Gönderen Konu: ASMED Dr.Koray Erdogan, 3050 grafts , KEEP Manuel , 30 Temmuz 2018  (Okunma sayısı 40504 defa)

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
moralini bozmak gibi olmasın ama bu ekim patlamış kardeşim

şunun gibi insanların da forumdan uzaklaştırılması gerekiyor. milletin hevesini kırmaktan, moralini bozmaktan başka bir işe yaradıkları yok.

"eKim paTLaMıŞ kaRdEş"

hadi ya? nasıl anladın acaba? daha 6 ay geçmiş üzerinden, en az 4 ay daha beklenmesi gerekiyor ki bir yorum yapılabilsin. Hadi diyelim ki ekim kötü sonuçlandı, bunu konuşmanın yolu "patlamış" üzerinden mi olur? Şu "patlamış" kelimesini kullanan herkesin tek tek defedilmesi gerekiyor. Hiçbir yararı olmayan, kahve ağzıyla yorum yapmaya kalkan gereksiz tipler. Zaten stresli bir dönemde bir de bu maymunlara rastlamak istemezsiniz. 

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
şunun gibi insanların da forumdan uzaklaştırılması gerekiyor. milletin hevesini kırmaktan, moralini bozmaktan başka bir işe yaradıkları yok.

"eKim paTLaMıŞ kaRdEş"

hadi ya? nasıl anladın acaba? daha 6 ay geçmiş üzerinden, en az 4 ay daha beklenmesi gerekiyor ki bir yorum yapılabilsin. Hadi diyelim ki ekim kötü sonuçlandı, bunu konuşmanın yolu "patlamış" üzerinden mi olur? Şu "patlamış" kelimesini kullanan herkesin tek tek defedilmesi gerekiyor. Hiçbir yararı olmayan, kahve ağzıyla yorum yapmaya kalkan gereksiz tipler. Zaten stresli bir dönemde bir de bu maymunlara rastlamak istemezsiniz.

Agzına sağlık çok haklısın hocam bunlara Bilinçli bilgili arkadaşların ağızlarının payını vermesi gerek. Arkadaş 5 ayda çok güzel sonuç almış ve bu saçlar ilerki süreçler de harika olucak tabi saç ekimi stresli bir süreç olduğu için kişi olumsuz düşünebilir herkez bilinçli şekilde süreç atlatamıyor. Ve adamın teki çıkıp bu ekim patlamış diyor :) Bence de kesinlikle Hintellin bunları temizlemesi lazım çünkü bir çok konuda insanların morelini bozmak için yorum yapıyorlar kısaca bence Trol bunlar kötü niyetli amacı saç ekimi yaptırmak yada araştırmanın dışında foruma zarar vermek isteyen tipler malesef bunlar olucak Çünkü burdan başka kaynak yok her zaman hedef olucak bu forum o yüzden lütfen Üstadın kaliteli yorumuna katılıyor ve bu tip gereksiz insanları forumdan uzaklaştırın Yönetim. Süreç ve saçlarında maşşalah harika olmuş.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

"eKim paTLaMıŞ kaRdEş"

Haklısınız süreç gayet güzel gidiyor daha 5 ay 1 aydır başlamış çıkışlar Ekim patlamış:) demek için  ya zeka sorunlu olmak yada kötü amaçlı olmak gerekir bu görüntüye :) malesef foruma ve bazı doktorları hedef alıp amacı olumsuzluktan beslenen tipler var bunlarıda temizlemek gerekicek.
Global Moderator

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Haklısınız süreç gayet güzel gidiyor daha 5 ay 1 aydır başlamış çıkışlar Ekim patlamış:) demek için  ya zeka sorunlu olmak yada kötü amaçlı olmak gerekir bu görüntüye :) malesef foruma ve bazı doktorları hedef alıp amacı olumsuzluktan beslenen tipler var bunlarıda temizlemek gerekicek.
yani başkan kesinlikle temizlenmesi gerek ! Hastalar için bu süreç zaten çok hassas geciyo bu tür gereksiz ve gerçekten çok öte yorumların yapilmasi kişiyi psikolojik olarak ta kötü etkilemekte ki kaldı ki süreç te zaten olması gerektiği gibi ilerliyo sadece bizler biraz sabirsiziz sn zaten olabilicek en iyi yerde ekim yatırmışsın bana göre sürecinde keyfini çıkar çünkü arkanda ASMED ve koray hoca var için rahat olsun sonucun çok güzel olucak merak etme biraz daha sabır:)

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
ya zeka sorunlu olmak yada kötü amaçlı olmak gerekir.

