Gönderen Konu: Koray Erdoğan / 22.03.2016 2848 Greft  (Okunma sayısı 32501 defa)

Onurd

• Ziyaretçi
Ynt: Koray Erdoğan / 22.03.2016 2848 Greft
« Yanıtla #45 : 06 Nisan 2016, 19:22:30 »
Sanpuan olaran revita onerirrim ötesi yok koray hocaya ekim yaptiran hasan da revita kullaniyordu icerigi super ben onun sonucuna azda olsa  katkisi oldugunu dusunuyorum revitanin ... kafein sikintimi yapiyorki ? Bide ameliyat onceci finasteridi kestinmi yoksa devammi ameliyat gunude iciyomusun

Yoo hiç kesmedim 2 aydır kullanıyorum ancak xpecia'ya başlayalı bi 4-5 ay olmuştur. Tam tersi kafeinli şampuan kafayı ferahlatıyor gibi sanki, hacimli de yapıyor saçı nasıl oldu da sıkıntı anladın :D
himm ama kafein var deyince dedim acaba sorunmu yapio sorayim dedim :)) revita da var  genelde operasyom gunu ilac alinmamasini soyluyolar demekki sen ogunde kullandin finas

omgturev

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 07 Nisan 2016, 00:53:20 »
Sanpuan olaran revita onerirrim ötesi yok koray hocaya ekim yaptiran hasan da revita kullaniyordu icerigi super ben onun sonucuna azda olsa  katkisi oldugunu dusunuyorum revitanin ... kafein sikintimi yapiyorki ? Bide ameliyat onceci finasteridi kestinmi yoksa devammi ameliyat gunude iciyomusun

Yoo hiç kesmedim 2 aydır kullanıyorum ancak xpecia'ya başlayalı bi 4-5 ay olmuştur. Tam tersi kafeinli şampuan kafayı ferahlatıyor gibi sanki, hacimli de yapıyor saçı nasıl oldu da sıkıntı anladın :D
himm ama kafein var deyince dedim acaba sorunmu yapio sorayim dedim :)) revita da var  genelde operasyom gunu ilac alinmamasini soyluyolar demekki sen ogunde kullandin finas

Yok tam tersi kafein hücreleri uyarıcı etkiye sahipmiş öyle okumuştum Alpecine yorumlarında. :)) Revita'yı düşüneceğim ya herkes cok övmüş eğer hakkaten iyiyse parası önemli değil alıp kullanayım. Finas ile ilgili bişi demediler ben geceleri alıorum finası. Op. sonrası gece de atmıştım valla :)

omgturev

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 10 Nisan 2016, 11:30:29 »
Arkadaşlar birkaç sorum olacaktı bilgili kişilere. Ekim yapılan bölgede hafiften dökülmeler başladı. Yani şöyle elimi sürdüğümde 3-4 tel görüyorum. Sanırım bu şok dökülme başlangıcı değil mi? :) Tellere baktıgımda ucunda kök yok gibi, sanki olan saç kökü üstünü bırakıvermiş gibi kısa ve kimisinin ucu hafiften L şeklinde. Bir de ekim yapılan yerdeki kafa derim soyuluyor gibi hafif hafif. Bu durum normal midir? Cilt kendini yeniliyor sanırım :) Bir de kızarıklık neredeyse kalmadı ekim bölgesinde :) Bilgili arkadaşlar cevaplandırırsa çok sevinirm.
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2016, 12:26:13 Gönderen: omgturev »

Enes1980

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 10 Nisan 2016, 11:51:26 »
Korkacak birsey yok sok dökulme herkezde nerdeyse L sekilinde oluyor ireli günlerde dökulmeler fazlasacak.derinin kavlamasi kendini yenilemeside normal nede olsa deri zarar gördu.

omgturev

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 10 Nisan 2016, 11:59:20 »
Korkacak birsey yok sok dökulme herkezde nerdeyse L sekilinde oluyor ireli günlerde dökulmeler fazlasacak.derinin kavlamasi kendini yenilemeside normal nede olsa deri zarar gördu.

Çok teşekkür ederim Enes :)

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 10 Nisan 2016, 12:30:03 »
hayırlı olsun kardeş.Ama sana genel olarak 60 greft ekilmemiş çünkü;60cm *60 gerft :3600 greft olması lazımdı
senin ekimin 2800 greft yapılmış
Yani 60cm*47 greft:2820 olmuş oluyor.Buda demek oluyor ortalaması 47 greft
senin var olan saçlarını sıklaştırmış
Demek ki ön tarafa 60 greft ekilmiş
istedin sonucu alırsın inşallah

