Gönderen Konu: Saç ekiminden sonra Doktorların veya merkezlerin önerdiği ilaçlar.  (Okunma sayısı 3297 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar Binlerce farklı arkadaşımızın ekim konusu var bende dahil hepimize ekşm yaptırdığımız merkezler önerilerde bulunuyor ilaç vitamin şanpuan vs herkesden ricam önerileri bu başlıkta toplamak

Asmed: Koray Erdoğan bana sadece finasterid önerdi okadar.

Sizler?

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Repair Estetik Op.Dr. Alper Tuncel;
Kullanmak istersen (finasterid) Pro-Pecia kullan demişti.

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Avesin şampuan , avesin saç spreyi , tricho plus, coraspin gibi ilaçları estemylife öneriyor..zaten dikkat ederseniz ekim merkezleri sadece öneriyor . Olmazsa olmaz , mutlaka kullanmalısın demiyor . O yüzden bizim tercihimiz bunlar. aslında bunların hepsine karşılık proscar kullanmak daha mantıklı geliyor . Sac spreyini hergun kullanamıyorum . Düzensiz kullanıyorum şuan için . Belki bırakabilirim . Coraspin ilk ay saçlarin köklerin tutması için iyi ama sonraki aylarda pek işe yaramaz gibi. Proscar ve trichplus i sonuna kadar kullanacam ama

brntskn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
bana operasyondan sonra coraspin, 1 kutu cipro antibiyotik ve 6 adet prednol (ilk gün 3 adet, 2. gün 2 adet, 3. gün ise 1 adet) verildi. bunun dışında destek tavsiyeniz var mı diye sorduğumda buna gerek olmadığını sadece düzenli beslenmeme dikkat etmem gerektiğini söylediler. burayı okuduğumda cpecia vs bir çok destek var ama kullanıp kullanmama konusunda hala karar veremedim. şampuan olarak da ilk 1 ay sabamed kullan daha sonra kendi şampuanına dönebilirsin çünkü sabamed 1 aydan sonra deriyi kurutuyor dediler.
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2018, 12:38:55 Gönderen: brntskn »

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bende kendi sanpuanima dönmek istiyorum açıkçası . Bioxcin 6 kat . Saçlara çok güzel hacim veriyor .kepek vs de kalmıyor .

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben saç ekimi yaptirmadım ama egzamam ve saç dökülmesi vardı hergün yeşil cay bir diş sarımsak ve prozinc plus şampuan ile çözdüm gibi hiç bu kadar az döküldüğü zaman olmadı kullanma sürem 1 ay ek olarak bu ay dermoroller kullanmaya başlicam kesinlikle cildi yenileceğini düşünüyorum kan akışını hızlandırır

cesar64

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çağlar Korkmaz (Sakarya)

xpecia tablet günde 2  10 ay
Hair Forte sprey 6 ay
4 ay Proscar (Finanserid)
İyi Bir Kel ve İyi Bir KUL

reel x

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Avesin sprey ve sampuan+ trichoplus tablet
Peki bunlara ek biotin kullanmayı tavsiye eder misiniz? Örneğin 1mg kadar. Ya da proscar kullanımı?
« Son Düzenleme: 11 Ekim 2018, 16:19:17 Gönderen: reel x »

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar 1 seneden fazladır bu işin içindeyim belki yüzlerce insanla görüşmüşümdür gerek kendim gerekse görüştüğüm insanların tecrübelerine dayanarak;

Donör bölgesinin iyileşmesi için fito adlı kremi bizzat kendim kullandım 10 günde tertemiz oldu donörüm konuma açıp bakabilirsiniz

Risklerini kabul ediyorsanız saçları güçlendirmek ve kalınlaştırmak için finans kullanabilirsiniz.

Şuan piyasada yok ama bulabilirseniz Biotin solgar 5000mg kullanmanızı şiddetle öneririm.Ekimimin ilk aylarında piyasada mevcuttu ve kullanıyordum tırnaklarım bile aşırı hızlı uzuyordu.Kaldırılınca yerine kullandığım hiçbir vitamin yerini dolduramadı olan harcadığım paraya oldu.Şampuan konusuna gelirsek ilk 7 ay sebamed günlük kullanım şampunın faydasını gördüm lakin 7.aydan sonra pek bir faydasını göremedim şuan dalin bebe şampuanı kullanıyorum farkı yok yani ne kullansanız aynı diyebilirim ama yinede tuzsuz şampuanlara yönebilirsiniz.

dzcgfb

• Jr. Member
  • **
  • Saçlarınız ahenkle dans etsin inşaallah
Klasik Este MYlife'a saç ektirenler gibi bana da Avesin bakım serumu ve şampuan, yanında da tricho plus hap verdiler. Bunların yanında biotin tavsiye ediyor arkadaşlar forumda, doktora danışmadan kullanmakta bir sakınca var mı acaba?

Koraygs

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Asmed neden xpecia gibi biotin gibi takviye önermiyor sampuan vs sprey,serum gibi öneriside yok diger bir cok ekim merkezi setler halinde urunler veriyorlar. Ilginç

ylcdr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
zaman ilerlemiş ama hala verilen ilaçlar aynı sanırım etkili oldukları için

banada 5 ay boyunca Xpecia günde 2 defa
20 günden sonra Minoxidil 6 ay boyunca 2 defa 5 fıs
Coraspirin kutu bitinceye kadar
sonradan yazdığımda ve konuştuğumuzda 2.haftaya denk geliyor Solgar biotin 1000mg ve Omega 3
ben extradan proscar 1/5 şeklinde almaya başladı ekimin 16.gününde günde 1 defa

Facebook Twitter Instagram