Gönderen Konu: ASMED Dr.Koray Erdogan, 3050 grafts , KEEP Manuel , 30 Temmuz 2018  (Okunma sayısı 40539 defa)

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dr. Koray erdoğan hesabından yabancı forumlarda yapılan bir yorum vardı. Yanlış hatırlamıyorsam hoca orada finas sonucu yüzde 25-30 arası etkiler yorumunu yapmıştı. O sitede her hastasının konusuna yorum yapıyor gidip oradan okunabilir. Bunun dışında ünsal vardı galiba onun saçları geç gelişmişti. Ekim olmadı gibi dururken geç atak yapmıştı ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
finansa bağlamak bencede yanlış çünkü ben kullanıyorum ekimden öncede finans kullanıyorum ama benimde ekim sol taraf istediğim gibi deil sağa göre bayağı açık sırıtıyor asmed 12 . ayı bekleyelim dedi ama bence fazla bişe olmaz gibi  8 ay geçmiş zaten
İnşallah 12.ayın sonunda hepimiz mutlu oluruz gerçekleşecek yeni ataklarla.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
finans olayı biraz karmaşık yani hormonun zirve yaptığı ve dökülmenin yüksek oranda bu hormondan kaynaklandığı yaşlarda finans müthiş fayda sağlayabilir.daha sonrasında ilacın bırakıldığı zaman geriye dönüş durumu da yine kişinin yaşı ile alakalı olduğunu düşünüyorum.olayi tamamen finansa bağlamiyorum tabi ki.finans herkeste ayni etkiyi zaten göstermez dediğim gibi yaş, dökülme nedeni,hormonun seviyesi bir sürü faktör mevcut.su soruyu soralım kendimize seçilebilecek en iyi merkezi seçelim gerekli takviyeleri kullanalim ama sonuç tatmin edici değil.bunun nedeni ne olabilir.yada normal bir merkez hiç takviye kullanmana sonuç tatmin edici.bu iş kişiden kişiye değişen bir süreç. 12 ay sonunda tatmin edici bir sonuca kavuşmanizi canı gönülden isterim.
Seçilebilecek en iyi ekim merkezini seçtiğime inanıyorum. Koray hocaya sonuna kadar güveniyorum. İyi dileğiniz için teşekkür ederim. İnşallah 12.ayın sonunda tatmin edici bir sonuca kavuşurum.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekilen saçlar 18. aya kadar gelişim gösterir daha hacimli olur ve yeni çıkışlar azda olsa da gözükür bu durumda sonuç tatmin edici olcaktır. En iyi saç ekim merkezine ekim yaptırdınız bana göre bundan sonra tek endişeniz var olan saçlarınızı minimum seviye de kaybetmek olmalı. Süreç sonunda mutlu olacagınızdan süphem yok.
Ben de en iyi saç ekim merkezine ekim yaptırdığıma inanıyorum. İnşallah hepimiz süreçlerimizin sonunda mutlu oluruz.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Dr. Koray erdoğan hesabından yabancı forumlarda yapılan bir yorum vardı. Yanlış hatırlamıyorsam hoca orada finas sonucu yüzde 25-30 arası etkiler yorumunu yapmıştı. O sitede her hastasının konusuna yorum yapıyor gidip oradan okunabilir. Bunun dışında ünsal vardı galiba onun saçları geç gelişmişti. Ekim olmadı gibi dururken geç atak yapmıştı ...
Unsaltr'nin süreci benimkinden çok daha hızlı gelişmiş fakat baktıkça umudumu kaybetmeme engel olan Koray hoca ekimi Kelevra'nın ekimi şu aşamada. Koray hocaya her aşamada sonuna kadar güveniyorum umarım sonucum da gayet tatmin edici olur yeni gerçekleşecek ataklarla.

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tepe bölgesi ekimlerinin 18 aya kadar gelişim gösterdiği söyleniyor.tepeye ekilen saçlarla ön kısma ekilen saçlar tamamen aynı.fark ekim bölgesi
bazı kişiler için  ön bölgeler de tepe kısmı gibi demek ki ağır gelişim gösteriyor.eğer ki hatalı bir ekim yapılmamışsa 18.aya kadar beklenerek ön bölgelerden de sonuç alınabilir.ekimin güzel ilerliyor.

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Finasterinin sonuca %30 civarı etki etmesi ekim dışındaki saçları da güçlendirip uzattığından dolayı mı yok sa ekilen saçların çıkma oranını etkilediği için mi yani finasterid ekilen saçların büyüme döngüsüne de etki ediyor mu bununla ilgili klinik sonuçlar var mı acaba

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sanırım mesele Koray hocanin ekimlerinin sıklık ve doğallığa çok yakın olması yani mukemmel sonuçlar çıkması çünkü az biraz seyreklik veya geç gelişim olsa yadırgıyor insan :) göz alışmış 10 numara sonuçlara .. arkadaşlar sürecin devam ettiğini belirtmiş bizde sabır dileyelim inşallah güzel olucaktir

tarik01

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kararsızım durum nasıl resim paylaşır mısın?

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Finasterinin sonuca %30 civarı etki etmesi ekim dışındaki saçları da güçlendirip uzattığından dolayı mı yok sa ekilen saçların çıkma oranını etkilediği için mi yani finasterid ekilen saçların büyüme döngüsüne de etki ediyor mu bununla ilgili klinik sonuçlar var mı acaba

Vallahi üstat finas konusunda pek bilgim yok Koray hocanın kendi hastalarına yabancı forumlarda yazdığı yorumlarda okumuştum . Şahsi fikrim yan etkilerinden dolayı finas ve minoxilden uzak durmak. Burada bana yan etki yapmıyor vb cümleler kuran arkadaşlar görüyoruz bu yan etkiler zamanla çıkabilir veya siz fark etmeden zarar verebilir . Ne bileyim detaylı kan tahllilerinde çıkabilir vs.Piyasadaki tüm ilaçlar bir yeri tamir eder bir yeri bozar bu bir gerçektir ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

magar

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
kardeş durumda varmı ilerleme

Harunnnn

• Sr. Member
Unsaltr'nin süreci benimkinden çok daha hızlı gelişmiş fakat baktıkça umudumu kaybetmeme engel olan Koray hoca ekimi Kelevra'nın ekimi şu aşamada. Koray hocaya her aşamada sonuna kadar güveniyorum umarım sonucum da gayet tatmin edici olur yeni gerçekleşecek ataklarla.

Senin şimdi biraz hevesin kaçmış olabilir karamsarlıga düşmüşte olabilirsin amaa koray hocanın bi tık üstü yok... bu işi benim gibi bilmeden ektirmemişsin instagramda yanıltıcı fotolara bakıp aldanmamıssın. Ve eminimki bişeyler sordugunda otomatik msj atan yada aynı cümleleri kuran insanlar yoktur kii bende tatmin olmadıgım konularda asmede telefon acıp size ektirmedim ama benide cevapsız bırakmayın diyip benimle ilgilendikleri oldu 2 3 sefer..  demem o ki sürec ii olsun yada olmasın aklında acaba kötümerkezemi ektirdim sonrasında ilgisiz bi merkez yok herşey bi yana acaban olmıcak.

canh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Son durum nedir acaba ?

Gençadam

• Full Member
Kardeş resim at artık

Facebook Twitter Instagram