Gönderen Konu: Egzama  (Okunma sayısı 7344 defa)

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Egzama
« Yanıtla #15 : 13 Ekim 2018, 23:33:47 »
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar çok bakım ve emek gerektiren bi hastalık Allah kimsenin başına vermesin bi türlü tam tedavisi bulunamadi bi kanser bide bu gerçi kansere bulundu diye teorie var ama :)

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 14 Ekim 2018, 14:11:46 »
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar çok bakım ve emek gerektiren bi hastalık Allah kimsenin başına vermesin bi türlü tam tedavisi bulunamadi bi kanser bide bu gerçi kansere bulundu diye teorie var ama :)
Aynen öyle arkadaşım ben kendi tedavimi anlatayim bir cok şey denedim yağ dır şampuandır benimki yağlı egzama diye geçiyor saçların kuru olabilir ama yağlı saç derin varsa yağlı saç egzamasıdır neyse sonra yağlar sürdüm onu biraktım hatta dediğim kremi aldım sac deri kurumasın diye ama yağlı deri olduğunu düşününce hergün yıkamalıyım diye düşündüm eski tedavimda 2 3 günde bir yıkardım şimdi hergün yıkıyorum ilk önce vicky başladım egzamamı bitirdim sonra prozinc mor kutusu vardı oda cok iyi gelmişti saç dökülmemde vardı o yüzden prozinc plus aldım şimdi onunla hergün yıkıyorum ve %95 azalttım diyebilirim 1 aydir kafam cok rahat tabi bunun yaninda hergün yeşilcay akşamları sarımsak yiyiyorum belki oda fayda etmiştir şuan iyi gidiyor eğer alevlendğini düşündüğüm an bir kere vikcy kullanıp devam ediyorum

GondorArmor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 23 Ekim 2018, 09:28:24 »
Selamlar,

Bu hastalığın kesin çözümü yok ama etkilerini hafifleten tedavi yöntemleri var diye biliyorum. Saç ekimi yapılacağı sırada doktor egzama var dedi, 1 hafta Ketoral şampuan ve birkaç losyon önerdi işe yaramıştı. Bayadır probem yaşamıyordum, (yaz mevisiminde deniz tuzlu su güneş iyi geliyor sanırım) bu ara keeklenme bölgesel olarak arttı. ketoral a başladım yine ama alternatif olarak kükürtlü sabun ve elma sirkesi kürlerini düşünüyorum. Uygulayan var mıdır?
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2018, 16:13:04 Gönderen: GondorArmor »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 23 Ekim 2018, 14:10:22 »
ilk önce saçta çıkıp, sonra vücudun diğer bölgelerine yayılabilir (burun çevresi, kulak arkaları...) en mantıklı çözüm bir cildiyeciye gitmektir. cildiyeci büyük ihtimall bir kaç kortizonlu krem ve belosalic verip 1-2 hafta sonra yeniden kontrole gitmenizi isteyecektir. saçları 2 günde bir mutlaka yıkamak ve ilaçları kullanmak bir nebze azaltabilir Bu arada bahrat ve kafeinden uzak durmanızı öneririm
Global Moderator

23yaş

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 24 Ekim 2018, 15:29:47 »
Egzama yara yapıyor değil mi ?

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 24 Ekim 2018, 15:33:38 »
Egzama yara yapıyor değil mi ?
yara derken akut egzama diye bir şey var bu deride su toplaması yapiyor değişik bir olay

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 24 Ekim 2018, 23:52:13 »
ilk önce saçta çıkıp, sonra vücudun diğer bölgelerine yayılabilir (burun çevresi, kulak arkaları...) en mantıklı çözüm bir cildiyeciye gitmektir. cildiyeci büyük ihtimall bir kaç kortizonlu krem ve belosalic verip 1-2 hafta sonra yeniden kontrole gitmenizi isteyecektir. saçları 2 günde bir mutlaka yıkamak ve ilaçları kullanmak bir nebze azaltabilir Bu arada bahrat ve kafeinden uzak durmanızı öneririm
Aynen Hintel sana katılıyorum bende önce saçtan başlayıp sonra ilk burun kenarları, kulak arkası ve içi üst bölge en sonda sakal bölgesi ve kaslarda çıkmaya başladı çok illet bi hastalık deseler 5 bin euro ilacı var kesin çözüm hiç düşünmem alırım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 25 Ekim 2018, 00:32:58 »
 arkadasım nediyim allah yardımcınız olsun çok zor bir durum elimden ne gelir sizin için bilmiyorum ama keşke gelse özellıkle araştırıcam bu durumu inşallah bişeyler buluruz
Global Moderator

