beyle helalleştik ve istanbul yolculuğu başladı trende yer bulamadığım için otobüse binmek zorunda kaldım ve bin pişman oldum tam 9 saat sürdü kafam davul gibi şişti indircem diye iki gündür yatıyorum maaf oldum valla istanbula geldim ve gelişmeleri beklemeye başladım.şahin bey ve ekibine sonucum ne olursa olsun sınsuz teşekkür ediyorum e artık bundan sonrası bende benim köklerimin kalitesi,kan dolaşımım yediğim içtiğim yaşam tarzım büyük etken bakalım 6 ay sonra hep beraber görcez inşallah.Allah hepimize hayırlı sonuçlar nasib etsin inşallah.

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Lifehair şahin çelik 4350 greft saç ekimi
« Yanıtla #1 : 14 Ekim 2018, 22:36:43 »
1

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 14 Ekim 2018, 22:37:22 »
2

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 14 Ekim 2018, 22:38:02 »
3

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 14 Ekim 2018, 22:39:10 »
4

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 14 Ekim 2018, 22:41:55 »
Kafam halen şiş.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 14 Ekim 2018, 22:43:53 »
Hayirli olsun kardeş

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 14 Ekim 2018, 23:01:40 »
Hayırlı olsun dostum, 2 hafta çok dikkat et, kafanı sağa aola vurma, ilaçlarını eksik etme. Geçmiş olsun. Bol sabır dilerim.

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 14 Ekim 2018, 23:04:18 »
Hayirli olsun kardeş
teşekkür ederim kardeşim sağolasın.

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 14 Ekim 2018, 23:05:40 »
Hayırlı olsun dostum, 2 hafta çok dikkat et, kafanı sağa aola vurma, ilaçlarını eksik etme. Geçmiş olsun. Bol sabır dilerim.
çok teşekkürler elimden geldiğince dikkat ediyorum sabrın sonu selamettir inşallah.

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 14 Ekim 2018, 23:13:24 »
F

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 14 Ekim 2018, 23:20:10 »
Hayırlı olsun Şahin Bey'in ekimlerini beğeniyorum gerçekten sizin de iyi sonuçlanır umarım, önce kanalların açılıp sonra greft alımının yapılması normal bir şey mi kendi ekimimde tam tersi olmuştu da merak ettim görünce.

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 14 Ekim 2018, 23:30:16 »
Hayırlı olsun Şahin Bey'in ekimlerini beğeniyorum gerçekten sizin de iyi sonuçlanır umarım, önce kanalların açılıp sonra greft alımının yapılması normal bir şey mi kendi ekimimde tam tersi olmuştu da merak ettim görünce.
teşekkür ederim.greftlerin uzun süre beklememesi için olabilir belkide. Tam olarak nedenini inanın bilmiyorum.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 14 Ekim 2018, 23:36:07 »
normal  greftler disarda daha az bekliyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 15 Ekim 2018, 11:32:52 »
Hayırlı olsun saç ekimin umarım güzel sonuçlanır dostum
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram