Herkese merhaba ,
Biraz geç olsa da saç ekimi sürecimi paylaşmaya başlıyorum. Öncelikle bu forumun bana saç ekimine karar verme , doğru doktoru seçme, ekim sürecinin nasıl ilerleyeceği gibi çeşitli konularda çok yardımı oldu. Bu sebeple başta bu güzel forumu kuran forumun yöneticisi Hintell’e ve bilgilerini,süreçlerini paylaşan değerli üyelere teşekkürlerimi sunuyorum.
ASMED de saç ekimi yaptıran herkesin konusunda belirttiği gibi ASMED konsültasyondan operasyona sürecin her anında kusursuz bir şekilde işini yapıyor. Dr. Koray Erdogan ise herkesin bildiği üzere alanında zirvedeki isim. İşindeki mükemmel başarısının yanında hastalarıyla da oldukça ilgilenen bir doktor. Benimle de çok yakından ilgilendi. Ne kadar teşekkür etsem az kendisine.
Yaşım 24 olduğu için ileride dökülmem devam edeceğinden gelecek planlaması çerçevesinde Koray hoca operasyonumu gerçekleştirdi. Operasyon süreci nasıl geçti gerçekten anlamadım bile. Hiçbir acı veya rahatsızlık hissetmeden operasyon tamamlandı. Operasyonumda emeği geçen tüm ASMED ekibine çok teşekkür ediyorum.
Saç kalınlığım : 57 mikron
Donör toplam kapasite : 7800-8000 greft
Bu süreçte ve öncesinde herhangi bir ilaç kullanmadım , kullanmıyorum ve kullanmayacağım.
Fotoğrafları aylık olarak paylaşacağım. Fotoğraflarımı en net şekilde olması açısından genel olarak Asmed'de çektirip paylaşmayı planlıyorum.
Saç ekiminden bir gün önceki fotoğraflarla başlıyorum.