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 25 Ekim 2018, 17:27:36 »
arkadasım nediyim allah yardımcınız olsun çok zor bir durum elimden ne gelir sizin için bilmiyorum ama keşke gelse özellıkle araştırıcam bu durumu inşallah bişeyler buluruz
Insh hocam ya kesin tedavisi daha bulunamadi yada bilerek mi bulmuyorlar nedir anlamadım mesela kübada kanseri tedavi ediyorlar diye duydum yani her yerde ediyorlar ama kübada direkten hemde çok ucuz bi şekilde ve iyileşme oranı yüksek. ilaç firmalarının sırf 1 senede kanserden dolayı sattıkları ilaçlar milyarlarca euro

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 26 Ekim 2018, 15:20:23 »
Küba patronları düşünelerek yönetilen bir ülke degil sosyalizim halkı için çalışan halkının mutluluğunu düşünen bir ülke kapitalist sisteme en çok baş kaldıran kültüre sahip:) normal yani bu durum ilaç firmaları bir çok hastalığın çaresine karsı ilaç satabılmek için sömürüde bulunur normal yani kardeşim
Global Moderator

ozandemir

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 26 Ekim 2018, 17:11:37 »
Hintell'in dediğine ek olarak bende losyonlar hakkında birşey yazayım. Geçen ay kafamda egzama vardı. Doktor şampuan + betasalic önerdi. Hergün banyodan sonra kafamı kurulayıp betasalic sürdüm. 10 günde geçti. Fakat iyi bir cildiye doktoruna görün egzama mı sedef mi iyice öğren bence. Şampuan bu http://www.maxderma.com.tr/detay/3543/kepege-karsizel-bakim-sampuani-400-ml
« Son Düzenleme: 26 Ekim 2018, 17:32:51 Gönderen: ozandemir85 »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 26 Ekim 2018, 17:19:20 »
Hintell'in dediğine ek olarak bende losyonlar hakkında birşey yazayım. Geçen ay kafamda egzama vardı. Doktor şampuan + betasalic önerdi. Hergün banyodan sonra kafamı kurulayıp betasalic sürdüm. 10 günde geçti. Fakat iyi bir cildiye doktoruna görün egzama mı sedef mi iyice öğren bence. Doktorun verdiği şampuanı reklam olmasın diye yazmadım. Özelden yazarsın ismini söylerim çok pahalı birşey değildi 50 tl ye falan almıştım.

Yaz kardeşim ismini neden reklam olsun sorun yaşayanlara yardımı olur
Global Moderator

kenetun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 26 Ekim 2018, 19:42:29 »
Yukarida Hintell'in dedigine ek olarak cok salcali, domatesli, soganli ve yagli yiyeceklerde egzamayi tetikliyor. Mumkun oldukca egzamanin atak yaptgi zamanlarda az tuketilmesi gerekir

23yaş

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 26 Ekim 2018, 22:38:38 »
Kardeş bu senin kaş sakal ve burun çevresinde bu tarz ykepek gibi şeyler mi oluşuyor yoksa soyuluyor mu ? Bende ekimden sonra saçımda böyle kepek gibi şey çıktı daha sonda kaşım ve burnum hafif soyulmaya başladı

Expan

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 27 Ekim 2018, 03:38:03 »
Kardeş bu senin kaş sakal ve burun çevresinde bu tarz ykepek gibi şeyler mi oluşuyor yoksa soyuluyor mu ? Bende ekimden sonra saçımda böyle kepek gibi şey çıktı daha sonda kaşım ve burnum hafif soyulmaya başladı
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim ilk önce bence bi doktora muayene ol kepek gibi ama soyuluyor nasıl diyim deri kuruyup sanki bir birinden ayrılıyor ve kızarıklık oluşuyor

Facebook Twitter Instagram