Gönderen Konu: ASMED Dr.Koray Erdogan, 3050 grafts , KEEP Manuel , 30 Temmuz 2018  (Okunma sayısı 40518 defa)

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Vallahi ben de Doğum günüm 28 ekim i hedeflemiştim ama istenen sonuç 2 ay sarktı :) Nisan güzel ay, bahar gelir herşey şenlenir, daha iyi Nisan boşver :)
Ataklar arttıkça beklemek daha da kolaylaşacaktır diye umuyorum :) Beklenen sonuca ulaşıp gerçek baharı yaşamanın darısı benim başıma artık Tony hocam :)

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ataklar arttıkça beklemek daha da kolaylaşacaktır diye umuyorum :) Beklenen sonuca ulaşıp gerçek baharı yaşamanın darısı benim başıma artık Tony hocam :)

İnşallah :) bir de 5 ay sonucunu asmed in flaşlarında çektirmişsin. Çok yüksek ışık ve netlik var fotolarda. Asmed deki o flaşları bilen bilir adamın 10 saniye gözü görmez deklanşöre basıldıktan sonra :) Bu nedenle de seyrek geliyor. 5 ayda bunca flaş altında sık duracak bir saç ekimi ben görmedim.
The World is Yours

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
İnşallah :) bir de 5 ay sonucunu asmed in flaşlarında çektirmişsin. Çok yüksek ışık ve netlik var fotolarda. Asmed deki o flaşları bilen bilir adamın 10 saniye gözü görmez deklanşöre basıldıktan sonra :) Bu nedenle de seyrek geliyor. 5 ayda bunca flaş altında sık duracak bir saç ekimi ben görmedim.
Sürecimi takip edenlere en net şekilde göstermek için uğraşıyorum ama dediğiniz gibi inanılmaz net ve detaylı hatta baya belgesel tadında çekim yapıyorlar diyebiliriz :)

gambler

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gayet normal surecin moralini bozma ayni benimki gibi yavas ilerliyor ama ilerliyor yani sonucun guzel olacak sabret gunden gune gelisimler oluyor farkina bile varamiyor insan bazen

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sürecin gayet güzel ilerlemiş ön hat oturmuş bundan sonra zamanla sıklaşıcak 5 ay da bundan fazla bir beklentiye girmek doğru değil.
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2019, 14:34:24 Gönderen: Nhympex »

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Gayet normal surecin moralini bozma ayni benimki gibi yavas ilerliyor ama ilerliyor yani sonucun guzel olacak sabret gunden gune gelisimler oluyor farkina bile varamiyor insan bazen
İnşallah birkaç ay içinde güzel değişimleri atakları  görürüz , biraz daha sabretmek gerekiyor :)

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sürecin gayet güzel ilerlemiş ön hat oturmuş bundan sonra zamanla sıklaşıcak 5 ay da bundan fazla bir beklentiye girmek doğru değil.
Asmed’in bu aylardaki hızlı ve sık sonuçlarını görünce insan kendini yavaş hissediyor :) Birkaç ay sonra bu iş bitmiş demek ümidiyle biraz daha sabır :)

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Forumdakiler su netlikte fotograf atmaya baslasa millet sac ektirmekten vazgecer :) Sureci erken tamamlananlarda var tabiki.Fakat simdiden birsey soylemek cok erken.Net yorum yapabilmek icin en 9/10 aylari gormek gerekir.Bence olumsuz dusunecek herhangi bir durumunuz yok.Bol sacli gunleriniz olsun...

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Forumdakiler su netlikte fotograf atmaya baslasa millet sac ektirmekten vazgecer :) Sureci erken tamamlananlarda var tabiki.Fakat simdiden birsey soylemek cok erken.Net yorum yapabilmek icin en 9/10 aylari gormek gerekir.Bence olumsuz dusunecek herhangi bir durumunuz yok.Bol sacli gunleriniz olsun...
Fotoğraflar stüdyo ortamında her açıdan vuran profesyonel ışıklarla çekildiği için aşırı derecede net. Söylediğiniz gibi biraz daha sabretmek gerekiyor. İnşallah bol saçlı günlerime en kısa zamanda kavuşurum :)

Zobizeretta

• Full Member
5 aylık sonucunu çok Beğendim ilerki aşamalarında saçların harika olcağını düşünüyorum.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
5 aylık sonucunu çok Beğendim ilerki aşamalarında saçların harika olcağını düşünüyorum.
Yorumunuz için teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda harika sonuca kavuşurum :)

Fuat

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun hocam ekiminiz

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun hocam ekiminiz
Teşekkür ederim :)

Mukavemet18

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
170. Gün olmuş bu dönemde 10 gün bile farkeder.Hocam gelişme var mı? Varsa alabiliriz foto

Facebook Twitter Instagram