Saç Ekimi Sonuçları
Mart’ta anlaşsaydık en azından
Vallahi ben de Doğum günüm 28 ekim i hedeflemiştim ama istenen sonuç 2 ay sarktı Nisan güzel ay, bahar gelir herşey şenlenir, daha iyi Nisan boşver
Ataklar arttıkça beklemek daha da kolaylaşacaktır diye umuyorum Beklenen sonuca ulaşıp gerçek baharı yaşamanın darısı benim başıma artık Tony hocam
İnşallah bir de 5 ay sonucunu asmed in flaşlarında çektirmişsin. Çok yüksek ışık ve netlik var fotolarda. Asmed deki o flaşları bilen bilir adamın 10 saniye gözü görmez deklanşöre basıldıktan sonra Bu nedenle de seyrek geliyor. 5 ayda bunca flaş altında sık duracak bir saç ekimi ben görmedim.
Gayet normal surecin moralini bozma ayni benimki gibi yavas ilerliyor ama ilerliyor yani sonucun guzel olacak sabret gunden gune gelisimler oluyor farkina bile varamiyor insan bazen
Sürecin gayet güzel ilerlemiş ön hat oturmuş bundan sonra zamanla sıklaşıcak 5 ay da bundan fazla bir beklentiye girmek doğru değil.
Forumdakiler su netlikte fotograf atmaya baslasa millet sac ektirmekten vazgecer Sureci erken tamamlananlarda var tabiki.Fakat simdiden birsey soylemek cok erken.Net yorum yapabilmek icin en 9/10 aylari gormek gerekir.Bence olumsuz dusunecek herhangi bir durumunuz yok.Bol sacli gunleriniz olsun...
5 aylık sonucunu çok Beğendim ilerki aşamalarında saçların harika olcağını düşünüyorum.
Hayırlı olsun hocam ekiminiz