Sacli olmayan bolgeye 60 var olanlarida 60 a tamamladi diyosun .. sole bi sorun var cm2 de 60 demek sonucun muthis sık olmasi gerek insallahda olur.ve daha oncede sahit oldum acikligi 60 cm/2 olan arkadasima ekim yapildi 3200 greft hemen hemen cm2de 55 yada 60 olmasi gerekiodu sonuc 25 yada 30 genel olarak memnum dogallik acisindan ama sıklik acisindan degil soylenen olmadigi icin gidip hani 50 hani 60 da diyemiyosun alicagin yanit belli koray hoca var olan yasclari korumasinin yaninda finasterid in cikislara olan bir faydasi var dedimi acaba ? Ve prope-cia ile pros-car arasindaki farki tavsiyeleri ne yonde oldu paylasirsan yararli olacaktir
Saçım olan bölgede 70-80 arası saç var dedi santimetrekarede ancak saç tellerinin çoğu zayıf ve inceldiği için seyrek görünüyor dedi ve aralara ekim yaparak bi miktar yukarı çekti cm2 başına düşen grefti saçlı alanda. Umarım sıklık açısından da memnun olacağım bir ekim olur Onur bekleyip göreceğiz artık Valla kendi ekibinden Alessio ekim yaptırmış 3000 kök; ben bizzat inceledim gayet sık duruyordu saçları 6. ayındaydı ekiminin. Yanlış hatırlıyor da olabilirim ama Koray Hoca cm2'ye en fazla 60 ekiyor sanırım saçsız alanlarda. Ekilen saçlardan ziyade diğer saçları koruması için öneriyor Finas'ı. Onun dışında ekimden sonraki süreçte saç çıkışlarını hızlandırdığını da söylemişti.
evet biliyorum çagri 700 tekli girmis on bolgeye onda cok dogal bir sonuc olmasi gerek sende begendine gore olmus demekki .. kardesim insallah cok guzel olucak sonuclarini bekliyorum sen ve hakan nin oda saolsun senin gibi bilgilendirip paylasim yapiyor ona gore koray hocayla gorusecegim cok saaolun bu arada saç kalinligin kaç mikron ?
Estafurullah bu sitenin sayesinde Koray Hoca'da karar kılmıştım ben. O sebeple bu zamana kadar edindiğim bilgileri paylaşmak sizin için de yol gösterici olur umarım. Çağrı'nın ekimi 6. ayında öyleyse 9.-10. ayda cok daha güzel bir görünüme kavuşur. Mesela şu eleman var:
. Adam 4 part halinde koymuş ekimini. Son part 8. ayında; acayip doğal ve sık olmuş açıkçası umarım hepimizin ekimi çok güzel olur Onur
Dosyamda 60 diyor saç kalınlığına sen deyince baktım