Gönderen Konu: ASMED Dr.Koray Erdogan, 3050 grafts , KEEP Manuel , 30 Temmuz 2018  (Okunma sayısı 40477 defa)

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olmasını dilerim Süper bir tasarım ve harika bir ekim serüveni daha takip edeceğiz paylaşımızınızın sayesinde

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ön çİzgi tasarımı konusunda Koray hoca gerçekten açık ara önde. Çok isabetli bir planlama ve yeter miktarda greft ile yapılmış bir Ekim. Açıklık tipi mevcut saçların durumu çok avantajlı. Aksilik olmaz ise uzun yıllar boyunca keklik sorununu rafa kaldıracagın kesin.
120-150 arası sonuc hakkında daha net yorum yapılabilir.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olmasını dilerim Süper bir tasarım ve harika bir ekim serüveni daha takip edeceğiz paylaşımızınızın sayesinde
İyi dilekleriniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. İnşallah sonu harika bir serüven olur.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ön çİzgi tasarımı konusunda Koray hoca gerçekten açık ara önde. Çok isabetli bir planlama ve yeter miktarda greft ile yapılmış bir Ekim. Açıklık tipi mevcut saçların durumu çok avantajlı. Aksilik olmaz ise uzun yıllar boyunca keklik sorununu rafa kaldıracagın kesin.
120-150 arası sonuc hakkında daha net yorum yapılabilir.
Değerli yorumların için teşekkür ederim Sloocer üstadım. İnşallah dediğin gibi çok güzel bir sonuçla saç sorunumu uzun yıllar boyunca rafa kaldırırım. Dördüncü ve beşinci ayları iple çekiyorum.

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu Adamın Adını her duyduğumda Ayağa kalkıp Alkışlamak geliyor içimden yeni konusunun açılması beni mutlu etti Hayırlı olsun kararsız ekimin ön cizgin planlaman ekim sıklığı 4/4 bir ekim umarım sonuç güzel olur geçmiş olsun

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bu Adamın Adını her duyduğumda Ayağa kalkıp Alkışlamak geliyor içimden yeni konusunun açılması beni mutlu etti Hayırlı olsun kararsız ekimin ön cizgin planlaman ekim sıklığı 4/4 bir ekim umarım sonuç güzel olur geçmiş olsun
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Söylediğiniz gibi Koray hoca ortaya koyduğu sonuçlarla tüm övgüleri kesinlikle fazlasıyla hak ediyor. İnşallah benim sonucum da Koray hocanın ayakta alkışlanmayı hak eden sonuçlarından biri olur.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED Dr.Koray Erdogan, 3050 grafts , KEEP Manuel , 30 Temmuz 2018
« Yanıtla #22 : 08 Kasım 2018, 14:52:12 »
100. Gün Asmed çekilen fotoğraflar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 08 Kasım 2018, 14:54:48 »
ptofosyonel olunca fotograflar dığlrtfrki ksnsllsrs ekılen saçların gelişi bile bellı oluyor yakınlastırınca  sureç için ne dedıler asmed de
Global Moderator

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 08 Kasım 2018, 15:01:09 »
100.gün Asmed çekilen fotoğraflar

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 08 Kasım 2018, 15:06:47 »
ptofosyonel olunca fotograflar dığlrtfrki ksnsllsrs ekılen saçların gelişi bile bellı oluyor yakınlastırınca  sureç için ne dedıler asmed de
Son eklediğim fotoğraflar daha net eklendi.
Evet gerçekten orada çekilen fotoğraflar oldukça profesyonel ve gerçeği tam gösteriyor. Bu yüzden fotoğraflarımı Asmed'de çektirip paylaşmaya gayret ediyorum. Süreç için Dilek Hanım gayet güzel ilerlediğini söyledi. Herhangi bir problem olmadığını , çıkışlarımın başladığını ve ikinci aya göre değişim olduğunu söyledi. Bundan sonra da çıkışlarımın artarak devam edeceğini söyledi.

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 08 Kasım 2018, 15:12:08 »
Son eklediğim fotoğraflar daha net eklendi.
Evet gerçekten orada çekilen fotoğraflar oldukça profesyonel ve gerçeği tam gösteriyor. Bu yüzden fotoğraflarımı Asmed'de çektirip paylaşmaya gayret ediyorum. Süreç için Dilek Hanım gayet güzel ilerlediğini söyledi. Herhangi bir problem olmadığını , çıkışlarımın başladığını ve ikinci aya göre değişim olduğunu söyledi. Bundan sonra da çıkışlarımın artarak devam edeceğini söyledi.

Evet keşke böyle fotograflar görsek ama herkes merkeze gidemiyor anlık paylaşımlar yapılıyor sürecinin iyi geçmesine mutlu oldum hayırlısı olsun.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 08 Kasım 2018, 15:18:09 »
Evet keşke böyle fotograflar görsek ama herkes merkeze gidemiyor anlık paylaşımlar yapılıyor sürecinin iyi geçmesine mutlu oldum hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim. Forumdaki diğer Asmed ekimlerine göre sürecimin yavaş ilerlediğini düşünüyorum ama Dilek Hanım sürecimin gayet güzel ve olması gerektiği gibi ilerlediğini söyledi bugün. Bu da içimi rahatlattı. Güzel günler çabuk gelir inşallah , beklemeye devam.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 08 Kasım 2018, 15:20:03 »
Iyi gidiyon.... bu saca ve 3050 greft ile yapilan ekiminden benim beklentim yüksek..... takipteyim....

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 08 Kasım 2018, 15:20:39 »
Donördeki saçların kaç mikron kalınlığındaydı hatırlıyormusun? ve saç ortalaman ? olur merak etme :)
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram