Gönderen Konu: Koray Erdoğan / 22.03.2016 2848 Greft  (Okunma sayısı 32537 defa)

Onurd

• Ziyaretçi
Ynt: Koray Erdoğan / 22.03.2016 2848 Greft
« Yanıtla #15 : 02 Nisan 2016, 11:27:48 »
Dostum hayirli olsun diledigin sonucu alirsin insallah . Cm2 de 60 tane greft mi var simdi ? hocam birde alımı kim yaptı dönerdön ? dilek hanım mı ?

Teşekkür ederim Onur. Valla tek tek saymadım ama ekimden önce ön saçlarımda göz kararı cm2'de kaç kök vardır diye sormuştum Koray Hoca'ya. 70-80 arası demişti ki önlerim ince telliydi ve seyrek görünüyordu. cm2/60 ekilip kalın telli olunca cok daha sık gözükeceğini düşündüm açıkçası. Bunun dışında yakından baktığımda kendi saçlarımla ekim alanının yoğunluğu neredeyse aynı gibi. Bu da cm2/60 olduğuna ikna olmamı sağladı açıkçası ama tam emin olamayacağım bir durum sanırım bu tek tek saymadığım sürece :)

Donörden alımı kimin yaptığını bilmiyorum 6-7 kişi çalışıyor aynı anda. Yalnızca kanal açımını Koray Hoca yaptı onun dışında ekibin ya da doktorların ismini de sormadım ekimde bulunan.
anladim hocam ozaman tek kisi alim yapmiyor ayni anda bi kac kisi yapio

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 02 Nisan 2016, 17:42:14 »
Hocam birde kanal acmadan once koray hoca nokta nokta kanal acicagi yerleri isaretledimi kalemle cunki mavi mavi noktalarvar sanki ekim alaninda ?

omgturev

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 02 Nisan 2016, 17:44:51 »
Hocam birde kanal acmadan once koray hoca nokta nokta kanal acicagi yerleri isaretledimi kalemle cunki mavi mavi noktalarvar sanki ekim alaninda ?

Onur o mavi kalem op. öncesi çekilen saç çizgisinden kalanlar. Kanalları işaretleme gibi bir durum yok. Kanallar belli oluyor sanırım (sanırım diyorum çünkü izleyemiyoruz malum :) ) bakınca. Önce ön hattı teklilerle yapıp arkaya doğru çoklu kökleri kullanarak gidiyorlar tahminimce. Tam da hatırlamıyorum açıkçası filme dalmışım o ara sıkıntıdan :))
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2016, 17:51:18 Gönderen: omgturev »

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 02 Nisan 2016, 18:18:01 »

Onur o mavi kalem op. öncesi çekilen saç çizgisinden kalanlar. Kanalları işaretleme gibi bir durum yok. Kanallar belli oluyor sanırım (sanırım diyorum çünkü izleyemiyoruz malum :) ) bakınca. Önce ön hattı teklilerle yapıp arkaya doğru çoklu kökleri kullanarak gidiyorlar tahminimce. Tam da hatırlamıyorum açıkçası filme dalmışım o ara sıkıntıdan :))
hımm bende öle bısı sansım ekım sonrası greft sayısını belırlemek ıcın yapıolarda acaba oncedemı yapıolar sandım tamam dostum saolsın :)

omgturev

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 03 Nisan 2016, 09:53:05 »
Rica ederim :)

hakanerkan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 03 Nisan 2016, 17:59:38 »
Can sana cm2 ye 60greft ekildigine emin misin? Fotografda alan 60cm2 2848 greft ekilen toplam miktar olarak gozukuyor.

yaklasik 48greft/cm2 olarak cikiyor bu durum.

Orada yazili olan greft/cm2 degil alan, bu fotografdan da daha rahat anlayabilirsin http://take.ms/ZXGeO

Bol sacli gunler :)

omgturev

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 03 Nisan 2016, 19:24:29 »
Can sana cm2 ye 60greft ekildigine emin misin? Fotografda alan 60cm2 2848 greft ekilen toplam miktar olarak gozukuyor.

yaklasik 48greft/cm2 olarak cikiyor bu durum.

