Gönderen Konu: Arena med de ektirdigim 5000 greft  (Okunma sayısı 13249 defa)

Haruuuun

• Yeni üye
  • *
Ynt: Arena med de ektirdigim 5000 greft
« Yanıtla #75 : 16 Şubat 2019, 15:35:35 »
Aynı şekilde benim var olan saclarımıda yok ettiler.. kanalları matkapla actıkları icin olan saclarımın köklerini öldürdüler..  ektikleride rezalet.. 5000 greftimi yalan ettiler. Sac gürmesi megersem sac bicermiş:)

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 16 Şubat 2019, 15:37:39 »
Burada mercedesle tofas kıyası olmus hocam :) Biri Koray Erdogan ekimi , digeri arenamed.Tofas parasi odeyip mercedes konforu bekleyemezsiniz.Dediginiz gibi olsa forum kurucusuda gidip bu arkadasin odedigi ucretin 10 katini odeyip sac ektirmezdi.Arkadasin durumu bence de simdilik kotu bir sonuc degil.Cok daha iyi olacaktir...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 16 Şubat 2019, 15:43:36 »
Kıyas icin bi foto atmıştım ama hintel hocam ısrarla siliyo arenamede olumusuz olabilecek yorumlara izin vermiyo

Kardeşim sen olumsuz yazmıyorsun sen saldırıyorsun eleştiri değil hakaret boyutuna geçiyorsun bunu yapma sürecini paylaş  memnun degilsen düzgün dille yaz  arkadaşın sürecinin 145 gününde kalkıp bu sekılde yazmak yorum değil. Adam yazıyor paylaşıyor daha düzgün bir dil kullansan sana ne diyeceğim gitmiş ektirmissin daha sürecin başındasın bekliyeceksin paylaşıcaksın
Global Moderator

Haruuuun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #78 : 16 Şubat 2019, 15:48:54 »
Saldırmak vadedilen onca söylem ekim bittikten sonraki gevşekligi yazdım vadedilen hiçbirşeyin gercekleşmedigini yazmak giden greftlerin geri gelmiceni yazmak doku nakli yapılırken özensiz olmalarını yazmak saldırmaksa daha yazmim o zaman. İnsanları bu forumda uyarmayalım türkiyenin en büyük sacla alakalı forumunda sessiz kalalım peki dediginiz gibi olsun.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 16 Şubat 2019, 15:50:14 »
Saldırmak vadedilen onca söylem ekim bittikten sonraki gevşekligi yazdım vadedilen hiçbirşeyin gercekleşmedigini yazmak giden greftlerin geri gelmiceni yazmak doku nakli yapılırken özensiz olmalarını yazmak saldırmaksa daha yazmim o zaman. İnsanları bu forumda uyarmayalım türkiyenin en büyük sacla alakalı forumunda sessiz kalalım peki dediginiz gibi olsun.

Uyar uyarda daha saçlarının çıkma zamanında değilsin olmazssa yazarsın ama hakaret vari degil
Global Moderator

MMT

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 16 Şubat 2019, 15:54:49 »
Arkadaşlar hiç kimsenin saçı birbiriyle aynı yapıya sahip değildir. Bu fotoğraftaki adamın 145 günde bu hale gelmesinin sebebi, saç kalitesi, ekim alanındaki kanlanma, genetik sebepler, kullandığı ilaçlar gibi bir çok etmenin etki etmesinden dolayıdır. Lakin genel itibari ile 145 günlük bir saça “ süreç olumsuz, bu saç çıkmayacak” gibi sözlerle değerlendirme yapmak, ya 7 aylık doğmuş birine yada bu forumu hiç incelememiş ve saç ekimiyle alakalı çok fazla bilgisi olmayan birine yakışır bir değerlendirme şeklidir. 10. Aya kadar sürecin olumsuz ilerleyip 10. Ayda atakların başladığı ekimler gördü bu forum. Bu sebepten karamsar düşünceler içerisinde olmaya lüzum yok. Her zaman pozitif düşünmek gerek. Çıkmayacak diye olumsuz düşünceye kapılmak strese yol açar. Stres ise saçları olumsuz etkiler, Sakınan göze çöp batar misali...

Haruuuun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #81 : 16 Şubat 2019, 16:01:29 »
Arkadaşlar hiç kimsenin saçı birbiriyle aynı yapıya sahip değildir. Bu fotoğraftaki adamın 145 günde bu hale gelmesinin sebebi, saç kalitesi, ekim alanındaki kanlanma, genetik sebepler, kullandığı ilaçlar gibi bir çok etmenin etki etmesinden dolayıdır. Lakin genel itibari ile 145 günlük bir saça “ süreç olumsuz, bu saç çıkmayacak” gibi sözlerle değerlendirme yapmak, ya 7 aylık doğmuş birine yada bu forumu hiç incelememiş ve saç ekimiyle alakalı çok fazla bilgisi olmayan birine yakışır bir değerlendirme şeklidir. 10. Aya kadar sürecin olumsuz ilerleyip 10. Ayda atakların başladığı ekimler gördü bu forum. Bu sebepten karamsar düşünceler içerisinde olmaya lüzum yok. Her zaman pozitif düşünmek gerek. Çıkmayacak diye olumsuz düşünceye kapılmak strese yol açar. Stres ise saçları olumsuz etkiler, Sakınan göze çöp batar misali...

Cıkıp cıkmamasını gectik
1-  ilgisizlik
2 - adamın 2000 yada daha fazla olucak ekimine sen adamın 5000 greftini al sonuc 2000 3000 greftlik ekimlere göre hüsran
3 - 5000 greftini aldın 2 ci ekime şansda bırakma:)

Olumsuzluk ararsan cok fazla

Sac gürmesi = sac bicer (gercekte) olanı söylüyorum

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 16 Şubat 2019, 16:04:01 »
145. Gün ve bence hiç bişey çıkmadı
Bu şaka mı? :)

Emretgc24

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 16 Şubat 2019, 16:06:25 »
Sonnyto neden ki şaka olsun çıkmadı bence

Haruuuun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #84 : 16 Şubat 2019, 16:24:41 »
2 bucuk aylık sonuc burda arkadaş 145 ten bahsediyo cıkmadı demiyorum ama milletin aldıgı sonuclarıda biliyoruz. Resmi forumfaki arkadaşların sayfalarından alıcaktım ama rahatsız olurlar die almadım. Hintel hocamın ekimini atmıştım mercedes dediniz bide bunu atim:) bu arada ertem şenerin ön orta kısımda sıfıra yakım sac vardı.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 16 Şubat 2019, 16:31:22 »
Sonnyto neden ki şaka olsun çıkmadı bence
Hayır çıkmış ve de çıkıyor saçların. Daha öncesinde tabii kendi saçın var ama seyrek ve net de bir foto koymamışsın. Mesela öncesinde tepeden foton yok, Şu an o haline göre daha saçlısın ve çıkışların daha yeni başlamış. Süreç iyi görünüyor, burada ki problem ne gerçekten?

Emretgc24

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 16 Şubat 2019, 16:59:38 »
Neyse biraz daha bekleyelim bakalım arkadaşlar

MMT

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 16 Şubat 2019, 20:40:47 »
2 bucuk aylık sonuc burda arkadaş 145 ten bahsediyo cıkmadı demiyorum ama milletin aldıgı sonuclarıda biliyoruz. Resmi forumfaki arkadaşların sayfalarından alıcaktım ama rahatsız olurlar die almadım. Hintel hocamın ekimini atmıştım mercedes dediniz bide bunu atim:) bu arada ertem şenerin ön orta kısımda sıfıra yakım sac vardı.
Arkadaşım sen hala neyin derdindesin anlamadım ki?
O kadar yukarda bahsettik bünye meselesi, kişiden kişiye farklılık gösterir, şöyledir böyledir diye. Tamam, biz demiyoruz ki arenamed çok iyi bir merkez. Biz demiyoruz ki planlama çok iyi, alım mükemmel. Lakin daha erken diyoruz. Moral bozma diyoruz. Adamın moralini bozuyorsun stress yaptırıyorsun. Stress saçı olumsuz etkiler diyoruz. Vebale giriyorsun diyoruz.

7. ve 8. Hatta 9. Aylara gelinsin sonuç halen olumsuz ise beraber eleştirelim. Hatta resmi ve adli işlem yapması için arkadaşı yönlendirelim. Yahut parasını geri alabilmesi için baskı yapalım. Ne gerekiyorsa onu yapalım. Ama daha 145 gün olmuş. Bunları konuşmak için çok erken. Az sabır.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 16 Şubat 2019, 23:06:16 »
arenamedi en çok eleştirenlerden biriyim ama, arkadaşlar ya cahilsiniz yada arenamede saldıran paralı insanlar var artık buna inanıcam. 2.5ayda sonuç mu alınır efektli fotoğraf paylaşmış bir de 2.5 aylık sonuç bu diye. Arkadaşın ekimi 5 aya göre muhteşem, önceki saçlarını görmüyor galiba arkadaş kafamda saç vardı diyor. Önceki saçlarını da çok paylaşmamış aslında ama tek paylaştığı fotoda gayet kötü gözüküyor.

Lamazi_52

• Full Member
« Yanıtla #89 : 16 Şubat 2019, 23:26:36 »
arenamedi en çok eleştirenlerden biriyim ama, arkadaşlar ya cahilsiniz yada arenamede saldıran paralı insanlar var artık buna inanıcam. 2.5ayda sonuç mu alınır efektli fotoğraf paylaşmış bir de 2.5 aylık sonuç bu diye. Arkadaşın ekimi 5 aya göre muhteşem, önceki saçlarını görmüyor galiba arkadaş kafamda saç vardı diyor. Önceki saçlarını da çok paylaşmamış aslında ama tek paylaştığı fotoda gayet kötü gözüküyor.

Benim anlamadığım 2.5 ayda sonuç almak istiyor arkadaşlar bende arenada ektirdim kardeşim evet donör harici başka bi sıkıntım olmadı çok şükür donör forumu baya takip ettim toparlıyor sonunda ve ekim yapmadan önce serkan aydın bizzat söyledi uyardılar adamlar zaten bak 4-5 böyle olabilir sorun etme düzelicek diye bunu kabul edip ektirmişim 6-7 ay bekleyip hiç sonuç almamış gibi milletin moralini bozmaya hakkınız yok kardeşim bi de takıntılı dert eden insanlar var onları daha çok etkiliyorsunuz vakti gelmeden kimsenin moralini bozmayın..

Facebook Twitter Instagram