Gönderen Konu: ASMED Dr.Koray Erdogan, 3050 grafts , KEEP Manuel , 30 Temmuz 2018  (Okunma sayısı 40496 defa)

Gastamonulu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu ekim patlamis. !!! Bu ekim tutmaz !! Gibi soylemlerde bulunan insanlari dikkate bile alma. Sirf moral bozmak icin yapilmis yorumlardir. Ekim sureci yavas gidiyor demissin ama bence gayet guzel. Ilk baslarda saclarin cansiz olmasi gayet olagan birsey. 1 sene oldugunda hemen hemen yuzde 70 leri gormus olursun diye tahmin ediyorum. Sonrasinda zaten sen hic anlamadan tamamlancak surec. Az daha sabret. Tekrar ekimin hayirli olsun.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
170. Gün olmuş bu dönemde 10 gün bile farkeder.Hocam gelişme var mı? Varsa alabiliriz foto
Henüz bir gelişme yok hocam beklemedeyim. 6. ayda paylaşım yapacağım.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bu ekim patlamis. !!! Bu ekim tutmaz !! Gibi soylemlerde bulunan insanlari dikkate bile alma. Sirf moral bozmak icin yapilmis yorumlardir. Ekim sureci yavas gidiyor demissin ama bence gayet guzel. Ilk baslarda saclarin cansiz olmasi gayet olagan birsey. 1 sene oldugunda hemen hemen yuzde 70 leri gormus olursun diye tahmin ediyorum. Sonrasinda zaten sen hic anlamadan tamamlancak surec. Az daha sabret. Tekrar ekimin hayirli olsun.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Malumunuz kısa sürede oldukça güzel sonuç alan arkadaşları görünce ister istemez kendi sürecimizin yavaş ilerlediğini düşünüyoruz. İnşallah en kısa zamanda ben de diğer Asmed ekimleri gibi güzel bir sonuca ulaşırım. Biraz daha sabır :)

ahmetersoy

• Yeni üye
  • *
Bu ay civarın daki ekimleri inceliyorum bence güzel gibi. Sanki dertlenmenize gerek yok..Anladığım kadarıyla çok sabır gerekiyor.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bu ay civarın daki ekimleri inceliyorum bence güzel gibi. Sanki dertlenmenize gerek yok..Anladığım kadarıyla çok sabır gerekiyor.
Bence yavaş gibi... İnşallah sonu güzel olacak. Gerçekten çok sabır gerekiyor :)

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
süper olur saçlar raaat ol :D sabırlı olmak gerek

ömercemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim sen hiç meraketme ve bu bilgi olarak zayıf kardeşimizin yorumunu kayle alma koray hoca zaten olmuycak duaya amin demiyo sırtını arkana yaslan ve sadece bekle görüceksin bu yorumu yapan kendine kızıcaktır.

Fuat

• Yeni üye
  • *
Son durumun nedir ?

Okan29

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence de güzel olur bu ekim herkezde süreç farklı ilerliyor yaşta çok önemli faktör 12.ay önemli bir gösterge!

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Sonucu hep beraber görecegiz..... Kararsizim lütfen paylasimi birakma lütfen....

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED Dr.Koray Erdogan, 3050 grafts , KEEP Manuel , 30 Temmuz 2018
« Yanıtla #115 : 06 Şubat 2019, 12:30:35 »
son durum nedir ?

canh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #116 : 22 Şubat 2019, 04:41:18 »
7 ay olmak üzere, bir gelişme var mıdır ?

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #117 : 28 Şubat 2019, 19:23:11 »
210. gün
günışığı altında ve Asmed çekimi
Beklenen gelişmeler hala gerçekleşmedi fakat sürecimin sonuna kadar (12.ay) sabırla bekleyeceğim.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 28 Şubat 2019, 20:20:29 »
Sonucu hep beraber görecegiz..... Kararsizim lütfen paylasimi birakma lütfen....
Paylaşımlara sürecimin sonuna kadar fırsat buldukça devam edeceğim.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 28 Şubat 2019, 20:21:15 »
süper olur saçlar raaat ol :D sabırlı olmak gerek
İnşallah olur , sabırla bekliyorum.

Facebook Twitter Instagram