Orada yazili olan greft/cm2 degil alan, bu fotografdan da daha rahat anlayabilirsin http://take.ms/ZXGeO

Bol sacli gunler :)

Koray Hoca bizzat 60 dedi saçlı olmayan kısım için; saçlı olan kısımda gitgide azalarak devam edecekti yogunluk dikkat ettiysen saçlı alana da ekim yapıldı ekim yapılan toplam alan 0 saçsız alan değil. Önlerden cm2/60 başlanıp geriye doğru saç aralarına ekim yapılarak ve azalarak devam etti. Ekim alanı 0 saçsız alan olsa dediğin doğruydu hakan. Zaten Koray Hoca genelde sırf saçsız alana ekim yapsa bile greft sayısı yeterli ise ön tarafı yoğun tutup arkaya doğru azalarak giden bir ekim uyguluyor bir nevi ilüzyon diyor buna da. Ben bizzat 60 ekildi mi diye saymadım kendi gözümle. Hocanın dediğini söylüyorum burada sadece. Ekilen alan da tesadüfen 60 cm2 çıkmış; onun ekim alanı olduğunu biliyorum yani :)Dikkat ettiysen ekim alanın neredeyse yarısı saçlı alan :) Oralara cm2/60 ekmedi tabi ki. Aralara uyguladı ekimi :)

Hepimize bol saçlı günler :)
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2016, 19:33:34 Gönderen: omgturev »

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 04 Nisan 2016, 10:18:32 »
Sacli olmayan bolgeye 60 var olanlarida 60 a tamamladi diyosun .. sole bi sorun var cm2 de 60 demek sonucun muthis sık olmasi gerek  insallahda olur.ve daha oncede sahit oldum acikligi 60 cm/2 olan arkadasima ekim yapildi 3200 greft hemen hemen cm2de 55 yada 60 olmasi gerekiodu sonuc 25 yada 30  genel olarak memnum dogallik acisindan   ama sıklik acisindan degil soylenen olmadigi icin gidip hani 50 hani 60 da diyemiyosun alicagin yanit belli :))  koray hoca var olan yasclari korumasinin yaninda  finasterid in cikislara olan bir faydasi var dedimi acaba ?  Ve prope-cia ile pros-car arasindaki farki tavsiyeleri ne yonde oldu paylasirsan yararli olacaktir
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2016, 10:25:24 Gönderen: Onurd »

omgturev

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 04 Nisan 2016, 17:29:28 »
Sacli olmayan bolgeye 60 var olanlarida 60 a tamamladi diyosun .. sole bi sorun var cm2 de 60 demek sonucun muthis sık olmasi gerek  insallahda olur.ve daha oncede sahit oldum acikligi 60 cm/2 olan arkadasima ekim yapildi 3200 greft hemen hemen cm2de 55 yada 60 olmasi gerekiodu sonuc 25 yada 30  genel olarak memnum dogallik acisindan   ama sıklik acisindan degil soylenen olmadigi icin gidip hani 50 hani 60 da diyemiyosun alicagin yanit belli :))  koray hoca var olan yasclari korumasinin yaninda  finasterid in cikislara olan bir faydasi var dedimi acaba ?  Ve prope-cia ile pros-car arasindaki farki tavsiyeleri ne yonde oldu paylasirsan yararli olacaktir

Saçım olan bölgede 70-80 arası saç var dedi santimetrekarede ancak saç tellerinin çoğu zayıf ve inceldiği için seyrek görünüyor dedi ve aralara ekim yaparak bi miktar yukarı çekti cm2 başına düşen grefti saçlı alanda. Umarım sıklık açısından da memnun olacağım bir ekim olur Onur bekleyip göreceğiz artık :) Valla kendi ekibinden Alessio ekim yaptırmış 3000 kök; ben bizzat inceledim gayet sık duruyordu saçları 6. ayındaydı ekiminin. Yanlış hatırlıyor da olabilirim ama Koray Hoca cm2'ye en fazla 60 ekiyor sanırım saçsız alanlarda. Ekilen saçlardan ziyade diğer saçları koruması için öneriyor Finas'ı. Onun dışında ekimden sonraki süreçte saç çıkışlarını hızlandırdığını da söylemişti.

