Gönderen Konu: YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!  (Okunma sayısı 1814 defa)

Betrayer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!
« : 07 Ekim 2018, 00:50:43 »
Herkese merhaba.23 yasindayim ve 3 senedir saclarim yavas yavas dokuluyor.Gelinen noktada tepe ve sakaklar acildi, ortalae seyreldi.Donore ve su anki durumuma  bakip sizce ekim yaptirmali miyim? Sacim sari ve ince telli oldugu icin donoru anlamassaniz uzun halinide atabilirim.Bu arada saygin 1 2 yere de resimlerimi yolladim, sizinde fikirlerinize ihtiyacim var.Ensem fena degil fakat kulak cevresi ekim icin uygun degil gibime geliyor

Betrayer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!
« Yanıtla #1 : 07 Ekim 2018, 00:53:37 »
1

Betrayer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 07 Ekim 2018, 00:55:27 »
2

Betrayer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 07 Ekim 2018, 00:56:20 »
3

Betrayer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 07 Ekim 2018, 00:57:16 »
4

Betrayer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Ekim 2018, 01:09:16 »
4

Betrayer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 07 Ekim 2018, 01:10:02 »
5

Betrayer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 07 Ekim 2018, 01:12:33 »
6

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 07 Ekim 2018, 15:44:10 »
Hocam donörün hatta saçınızın uzun hâlini atın bu kadar kısa ve sarı renkte olmasından sebep pek anlaşılmıyor.

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 07 Ekim 2018, 16:07:48 »
Ön kısımlara ekim olabilir ama daha erken bence.Şimdi ektirip 2 sene sonra şakaklardan dahada açılabilir.Ekimi erteleyip vitamin saç bakım serumu gibi şeyler kullanmanı tavsiye ederim.

Uyumsuz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 07 Ekim 2018, 17:08:49 »
Ekım ıcın çok erken sende seyreklık yok.Ben 28 agustosta hasan akıla ektırdım.Ustler seyrekti.Seyreklık ısık altında belli oluyordu.Suan 43 gun oldu.Donor bolgesınde ve ekılen kısımda sac kusmesi var.Saglam sac koklerım de dokuldu.Ve devam edıyor.Dedıkleri ise kalıcı degıl.Zamanla gecıcek ve suan goruntu hıc ıyı degıl.Goruntu aynı sac kıran var gibi.Biraz daha bekleyıp iyi arastır ve kendine test yaptır.Bana cıldımın hassas oldugunu soyledıler.

Betrayer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 07 Ekim 2018, 17:30:38 »
Hocam donörün hatta saçınızın uzun hâlini atın bu kadar kısa ve sarı renkte olmasından sebep pek anlaşılmıyor.

Aslinda daha once konu acmistim fakat sifremi unuttum, sacimi 1 e vurup tekrar atsam daha iyi anlasilir diye dusunmustum ama madem uzun halini soruyosunuz onu atayim :)
Eski konumada yazmistim tekrar belirteyim, ense iyi ama kulak civari seyrek ve sacim her zaman ince telliydi.Dolayisiyla sac ektirdikten sonra 2.bi sansim olmayacak gibi.Kafam cok karisik bilgili  birilerinin tavsiyesine ihtiyacim var.

Betrayer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 07 Ekim 2018, 17:31:41 »

2

Betrayer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 07 Ekim 2018, 17:36:18 »
Ön kısımlara ekim olabilir ama daha erken bence.Şimdi ektirip 2 sene sonra şakaklardan dahada açılabilir.Ekimi erteleyip vitamin saç bakım serumu gibi şeyler kullanmanı tavsiye ederim.

Banada oyle geliyor 1 2 yil beklesem iyi olur sanirim.O sureyi seyrek sacla gecirmeyim dedim protez yaptirdim fakat mevcut saçima zarar veriyordu 1 hafta kullanip cikardim.Sac sozkonusu olunca insan cok panik oluyor maalesef, nerdeyse sac ekim parasi odedim proteze.En iyisi sakin olmak ve dermatologlarla iletisim halinde hareket etmek.

Betrayer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 07 Ekim 2018, 17:37:03 »
Ekım ıcın çok erken sende seyreklık yok.Ben 28 agustosta hasan akıla ektırdım.Ustler seyrekti.Seyreklık ısık altında belli oluyordu.Suan 43 gun oldu.Donor bolgesınde ve ekılen kısımda sac kusmesi var.Saglam sac koklerım de dokuldu.Ve devam edıyor.Dedıkleri ise kalıcı degıl.Zamanla gecıcek ve suan goruntu hıc ıyı degıl.Goruntu aynı sac kıran var gibi.Biraz daha bekleyıp iyi arastır ve kendine test yaptır.Bana cıldımın hassas oldugunu soyledıler.

Dostum yaş kaçtı?

Facebook Twitter Instagram