+1 Bence birinci olasılık daha ağır basıyor.😁
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

magar

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
2 kere saç ektirmiş biri olarak bu sonuca varabiliyorsan bi 2 kere daha ektirsen dünya dönüyor diyeceksin sanırım  8)

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
moralini bozmak gibi olmasın ama bu ekim patlamış kardeşim
Henüz daha 5 ayı doldurmuşken  '' bu ekim patlamış '' diye mesnetsizce yapılan bir yorumu iyi niyetli  bulmuyorum. Olumlu ve olumsuz yorumlar tabii ki olabilir ancak ekim tarihim göz önünde bulundurulduğunda yaptığınız yorumun amacı oldukça düşündürücüdür.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları

"eKim paTLaMıŞ kaRdEş"

Yorumunuz için teşekkür ederim. İnşallah sürecin sonunda ekimimin ne kadar güzel sonuçlandığını konuşuyor olacağız.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Agzına sağlık çok haklısın hocam bunlara Bilinçli bilgili arkadaşların ağızlarının payını vermesi gerek. Arkadaş 5 ayda çok güzel sonuç almış ve bu saçlar ilerki süreçler de harika olucak tabi saç ekimi stresli bir süreç olduğu için kişi olumsuz düşünebilir herkez bilinçli şekilde süreç atlatamıyor. Ve adamın teki çıkıp bu ekim patlamış diyor :) Bence de kesinlikle Hintellin bunları temizlemesi lazım çünkü bir çok konuda insanların morelini bozmak için yorum yapıyorlar kısaca bence Trol bunlar kötü niyetli amacı saç ekimi yaptırmak yada araştırmanın dışında foruma zarar vermek isteyen tipler malesef bunlar olucak Çünkü burdan başka kaynak yok her zaman hedef olucak bu forum o yüzden lütfen Üstadın kaliteli yorumuna katılıyor ve bu tip gereksiz insanları forumdan uzaklaştırın Yönetim. Süreç ve saçlarında maşşalah harika olmuş.
Yorumunuz için teşekkür ederim.İnşallah söylediğiniz gibi saçlarım sürecin sonunda harika olur :)

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
yani başkan kesinlikle temizlenmesi gerek ! Hastalar için bu süreç zaten çok hassas geciyo bu tür gereksiz ve gerçekten çok öte yorumların yapilmasi kişiyi psikolojik olarak ta kötü etkilemekte ki kaldı ki süreç te zaten olması gerektiği gibi ilerliyo sadece bizler biraz sabirsiziz sn zaten olabilicek en iyi yerde ekim yatırmışsın bana göre sürecinde keyfini çıkar çünkü arkanda ASMED ve koray hoca var için rahat olsun sonucun çok güzel olucak merak etme biraz daha sabır:)
Yorumunuz için teşekkür ederim. Söylediğiniz gibi olabilecek en iyi yerde ekim yaptırdım ve Koray hocamın verdiği güven bu yoldaki en büyük desteğim. İnşallah benim sonucum da sizin sonucunuz gibi harika olur :) Biraz daha sabır :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
+1 Bence birinci olasılık daha ağır basıyor.😁

Ben kesinlike  2 ci secenek olarak düşünüyorum olumsuz sonuç görünce zil takıp oynayacak insanlar tanıyorum  pusuya yatmış beklıyorlar. 5 aylık bu görüntüyü bile fırsat bulduklarına göre:) tabi herkes zeka özürlü olmadığı için doğru bir bilgi birikimi aşıladık foruma sorun olmuyor:)
Global Moderator

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
158.gün Asmed çekilen fotoğraflar
Sürecimin oldukça yavaş ilerlediğini düşünüyorum. Son iki ayda gelişmeler oldu fakat saçlarımın şu anki durumu gerek ön çizgi gerek orta bölge beklediğimden çok uzak seviyede.
Asmed'de bugün sürecimin güzel ilerlediği söylendi. İnşallah saçlarım en kısa zamanda atak yapar ve ben de diğer  Asmed ekimlerinde olduğu gibi beklediğim saçlara kavuşurum.

Nisan 2019 bu ekim için hedef ay bana göre. 5 ay erken bir zaman.
The World is Yours

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Daha çok var o zaman Tony hocam...

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Mart’ta anlaşsaydık en azından :)

Facebook Twitter Instagram