Saç Ekimi Sonuçları
Kardeşim sen hiç meraketme ve bu bilgi olarak zayıf kardeşimizin yorumunu kayle alma koray hoca zaten olmuycak duaya amin demiyo sırtını arkana yaslan ve sadece bekle görüceksin bu yorumu yapan kendine kızıcaktır.
Bence de güzel olur bu ekim herkezde süreç farklı ilerliyor yaşta çok önemli faktör 12.ay önemli bir gösterge!
Yorumunuz için teşekkür ederim. Malumunuz kısa sürede oldukça güzel sonuç alan arkadaşları görünce ister istemez kendi sürecimizin yavaş ilerlediğini düşünüyoruz. İnşallah en kısa zamanda ben de diğer Asmed ekimleri gibi güzel bir sonuca ulaşırım. Biraz daha sabır
Diğer ASMED ekimleri derken, istisnai olarak son dönemde birbirine yakın tarihlerde ASMED de ekim yaptıran sen, ben ve magar için hep benzer şekilde süreç çok yavaş ilerliyor. Ben aranızda en kötüsü gibiyim teselli olacaksa Temennim bütün bunların tesadüf olması ve hepimizin 1 yılın sonu itibariyle mutlu sona erişmiş olmamız. Klinikle görüştün mü nasıl görüyorlar süreci ?
Diğer asmed ekimlerinde çoğunlukla finasteride kullanılıyor. Kendi sürecinizi o ekimlerle kıyaslarken bunuda göz önünde bulundurun derim. Zaten baya saçınız varmış finas kullansaydınız var olan minyatürlerimiş saçlarda kalınlaşacağı için şuan tatmin olabileceğiniz bir seviyede olabilirdiniz diye düşünüyorum.
finast biraz kullanıp bıraksan iyi olurdu banada en az 1 sene kullanında diğer saçlar travada zarar görmesin dediler.biotin takviyeesi şart
Var olan saçlarımda herhangi bir kayıp yaşamadım olası ilerdeki dökülme için donörümün de yeteceğini bildiğim için kullanmadım. Sürecimin başından itibaren düzenli olarak her gün solgar 5000 biotin kullandım , kullanmaya devam ediyorum.
Şahsi görüşüm asmed ekimlerinde genelde finans kullanıldığı için sonuçlar daha erken ve çok tatmin edici oluyor.siz kullanmadığıniz için süreç yavaş ilerliyor.daha iyi olacaktır mutlaka.finans ve ekim ilişkisi tartışmaya açık kafa kurcalayan ve sonuçların yönünü değiştiren bir durum.ayrica finans tamamen bırakılınca ise eskiye dönüş muhtemel.
Dostum selamlar , bende Asmed de ektirdim benim yas 26 graft sayisida yakin 3200 ve dokulmemiz benziyor birbirine , sadece benim sac biraz daha kalin telli , bu konuyu dikkatle takip edicem.
İnşallah benim sonucum da çok tatmin edici olur, finas olmadan da gayet güzel sonuçlanan Koray hoca ekimlerinden biri de benim ekimim olur.