Gönderen Konu: ASMED Dr.Koray Erdogan, 3050 grafts , KEEP Manuel , 30 Temmuz 2018  (Okunma sayısı 40506 defa)

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
158.gün Asmed çekilen fotoğraflar
Sürecimin oldukça yavaş ilerlediğini düşünüyorum. Son iki ayda gelişmeler oldu fakat saçlarımın şu anki durumu gerek ön çizgi gerek orta bölge beklediğimden çok uzak seviyede.
Asmed'de bugün sürecimin güzel ilerlediği söylendi. İnşallah saçlarım en kısa zamanda atak yapar ve ben de diğer  Asmed ekimlerinde olduğu gibi beklediğim saçlara kavuşurum.

Keşke ekim yaptıran arkadaşların elinde de ASMED de bulunan fotoğraf makinesi olsaydı Hiç değilse hocam ters ışık olmuş yazmaktan kurtulurduk:)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Keşke ekim yaptıran arkadaşların elinde de ASMED de bulunan fotoğraf makinesi olsaydı Hiç değilse hocam ters ışık olmuş yazmaktan kurtulurduk:)

haklısın robie çokta sıkmak istemıyorum paylaşım yapanları :D ama sanırım o fotograf  cıhazı bı 500 bın tl vardır :) yada 1 mılyon  :D aynı anda 4 resım bırden cekıyor ıcıne gırıyorsun :D farklı bır sey
Global Moderator

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
bence 158 gün için eskı halıne bakılırsa  ve asmed ın  fotograflarıda çok fazla profosyonel ve fılaşlı olduğunu hesaba katarsak bence yavaş degıl dostum ben begendım gidişatı
2 ay öncesine göre gelişmeler elbette mevcut ama ön çizgi ve orta bölge oldukça seyrek görünüyor. En azından 5ayda çok daha iyi bir ön çizgi bekliyordum diğer sonuçlanan Asmed sonuçlarına göre ve en erken çıkması gereken bölge ön çizgi olduğu için. İnşallah en yakın zamanda atak yapar başkanım.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Açıyı ışığı netliği kısaca her şeyi olabilecek en üst düzeyde ayarlıyorlar gerçekten.Sonuç olarak fotoğraflar da durum neyse onu gösteriyor.

Marki

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
yıllardır forumu takip ediyorum özellikle Koray hocanın ekimlerini birden fazla inceledim ilk yorumumu senin başlığa yapıyorum :) Finans kullanmadan bende Koray hocaya önümüzde ki ay ekim yaptıracagım. Saçlarına nacizane yorumum; ekimden önce saçların uzunmuş yanlarla üst bölgelere ekstradan kapatıcılık sağlanmış bence, buyüzden şuan ki sürecin gayet iyi 3. aya göre değişim çok bariz tüm saçlar çıkıyor bence olabilecek en iyi ekim olmuş beş altı ay sonra doya doya tararsın ;) Diğer ekimlere göre de sürecin biraz daha geride hissetmenin nedeni saç kalınlığı ve ilaç ama ilaçsız çok iyi sonuç olcagının kanıtı olcak bence bu ekim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
2 ay öncesine göre gelişmeler elbette mevcut ama ön çizgi ve orta bölge oldukça seyrek görünüyor. En azından 5ayda çok daha iyi bir ön çizgi bekliyordum diğer sonuçlanan Asmed sonuçlarına göre ve en erken çıkması gereken bölge ön çizgi olduğu için. İnşallah en yakın zamanda atak yapar başkanım.

saçların 5 aya göre çok güzel gidiyor anlasılan sen iş bıtene kadar stres yapıcaksın neyse bu işi bilenler olarak sürecin güzel ...
Global Moderator

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
yıllardır forumu takip ediyorum özellikle Koray hocanın ekimlerini birden fazla inceledim ilk yorumumu senin başlığa yapıyorum :) Finans kullanmadan bende Koray hocaya önümüzde ki ay ekim yaptıracagım. Saçlarına nacizane yorumum; ekimden önce saçların uzunmuş yanlarla üst bölgelere ekstradan kapatıcılık sağlanmış bence, buyüzden şuan ki sürecin gayet iyi 3. aya göre değişim çok bariz tüm saçlar çıkıyor bence olabilecek en iyi ekim olmuş beş altı ay sonra doya doya tararsın ;) Diğer ekimlere göre de sürecin biraz daha geride hissetmenin nedeni saç kalınlığı ve ilaç ama ilaçsız çok iyi sonuç olcagının kanıtı olcak bence bu ekim
Öncelikle ekimin için şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Emin ellerde olacaksın :) Ayrıca yorumun için teşekkür ederim. İnşallah hepimiz güzel günler göreceğiz.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
saçların 5 aya göre çok güzel gidiyor anlasılan sen iş bıtene kadar stres yapıcaksın neyse bu işi bilenler olarak sürecin güzel ...
Sizin daha iyi bildiğiniz gibi 5. ayda saçları benden çok daha iyi durumda olan Asmed hastaları benden çok daha fazla stres yapmıştı :) Bu ayların zor aylar olduğu bir gerçek. Bu yüzden çok stres yaptığımı düşünmüyorum sadece sabırsızlıkla bekliyorum başkanım. Ayrıca kendimi Koray hocaya ve Keep'e teslim ettiğim için sonucumun çok güzel olacağına kesinlikle inanıyorum. İnşallah bir an önce daha büyük ataklar ve gelişmeler gelir.

duranalp

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Gayet güzel ilerliyor kardeşim bence saç ekimin.Asmed'in fotoğrafları çok net oluyor.5. Aya göre bu kalitede fotoğraflarla bence gidişat güzel.
Sana ve @Hintell e bir sorum olacak.Saçların kabuk dökümü esnasında ,kabuklarla birlikte sizlerde de saç telleri geldi mi? Gazlı bezle silerken falan saç teli gelmesi normal midir yani ?

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Gayet güzel ilerliyor kardeşim bence saç ekimin.Asmed'in fotoğrafları çok net oluyor.5. Aya göre bu kalitede fotoğraflarla bence gidişat güzel.
Sana ve @Hintell e bir sorum olacak.Saçların kabuk dökümü esnasında ,kabuklarla birlikte sizlerde de saç telleri geldi mi? Gazlı bezle silerken falan saç teli gelmesi normal midir yani ?
Yorumunuz için teşekkür ederim. Ben bütün yıkamaları kabuk dökümü yıkaması da dahil olmak üzere Asmed'de yaptırdım. Dediğiniz gibi bir duruma şahit olmadım. Normal mi değil mi o konuda Hintell'in cevabı daha doğru olacaktır. Yanlış bilgilendirmek istemem.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim Bence kötü deyil gidişat. Yeni çıkışlarla birlikte Kalınlaşmayıda hesaba katarsak,  şu anki durumu daha iyiye doğru ilerleyecektir. Böyle kalmaz diye düşünüyorum.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
surec normal seyrinden az yavas ilerliyor..bende asmedde ektırmıstım 4 ayda sacımda sac yoktu 6 7 8 ayları beklemelisin...10 aylarda orta alan   vertexe yakın taraf ve  yandan gorunus kotuydu  uzgundum sımdı 14 cu aydayım  bu kadar duzelcegını tahmın etmezdim halen daha gelısıyor ..hıc stres yapma daha cok zaman var...

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sizin daha iyi bildiğiniz gibi 5. ayda saçları benden çok daha iyi durumda olan Asmed hastaları benden çok daha fazla stres yapmıştı :) Bu ayların zor aylar olduğu bir gerçek. Bu yüzden çok stres yaptığımı düşünmüyorum sadece sabırsızlıkla bekliyorum başkanım. Ayrıca kendimi Koray hocaya ve Keep'e teslim ettiğim için sonucumun çok güzel olacağına kesinlikle inanıyorum. İnşallah bir an önce daha büyük ataklar ve gelişmeler gelir.

Ekim’in gayet iyi ilerliyor. Fotoğraflar gerçekten çok net ve gercegi olduğu şekliyle gösteren nitelikte.
İnanmak başarmanın yarısıdır. İnandığın sonucu alacagından Eminim.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
surec normal seyrinden az yavas ilerliyor..bende asmedde ektırmıstım 4 ayda sacımda sac yoktu 6 7 8 ayları beklemelisin...10 aylarda orta alan   vertexe yakın taraf ve  yandan gorunus kotuydu  uzgundum sımdı 14 cu aydayım  bu kadar duzelcegını tahmın etmezdim halen daha gelısıyor ..hıc stres yapma daha cok zaman var...

Dostum sen konu açtın mı? Ben 14 Aydan sonra gelişim gösteren bir Ekim hiç görmedim daha Önce. Varsa link atarmısın?

ömercemal

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı oldun kardeşim ekimin bencede normal ilerliyor bu dönemde stres yapmamaya çalış herkesin farklı bir yapısı vardır ama 6.7.8. Aylarda istediğin yoğunluğu yakalamaya başlarsın. En iyi yerlerden birinde ekim yaptırmışsın , koray hoca mükemmel işler harici çalışmıyo 👌

Facebook Twitter Instagram