Gönderen Konu: ASMED Dr.Koray Erdogan, 3050 grafts , KEEP Manuel , 30 Temmuz 2018  (Okunma sayısı 40486 defa)

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim Bence kötü deyil gidişat. Yeni çıkışlarla birlikte Kalınlaşmayıda hesaba katarsak,  şu anki durumu daha iyiye doğru ilerleyecektir. Böyle kalmaz diye düşünüyorum.
Ben de çok daha iyi seviyeye geleceğine inanıyorum Felix üstadım. Sadece biraz daha sabretmem gerekiyor anlaşılan. Neticede Asmed'in bu seviyede kalan bir sonucu olmaz. 6 ve 7. aylardan çok ümitliyim.İnşallah bir an önce güzel günler gelir.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
surec normal seyrinden az yavas ilerliyor..bende asmedde ektırmıstım 4 ayda sacımda sac yoktu 6 7 8 ayları beklemelisin...10 aylarda orta alan   vertexe yakın taraf ve  yandan gorunus kotuydu  uzgundum sımdı 14 cu aydayım  bu kadar duzelcegını tahmın etmezdim halen daha gelısıyor ..hıc stres yapma daha cok zaman var...
Yorumunuz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi 6. ve 7. aylarda bol çıkış ve ciddi ataklar bekliyorum diğer sonuçlarda olduğu gibi. Stres yapmadan sabretmeye devam.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim’in gayet iyi ilerliyor. Fotoğraflar gerçekten çok net ve gercegi olduğu şekliyle gösteren nitelikte.
İnanmak başarmanın yarısıdır. İnandığın sonucu alacagından Eminim.
Yorumun için  teşekkür ederim Sloocer üstadım. Değerlendirme yapmak için 150. günü görmek gerekir demiştin ,şimdi iyi ilerliyor demene sevindim. İnşallah güzel bir sonuç alacağım.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı oldun kardeşim ekimin bencede normal ilerliyor bu dönemde stres yapmamaya çalış herkesin farklı bir yapısı vardır ama 6.7.8. Aylarda istediğin yoğunluğu yakalamaya başlarsın. En iyi yerlerden birinde ekim yaptırmışsın , koray hoca mükemmel işler harici çalışmıyo 👌
Yorumunuz için teşekkür ederim. Ben de söylediğiniz gibi 6 7 8 aylarda istediğim yoğunluğu yakalamayı bekliyorum. Stres yapmıyorum sadece biraz daha sabretmek gerekiyor. Ayrıca Koray hocanın müthiş sonuçları da beklerken en büyük destekçim :)

razzmatazz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum ekimin hayırlı olsun. Çok iyi sonuçlanacağına inanıyorum ekiminin.
Sigara, alkol vs kullanıyor muydun?

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum ekimin hayırlı olsun. Çok iyi sonuçlanacağına inanıyorum ekiminin.
Sigara, alkol vs kullanıyor muydun?
Teşekkür ederim. Hayır kullanmıyorum.

abysmo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
2 ay öncesine göre gelişmeler elbette mevcut ama ön çizgi ve orta bölge oldukça seyrek görünüyor. En azından 5ayda çok daha iyi bir ön çizgi bekliyordum diğer sonuçlanan Asmed sonuçlarına göre ve en erken çıkması gereken bölge ön çizgi olduğu için. İnşallah en yakın zamanda atak yapar başkanım.

Senden 10 gün sonra ASMED'de ekim yaptıran ve 5. ayını doldurmuş biri olarak enteresan şekilde çok benzer durumdayız ve ben de 5. ay sonu itibariyle benim kadar seyrek gözüken ASMED örneği bulmakta zorlanıyorum :) Senin durum benden bir tık daha iyi yalnız ve benim gibi hala kırmızı bir kafayla dolaşmıyorsun eğer teselli olacaksa :) Umuyorum ki 7. ve 8. aylarda hepimiz için tablo çok daha olumluya dönecek. Sabırla bekleyelim :)

magar

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
bende temmuzda asmede ektirdim şuan için çıkışlar az 1/3 ancak çıktı yanlız bendede kızarıklık tam olarak geçmedi

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
bende temmuzda asmede ektirdim şuan için çıkışlar az 1/3 ancak çıktı yanlız bendede kızarıklık tam olarak geçmedi
gecer bende 7 ayda gecti

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Senden 10 gün sonra ASMED'de ekim yaptıran ve 5. ayını doldurmuş biri olarak enteresan şekilde çok benzer durumdayız ve ben de 5. ay sonu itibariyle benim kadar seyrek gözüken ASMED örneği bulmakta zorlanıyorum :) Senin durum benden bir tık daha iyi yalnız ve benim gibi hala kırmızı bir kafayla dolaşmıyorsun eğer teselli olacaksa :) Umuyorum ki 7. ve 8. aylarda hepimiz için tablo çok daha olumluya dönecek. Sabırla bekleyelim :)
Konunu takip ediyorum. Biraz geriden gidiyoruz ama inşallah hızlıca toparlayacağız. Kızarıklık tamamen cilt tipiyle alakalı bir durum. Bende çok uzun sürmedi, sizinki de kısa zamanda düzelecektir diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi 7. aylarda tablonun bizim için olumluya dönmesini umutla heyecanla bekliyorum. Sabırla beklemeye devam :)

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ekiminizi incelemiştim ama son durumu paylaşmamıştınız galiba hatırlayamadım. Umarım sonuçlarımız tüm Asmed sonuçları gibi harika olur.

kara_elmas

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
moralini bozmak gibi olmasın ama bu ekim patlamış kardeşim

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
moralini bozmak gibi olmasın ama bu ekim patlamış kardeşim
neye dayanarak patlamıs dedin  5 ayda adam baltacılar geldi 🤣 ben sana atayım benim 5 ayla 14 ayı o zaman daha dogru yorum yaparsın

kara_elmas

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
neye dayanarak patlamıs dedin  5 ayda adam baltacılar geldi 🤣 ben sana atayım benim 5 ayla 14 ayı o zaman daha dogru yorum yaparsın
kerdeş bu benim görüşüm diğer ekimde patlamış 2 kez saç ektrmiş bırı olarak 5 yıldır bu ısın içindeyim ama vaziyet ıyı değil, eskiye nazaran iyi tabi ama ınş düzelir

magar

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ne olduğunu göreceğiz zamanla bu forum bunun için var

Facebook Twitter Instagram