Kardeşim ekimin hayırlı olsun, güzel görünüyor ama beni yanlış anlama senin gibi durumu olanların ekim yaptırmasına ve bu zahmete katlanmasına hayret ediyorum doğrusu. Ya mevcut saçların zaten yeterli ve güzel duruyormuş. Ama amaç rahat etmekse tabiki sen bilirsin. İnşallah 10 numara sonuç alırsın..
Teşekkür ederim iyi dileklerin için, yok estafurullah neden yanlış anlayayım
Saç ektirme olgusu teknikler ilerledikçe ve sonuçlar daha da güzelleştikçe estetik bir kaygı halini alıyor kellik kapatmaktan ziyade aslına bakarsan yavaş yavaş
Yani büyük konuşmak gibi olmasın ama o kadar zahmetli olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası, operasyonda da çok acı hissetmedim ancak bu eken yerle alakalı da olabilir bittabi. Ektirmeden önceki ''nereye ektirsem, şuranın sonuçları nasıl'' gibi araştırmalar emin ol daha stresli. Şu an op. sonrası cok daha rahatlamış bi psikoloji içerisindeyim, umarım şok dökülmeden sonra da bu psikolojimi koruyabilirim tabi
Mevut saçlarla ilgili de insan ister istemez kendisini 20'li yaşların başındaki haliyle kıyaslıyor ve mutsuz hissediyor açıklıkları görünce. Ekimden önceki öngörüşmede greft sayımın ileride olası dökülmeler için de yeterli olacağını öğrendikten sonra bir sakınca görmedim ekimde
Çok şart değildi belki ama bu psikolojide yaşamaktansa ektirmeyi tercih ettim umarım değer
Tekrar teşekkürler iyi dileklerin için