omgturev

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 10 Nisan 2016, 13:25:00 »
Arkadaşlar birkaç sorum olacaktı bilgili kişilere. Ekim yapılan bölgede hafiften dökülmeler başladı. Yani şöyle elimi sürdüğümde 3-4 tel görüyorum. Sanırım bu şok dökülme başlangıcı değil mi? :) Tellere baktıgımda ucunda kök yok gibi, sanki olan saç kökü üstünü bırakıvermiş gibi kısa ve kimisinin ucu hafiften L şeklinde. Bir de ekim yapılan yerdeki kafa derim soyuluyor gibi hafif hafif. Bu durum normal midir? Cilt kendini yeniliyor sanırım :) Bir de kızarıklık neredeyse kalmadı ekim bölgesinde :) Bilgili arkadaşlar cevaplandırırsa çok sevinirm.
sok dokulmen baslasi ekilenlerin hepsi dokulucek normal ekilenlerin artik nasil dokuldugu onemli degil kokler deririnin altinda dunyanin em kuvvetli yapisticisi olan kan ile birlesmis durumda . Kafana binlerce delik acildi simdi iyilesme sureci  dogal olarak tahris olan deri kendini yeniliyor sorun yok dostum

Çok teşekkür ederim Onur ancak insan ister istemez moralini bozuyor :) Kliniği aradığımda da gayet normal olduğunu söylediler bu sıralarda hafiften başlar ve hızlanır dökülmeniz dediler. Umarım sen de bir an önce ektirip atlatırsın artık sıra sende :p

omgturev

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 10 Nisan 2016, 13:51:48 »
hayırlı olsun kardeş.Ama sana genel olarak 60 greft ekilmemiş çünkü;60cm *60 gerft :3600 greft olması lazımdı
senin ekimin 2800 greft yapılmış
Yani 60cm*47 greft:2820 olmuş oluyor.Buda demek oluyor ortalaması 47 greft
senin var olan saçlarını sıklaştırmış
Demek ki ön tarafa 60 greft ekilmiş
istedin sonucu alırsın inşallah
Mutsuz ekim yapılan alan saçsız ve saçlı alandan oluşuyor. Saçsız alanda cm2'ye 60 ekildi; saçlı alanda ise cm2'de ekilen greft miktarı saçsız alanla aynı olmadı tabi ki aralara ekilerek sıklaştırma yapıldı.  Başlığı açarken kullandığım cümle nedeniyle öyle anlaşıldı sanırım hakan da aynı soruyu sormuştu :) Aynen dediğin gibi saçsız alanda 60, saçlı alanda ise aralara sıklaştırma şeklinde toplamda 2800 küsur ekildi, orada ben yanlış açıklamışım başlığı açarken düzelttim şimdi. Çok teşekkürler iyi dileklerin için :)
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2016, 13:55:22 Gönderen: omgturev »

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #53 : 10 Nisan 2016, 14:05:41 »
sok dokulmen baslasi ekilenlerin hepsi dokulucek normal ekilenlerin artik nasil dokuldugu onemli degil kokler deririnin altinda dunyanin em kuvvetli yapisticisi olan kan ile birlesmis durumda . Kafana binlerce delik acildi simdi iyilesme sureci  dogal olarak tahris olan deri kendini yeniliyor sorun yok dostum

Çok teşekkür ederim Onur ancak insan ister istemez moralini bozuyor :) Kliniği aradığımda da gayet normal olduğunu söylediler bu sıralarda hafiften başlar ve hızlanır dökülmeniz dediler. Umarım sen de bir an önce ektirip atlatırsın artık sıra sende :p
evet hic stres yapma cok sakin ol zaten 1 2 hafta sonra ektirdigini unutucaksin cikislarin baslayana kadar .. bu arada sende revita sanpuan kullan   bu arada bu vucudunun her bolgesi icin gecerlidir Insan vucudu fizyolojik olarak Tahrip olmus bolgoler once yara olur kabuk baglar kabuk duser deri soyulur dökülür yeni doku olusur ve sorun ortadan kalkar 
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2016, 14:17:57 Gönderen: Onurd »

Rhinoceros55

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 12 Mayıs 2016, 11:02:02 »
Arkadaşlar merhaba

Bende yakın zamanda koray hocaya ekim yaptırmayı düşünüyorum. Yalnız koray hoca herhangi bir garanti veriyo mu ekim sonrasında?

Sağlıcakla kalın

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #55 : 12 Mayıs 2016, 14:30:59 »
Arkadaşlar merhaba

Bende yakın zamanda koray hocaya ekim yaptırmayı düşünüyorum. Yalnız koray hoca herhangi bir garanti veriyo mu ekim sonrasında?

Sağlıcakla kalın
bunlari kendisiyle konusmalisin bunu kimse bilemez olumsuz durumlarda neler yaptiklarini sana o anlatmali dostum

Zülfikar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 21 Mayıs 2016, 12:21:12 »
Gayet iyi görünüyor

aydinclk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 26 Ağustos 2016, 01:07:14 »
Son durum nedir acaba?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 21 Aralık 2017, 00:47:46 »
güncel lütfen
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #59 : 12 Haziran 2019, 18:54:31 »
Bu sonucu bende merak ettim açıkcası, konu sahibi görüpte güncellerse seviniriz :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram