Gönderen Konu: ASMED Dr.Koray Erdogan, 3050 grafts , KEEP Manuel , 30 Temmuz 2018  (Okunma sayısı 40484 defa)

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED Dr.Koray Erdogan, 3050 grafts , KEEP Manuel , 30 Temmuz 2018
« Yanıtla #121 : 28 Şubat 2019, 20:23:09 »
Bence de güzel olur bu ekim herkezde süreç farklı ilerliyor yaşta çok önemli faktör 12.ay önemli bir gösterge!
Oldukça yavaş ilerlese de 12.ayın sonuna kadar sabırla beklemeye devam edeceğim.

abysmo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #122 : 28 Şubat 2019, 21:06:58 »
Yorumunuz için teşekkür ederim. Malumunuz kısa sürede oldukça güzel sonuç alan arkadaşları görünce ister istemez kendi sürecimizin yavaş ilerlediğini düşünüyoruz. İnşallah en kısa zamanda ben de diğer Asmed ekimleri gibi güzel bir sonuca ulaşırım. Biraz daha sabır :)

Diğer ASMED ekimleri derken, istisnai olarak son dönemde birbirine yakın tarihlerde ASMED de ekim yaptıran sen, ben ve magar için hep benzer şekilde süreç çok yavaş ilerliyor. Ben aranızda en kötüsü gibiyim teselli olacaksa :) Temennim bütün bunların tesadüf olması ve hepimizin 1 yılın sonu itibariyle mutlu sona erişmiş olmamız.

Klinikle görüştün mü nasıl görüyorlar süreci ?

vidi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #123 : 28 Şubat 2019, 21:40:59 »
Diğer asmed ekimlerinde çoğunlukla finasteride kullanılıyor. Kendi sürecinizi o ekimlerle kıyaslarken bunuda göz önünde bulundurun derim. Zaten baya saçınız varmış finas kullansaydınız var olan minyatürlerimiş saçlarda kalınlaşacağı için şuan tatmin olabileceğiniz bir seviyede olabilirdiniz diye düşünüyorum.

lactobacillus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #124 : 28 Şubat 2019, 21:58:56 »
finast biraz kullanıp bıraksan iyi olurdu banada en az 1 sene kullanında diğer saçlar travada zarar görmesin dediler.biotin takviyeesi şart

Kriminal

• Full Member
« Yanıtla #125 : 28 Şubat 2019, 22:01:38 »
Şahsi görüşüm asmed ekimlerinde genelde finans kullanıldığı için sonuçlar daha erken ve çok tatmin edici oluyor.siz kullanmadığıniz için süreç yavaş ilerliyor.daha iyi olacaktır mutlaka.finans ve ekim ilişkisi tartışmaya açık kafa kurcalayan ve sonuçların yönünü değiştiren bir durum.ayrica finans tamamen bırakılınca ise eskiye dönüş muhtemel.

NewYorkluKel

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #126 : 28 Şubat 2019, 22:14:04 »
Dostum selamlar , bende Asmed de ektirdim benim yas 26 graft sayisida yakin 3200 ve dokulmemiz benziyor birbirine , sadece benim sac biraz daha kalin telli , bu konuyu dikkatle takip edicem.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #127 : 28 Şubat 2019, 22:59:18 »
Diğer ASMED ekimleri derken, istisnai olarak son dönemde birbirine yakın tarihlerde ASMED de ekim yaptıran sen, ben ve magar için hep benzer şekilde süreç çok yavaş ilerliyor. Ben aranızda en kötüsü gibiyim teselli olacaksa :) Temennim bütün bunların tesadüf olması ve hepimizin 1 yılın sonu itibariyle mutlu sona erişmiş olmamız.

Klinikle görüştün mü nasıl görüyorlar süreci ?
İnşallah dediğiniz gibi 1 yılın sonunda hepimiz mutlu sona ulaşırız. Klinikle görüştüm sürecin devam ettiğini beklemem gerektiğini söylediler.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #128 : 28 Şubat 2019, 23:03:17 »
Diğer asmed ekimlerinde çoğunlukla finasteride kullanılıyor. Kendi sürecinizi o ekimlerle kıyaslarken bunuda göz önünde bulundurun derim. Zaten baya saçınız varmış finas kullansaydınız var olan minyatürlerimiş saçlarda kalınlaşacağı için şuan tatmin olabileceğiniz bir seviyede olabilirdiniz diye düşünüyorum.
Var olan saçlarımda herhangi bir kayıp yaşamadım. Saç kalınlığım da birçok güzel Asmed sonucundan düşük değil. İlerideki dökülecek saçlarıma donör bölgem yeteceği için finas kullanmadım. İnşallah sonucum finassız da güzel olacaktır, olmalı diye düşünüyorum.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #129 : 28 Şubat 2019, 23:06:15 »
finast biraz kullanıp bıraksan iyi olurdu banada en az 1 sene kullanında diğer saçlar travada zarar görmesin dediler.biotin takviyeesi şart
Var olan saçlarımda herhangi bir kayıp yaşamadım olası ilerdeki dökülme için donörümün de yeteceğini bildiğim için kullanmadım. Sürecimin başından itibaren düzenli olarak her gün solgar 5000 biotin kullandım , kullanmaya devam ediyorum.

abysmo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #130 : 28 Şubat 2019, 23:12:05 »
Var olan saçlarımda herhangi bir kayıp yaşamadım olası ilerdeki dökülme için donörümün de yeteceğini bildiğim için kullanmadım. Sürecimin başından itibaren düzenli olarak her gün solgar 5000 biotin kullandım , kullanmaya devam ediyorum.

Olayı Finas'a bağlamak doğru değil, ben kullanıyorum misal lakin Kararsızım daha önde süreç olarak. Çok daha iyi olacak inşallah. Şu aşamada beklemek ve görmek en doğrusu.

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 28 Şubat 2019, 23:23:51 »
Şahsi görüşüm asmed ekimlerinde genelde finans kullanıldığı için sonuçlar daha erken ve çok tatmin edici oluyor.siz kullanmadığıniz için süreç yavaş ilerliyor.daha iyi olacaktır mutlaka.finans ve ekim ilişkisi tartışmaya açık kafa kurcalayan ve sonuçların yönünü değiştiren bir durum.ayrica finans tamamen bırakılınca ise eskiye dönüş muhtemel.
İnşallah benim sonucum da çok tatmin edici olur, finas olmadan da gayet güzel sonuçlanan Koray hoca ekimlerinden biri de benim ekimim olur.

magar

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #132 : 28 Şubat 2019, 23:25:36 »
finansa bağlamak bencede yanlış çünkü ben kullanıyorum ekimden öncede finans kullanıyorum ama benimde ekim sol taraf istediğim gibi deil sağa göre bayağı açık sırıtıyor asmed 12 . ayı bekleyelim dedi ama bence fazla bişe olmaz gibi  8 ay geçmiş zaten

Kararsızım

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #133 : 28 Şubat 2019, 23:31:16 »
Dostum selamlar , bende Asmed de ektirdim benim yas 26 graft sayisida yakin 3200 ve dokulmemiz benziyor birbirine , sadece benim sac biraz daha kalin telli , bu konuyu dikkatle takip edicem.
Umarım ekimlerimiz oldukça güzel bir şekilde sonuçlanır. Fırsat buldukça paylaşımlara devam edeceğim.

Kriminal

• Full Member
İnşallah benim sonucum da çok tatmin edici olur, finas olmadan da gayet güzel sonuçlanan Koray hoca ekimlerinden biri de benim ekimim olur.
finans olayı biraz karmaşık yani hormonun zirve yaptığı ve dökülmenin yüksek oranda bu hormondan kaynaklandığı yaşlarda finans müthiş fayda sağlayabilir.daha sonrasında ilacın bırakıldığı zaman geriye dönüş durumu da yine kişinin yaşı ile alakalı olduğunu düşünüyorum.olayi tamamen finansa bağlamiyorum tabi ki.finans herkeste ayni etkiyi zaten göstermez dediğim gibi yaş, dökülme nedeni,hormonun seviyesi bir sürü faktör mevcut.su soruyu soralım kendimize seçilebilecek en iyi merkezi seçelim gerekli takviyeleri kullanalim ama sonuç tatmin edici değil.bunun nedeni ne olabilir.yada normal bir merkez hiç takviye kullanmana sonuç tatmin edici.bu iş kişiden kişiye değişen bir süreç. 12 ay sonunda tatmin edici bir sonuca kavuşmanizi canı gönülden isterim.

Facebook Twitter Instagram