Gönderen Konu: Egzama  (Okunma sayısı 7340 defa)

zarate_90

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Egzama
« Yanıtla #45 : 07 Kasım 2018, 23:50:19 »
Kardeş keşke ektirmeseydin ben arenamette iki ekim yaptım egzama yüzünden istenilen sonuç alamadım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 08 Kasım 2018, 00:16:39 »
 evet malesef egzama  sonucu çok etkiliyor tabi bellı de olmaz kesin degil
Global Moderator

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 08 Kasım 2018, 12:34:29 »
Evet sonuçu etkliyor arkadaşlar egzema cok uğraştiran bir hastalık ben şuan kontrol altindayim ama hergün tedavi uyguluyorum d vitamini yeşil cay sabundur şampuandır sürekli bir şekilde egzamam kontrol altinda olsa bile devam ediyorum bu şekilde sonuç alabilinir ancak egzama bir nevi mantar hastalığı ve mantarları vucuttan tamamen atamazsın tedaviyi biraktığın zaman tekrar coğalıp rahatsız edicek duruma geliyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 08 Kasım 2018, 12:37:20 »
Bi çözümünü bulamadılar sunun çok enterasan bir hastalık
Global Moderator

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 08 Kasım 2018, 14:55:13 »
Bi çözümünü bulamadılar sunun çok enterasan bir hastalık
Abi bir çözüm var aslında:) ama hiç bir doktor önermiyor çözümü şu ünlü bir antibiyotik hatta sürekli sivilceli insanlar felan var onlarada önerilir 6 aylik antibiyotik kullanimi bu antibiyotik farklı biraz depresyona itiyor  vucuda büyük zararlarda veriyor ama kökten çözüm yapiyor işte vucuda büyük zararı olduğu  için böyle bir hastalık için değmez gibi bir anlayiş var

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 08 Kasım 2018, 14:56:27 »
6 ay kullanma 2 ay kullan :)
Global Moderator

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 08 Kasım 2018, 15:58:47 »
6 ay kullanma 2 ay kullan :)
Abi 6 aylık kullanim gerekiyor muş kesinlikle ama agir bir antiboyik 2 hafta önermiyorlar ama bunu 6 ay kullanmak gerekiyor bana doktorum öyle demişti
mantığı şu benim fikrim şimdi bu mantar her insanda var 500 bin kadar varsayalım bizim vucud direncimiz düştüğü için güneşe cıkmadığımız için vitamin yetersizliği olduğu için bu mantar coğalıp 1500 oluyor ondan sonra 1500 den sonra ise 2000 cıktığı zaman belirtilerini gösteriyor kabuklanma su toplama felan sen tedavi uyguladığında bu mantar öldürücü krem şampuan vs 1500 tekrar düşüyor ve tedaviyi birakmak zorunda kaliyon cünkü etken maddeler kortizon gibi internete bak vucuda ne kadar zararlığı olduğunu o yüzden birakiyorsun ama 1500 olan mantar tekrar üreyerek 2000 geliyor yani sürekli tekrarliyor .
mantık bu benim fikrimce izahı eğer o antibiyotiği kullanirsan tekrar 500 seviyelerine çekiyorsun ama bunun için değmez antibiyotik cok zararlı bir ilaçtir 6 ay ciddi zararlıdır

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 08 Kasım 2018, 16:10:19 »
anladım kardesım bahsettığın antıbıotık okadar zararlı ıse bencede gerek yok umarım kurtulursunuz bu beladan
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2018, 15:03:14 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 04 Aralık 2018, 17:10:03 »
Arkadaşlar sizce prozinc mor mu yoksa prozinc plus mu hangisi daha iyi saç için kararsız kaldım gerçekten

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 04 Aralık 2018, 18:50:19 »
Arkadaşlar sizce prozinc mor mu yoksa prozinc plus mu hangisi daha iyi saç için kararsız kaldım gerçekten
İkisinide kullandım ikisinide bıraktım şampuana bel bağlama ama egzema içinse ikiside etkilidir. mor olan direk egzema için etkilidir plusta kullandım oda egzema sorunuma iyi gelmişti

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 04 Aralık 2018, 20:57:41 »
Peki sen şuan hangisini kullanıyorsun ve neden bıraktın söylemisin lütfenn ben mor olani bir buçuk aydır kullanıyorum ve şu ana kadar egzama filan olmadı saçımda sadece plus olan daha mı iyide düşündüm

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 06 Aralık 2018, 01:51:56 »
İkisinide kullandım ikisinide bıraktım şampuana bel bağlama ama egzema içinse ikiside etkilidir. mor olan direk egzema için etkilidir plusta kullandım oda egzema sorunuma iyi gelmişti
Peki sen şuan hangisini kullanıyorsun ve neden bıraktın söylemisin lütfenn ben mor olani bir buçuk aydır kullanıyorum ve şu ana kadar egzama filan olmadı saçımda sadece plus olan daha mı iyide düşündüm

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 06 Aralık 2018, 11:48:22 »
bıraktım ne bilim şampuan değiştiriyorum sürekli iyi mi geldi bilemiyorum egzama sorunumu çözdü şimdi egzema olmadıkça girmiyorum plus ta kullanabilirsin oda aynen devam eder egzamada sorun olmaz

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 06 Aralık 2018, 14:54:21 »
bıraktım ne bilim şampuan değiştiriyorum sürekli iyi mi geldi bilemiyorum egzama sorunumu çözdü şimdi egzema olmadıkça girmiyorum plus ta kullanabilirsin oda aynen devam eder egzamada sorun olmaz
Eywallah üstad teşekkürler

Keldim23

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #59 : 06 Aralık 2018, 20:20:01 »
Eğer bu dediğiniz egzena seboreik dermatit ise ben de vardi. Head and sholdors clinical şampuan kullandım ve geçti. Saç ekim yerim tavsiye etmişti işe yaradı

Facebook Twitter Instagram