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 05 Nisan 2016, 10:19:01 »

Saçım olan bölgede 70-80 arası saç var dedi santimetrekarede ancak saç tellerinin çoğu zayıf ve inceldiği için seyrek görünüyor dedi ve aralara ekim yaparak bi miktar yukarı çekti cm2 başına düşen grefti saçlı alanda. Umarım sıklık açısından da memnun olacağım bir ekim olur Onur bekleyip göreceğiz artık :) Valla kendi ekibinden Alessio ekim yaptırmış 3000 kök; ben bizzat inceledim gayet sık duruyordu saçları 6. ayındaydı ekiminin. Yanlış hatırlıyor da olabilirim ama Koray Hoca cm2'ye en fazla 60 ekiyor sanırım saçsız alanlarda. Ekilen saçlardan ziyade diğer saçları koruması için öneriyor Finas'ı. Onun dışında ekimden sonraki süreçte saç çıkışlarını hızlandırdığını da söylemişti.
evet biliyorum çagri 700 tekli girmis on bolgeye onda cok dogal bir sonuc olmasi gerek sende begendine gore olmus demekki .. kardesim insallah cok guzel olucak sonuclarini bekliyorum sen ve hakan nin  oda saolsun senin gibi bilgilendirip paylasim yapiyor ona gore koray hocayla gorusecegim  cok saaolun  bu arada saç kalinligin kaç mikron ?
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2016, 10:35:30 Gönderen: Onurd »

omgturev

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 05 Nisan 2016, 14:03:49 »

evet biliyorum çagri 700 tekli girmis on bolgeye onda cok dogal bir sonuc olmasi gerek sende begendine gore olmus demekki .. kardesim insallah cok guzel olucak sonuclarini bekliyorum sen ve hakan nin  oda saolsun senin gibi bilgilendirip paylasim yapiyor ona gore koray hocayla gorusecegim  cok saaolun  bu arada saç kalinligin kaç mikron ?

Estafurullah bu sitenin sayesinde Koray Hoca'da karar kılmıştım ben. O sebeple bu zamana kadar edindiğim bilgileri paylaşmak sizin için de yol gösterici olur umarım. Çağrı'nın ekimi 6. ayında öyleyse 9.-10. ayda cok daha güzel bir görünüme kavuşur. Mesela şu eleman var: . Adam 4 part halinde koymuş ekimini. Son part 8. ayında; acayip doğal ve sık olmuş açıkçası umarım hepimizin ekimi çok güzel olur Onur :) Dosyamda 60 diyor saç kalınlığına sen deyince baktım :)

omgturev

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 05 Nisan 2016, 14:05:16 »
Aynı adamın 8. aydaki hali. . Gerçekten süper. Arkalara bilerek az ekmiş Koray Hoca bir anda yüklenmemiş donör alana; sonrasında arkalar için de ekime girecekmiş tekrar 1. yıldan sonra.

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 05 Nisan 2016, 15:23:32 »
60 cok iyi bir kalinlik yani baya guzel olucak saclar :) xpecia yida koray hoca mi tavsiye etti ekimden sonra acaba ?

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 05 Nisan 2016, 15:25:33 »
Aynı adamın 8. aydaki hali. . Gerçekten süper. Arkalara bilerek az ekmiş Koray Hoca bir anda yüklenmemiş donör alana; sonrasında arkalar için de ekime girecekmiş tekrar 1. yıldan sonra.
evet takip ediyorum bu cocugu ektirdigi gunden beri ama okadar cok konusuyoki sacini gostermeyi unutuyo :)) kanser etti beni bu cocuk

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : 05 Nisan 2016, 15:27:20 »
mayista randevu alicam koray hocadan bakalim

Facebook Twitter Instagram