Gönderen Konu: Lifehair şahin çelik 4350 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 21222 defa)

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Lifehair şahin çelik 4350 greft saç ekimi
« Yanıtla #45 : 23 Kasım 2018, 16:28:23 »
Evet senin ekimini inceledim harika olmuş saçların güle güle tara inşallah.inşallah benimde dediğin gibi olur zamanla görcez bakalım.benim ekim yaptırmam şöyle iyi oldu saça bir sürü sprey sıkıyodum sonra bozulmasın diye kışın şapka takamıyodum yazın denize giremiyodum hayatımı ona göre ayarlıyodum 2 saat uğraştığım oluyodu yapmak için şimdi insanlar beni kel görmeye alıştı eşim bile yeni görüyo düşün öyle sakladım:) bundan sonra olmasada sıfıra vurup gezerim sıkıntı yok yani hayırlısı artık beklicez görcez.

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 06 Aralık 2018, 05:44:14 »
Dostum yeni foto var mı?

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 06 Aralık 2018, 13:10:54 »
57.gün sivilce ve yoğun kaşıntı dışında pek bir değişklk yok sakin sakin gidiyoruz bakalım hayırlısı.

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 07 Aralık 2018, 02:08:14 »
Çıkışlar başlamış kızarıklar yakında geçer dostum süreci takipteyim )

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 11 Şubat 2019, 14:43:54 »
4.ay bitti

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 11 Şubat 2019, 14:47:36 »
Kısa zamanda güzel bir görüntü oluşmuş çıkışlara göre doğru bir saç kesımı yapmıssınız suan seyreklık olsada kellik durumu çözülmüş büyük ölçüde umuyorum ilerleyen aşamalarda daha güzel bir görüntü oluşur.
Global Moderator

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 11 Şubat 2019, 14:57:48 »
Kısa zamanda güzel bir görüntü oluşmuş çıkışlara göre doğru bir saç kesımı yapmıssınız suan seyreklık olsada kellik durumu çözülmüş büyük ölçüde umuyorum ilerleyen aşamalarda daha güzel bir görüntü oluşur.
Teşekkür ederim hintell biraz ön taraflar seyrek kaldı ama her geçen gün değişiyor 2 hafta önce çektiğim bir fotoya baktım inanılmaz fark var şahin beyde 4.ay için gidişat gayet iyi diyor daha 8.aya kadar çıkışlar olacaktır diyor. önümüzdeki 2 ay hızlanır daha iyi olur inşallah, bakalım hayırlısı.:)

gsari19

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #52 : 11 Şubat 2019, 15:59:17 »
Ekiminiz çok güzel ve başarılı görünüyo, hayırlı olsun
Sondan bi önceki fotoğrafınızı yakınlaştırınca sanki deride bi katman var gibi jöle gibi.Ve saç tellerinden bazılarıiçinde gibi. Bu durum fotoğraftanmı kaynaklanıyor, bişeymi sürüyorsunuz acaba.
Birde saçlarınızın öne doğru yatar şekilde Ekim yapılması çok güzel olmuş.Bunu siz Ekim merkezine söyleşmiydniz yoksa kendileri mi öyle planladı.Ben 65. Gündeyim ekilenler (tek tükde olsa)90 derece açıyla geliyo sizinkine göre.

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 11 Şubat 2019, 16:09:04 »
Ekiminiz çok güzel ve başarılı görünüyo, hayırlı olsun
Sondan bi önceki fotoğrafınızı yakınlaştırınca sanki deride bi katman var gibi jöle gibi.Ve saç tellerinden bazılarıiçinde gibi. Bu durum fotoğraftanmı kaynaklanıyor, bişeymi sürüyorsunuz acaba.
Birde saçlarınızın öne doğru yatar şekilde Ekim yapılması çok güzel olmuş.Bunu siz Ekim merkezine söyleşmiydniz yoksa kendileri mi öyle planladı.Ben 65. Gündeyim ekilenler (tek tükde olsa)90 derece açıyla geliyo sizinkine göre.
teşekkür ederim inşallah dahada iyi olucak, bu önümüzdeki 2 ay çok önemli sanırım bakalım görücez.birşey sürmüyorum ona bende dikkat ettim yani heralde çıkma aşamasında olan kökler bu şekikde görünüyor diye düşünüyorum birazda cildim hassas halen kızarıklıklar var yani,birde haftada bir kere argan yağı sürüyorum saçıma ama o fotoda yok.saç yönlerinin ben öyle olmasını istedim sağolsun şahin beyde yaptı.sizinde çok güzel sonuçlanır inşallah.

besyo89

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 02 Mart 2019, 17:38:28 »
konunuzu yeni gordum 4. ay fotolari atmissiniz gayet onler baya dolmuş suan sanirim 4.5 ay olmuş güzel gidiyor masallah

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 02 Mart 2019, 17:50:58 »
konunuzu yeni gordum 4. ay fotolari atmissiniz gayet onler baya dolmuş suan sanirim 4.5 ay olmuş güzel gidiyor masallah
teşekkür ederim olur inşallah şu anda istediğim görüntüde değil seyrek olan yerler var bakalım çıkmasını ümitle bekliyoruz şahin bey 8.aya kadar çıkışlar sürecek diyor daha 4.ayı yeni bitiriyorum inşallah çıkarda 2.bir operasyona gerek kalmaz.seninde güzel gidiyo sabredersen güzel olucak inşallah merak etme.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 02 Mart 2019, 18:52:07 »
Güncel foto alabilir miyiz?

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 02 Mart 2019, 19:18:50 »
takviye ilaç neler kullanıyorsunuz? marka şampuan vs kullanıyor musunuz?

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 02 Mart 2019, 22:28:51 »
takviye ilaç neler kullanıyorsunuz? marka şampuan vs kullanıyor musunuz?
takviye biotin 2500 mg + saw palmetto + xpecia + prozinc şampuan

sersedfb

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 02 Mart 2019, 22:32:14 »
5.ayın son günleri

Facebook Twitter Instagram