Gönderen Konu: ASMED Dr.Koray Erdogan, 3050 grafts , KEEP Manuel , 30 Temmuz 2018  (Okunma sayısı 40480 defa)

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba ,
Biraz geç olsa da saç ekimi sürecimi paylaşmaya başlıyorum. Öncelikle bu forumun  bana saç ekimine karar verme , doğru doktoru seçme, ekim sürecinin nasıl ilerleyeceği gibi çeşitli konularda çok yardımı oldu. Bu sebeple başta bu güzel forumu kuran forumun yöneticisi Hintell’e ve bilgilerini,süreçlerini paylaşan değerli üyelere teşekkürlerimi sunuyorum.
ASMED de saç ekimi yaptıran herkesin konusunda belirttiği gibi ASMED konsültasyondan operasyona sürecin her anında kusursuz bir şekilde işini yapıyor. Dr. Koray Erdogan ise  herkesin bildiği üzere alanında zirvedeki isim. İşindeki mükemmel başarısının yanında hastalarıyla da oldukça ilgilenen bir doktor. Benimle de çok yakından ilgilendi. Ne kadar teşekkür etsem az kendisine.
Yaşım 24 olduğu için ileride dökülmem devam edeceğinden gelecek planlaması çerçevesinde Koray hoca operasyonumu gerçekleştirdi. Operasyon süreci nasıl geçti gerçekten anlamadım bile. Hiçbir acı veya rahatsızlık hissetmeden operasyon tamamlandı. Operasyonumda emeği geçen tüm ASMED ekibine çok teşekkür ediyorum.
Saç kalınlığım : 57 mikron
Donör toplam kapasite : 7800-8000 greft
Bu süreçte ve öncesinde herhangi bir ilaç kullanmadım , kullanmıyorum ve kullanmayacağım.
Fotoğrafları aylık olarak paylaşacağım. Fotoğraflarımı en net şekilde olması açısından genel olarak Asmed'de çektirip paylaşmayı planlıyorum.
Saç ekiminden bir gün önceki fotoğraflarla başlıyorum.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Operasyon fotoğrafları

dzcgfb

• Jr. Member
  • **
  • Saçlarınız ahenkle dans etsin inşaallah
Ekiminiz hayırlı olsun, ön çizgi ve ekim gayet başarılı ve güzel gözüküyor. İnşaallah istediğiniz sonucu alırsınız.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuk dökümü sonrası

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülme 30. Gün

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülme devam 45. Gün

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
ASMED tarafından çekilen fotoğraflar 2. Ay sonucu

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun, ön çizgi ve ekim gayet başarılı ve güzel gözüküyor. İnşaallah istediğiniz sonucu alırsınız.
İyi dilekleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim. İnşallah hepimiz istediğimiz sonuçları alırız.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
:))) kararsız kardeşim hayırlı uğurlu olsun harika bir saç ekimi olmuş umarım sonucunda istediğin şekilde tamamlanır

İlaç kullanmıyacağım demissin ama bir ara yaz bana finasterid hakkında konuşalım seninle:)
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2018, 17:14:22 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
:))) kararsız kardeşim hayırlı uğurlu olsun harika bir saç ekimi olmuş umarım sonucunda istediğin şekilde tamamlanır

İlaç kullanmıyacağım demissin ama bir ara yaz bana finasterid hakkında konuşalım seninle:)

Sağolasın Hintell başkan tüm bu süreçte desteğin için ayrıca teşekkür ederim. Şu an herhangi bir gelişme yok. Değişim ve gelişimi heyecanla bekliyorum. İnşallah güzel bir sonuç olur.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kararsız Operasyon Hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir görüntü oluşmuş kısa zamanda kabuklar temizlenince saç dökülme tipimiz bir birine çok yakın geçmiş olsun

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kararsız Operasyon Hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir görüntü oluşmuş kısa zamanda kabuklar temizlenince saç dökülme tipimiz bir birine çok yakın geçmiş olsun

Yorumlarınız için teşekkür ederim. İnşallah sürecin sonucunda da çok güzel bir görüntü oluşur. Umarım hepimiz istediğimiz saçlara kavuşuruz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sağolasın Hintell başkan tüm bu süreçte desteğin için ayrıca teşekkür ederim. Şu an herhangi bir gelişme yok. Değişim ve gelişimi heyecanla bekliyorum. İnşallah güzel bir sonuç olur.

Yakında 100 güne doğru gelişmeleri farketmeye başlarsın güzel şeyler düşün inançlı ol sonucun güzel olucak şuanki gidişattan bellı :) tekrar hayırlı olsun rica ederim her zaman burdayım ulaşman yeterli
Global Moderator

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Yakında 100 güne doğru gelişmeleri farketmeye başlarsın güzel şeyler düşün inançlı ol sonucun güzel olucak şuanki gidişattan bellı :) tekrar hayırlı olsun rica ederim her zaman burdayım ulaşman yeterli

İnşallah sabırsızlıkla bekliyorum o günleri . Senin de çok iyi bildiğin gibi sürecin zor zamanları bugünler. Değişim oldukça az ve yavaş  haliyle ama kendimizi öyle bir doktora teslim ettik ki insan sonucun güzel olacağına gerçekten inanıyor. Tekrar sağolasın başkan.

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuk dökümü sonraki görüntü harika ,klasik koray erdoğan ekimi umarım diğerleri gibi sizin sonucunuzda mutlu sonla biter.

Facebook Twitter Instagram