Gönderen Konu: Saç ektirmeli miyim?  (Okunma sayısı 2371 defa)

Gepetto

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ektirmeli miyim?
« : 05 Ekim 2018, 11:43:36 »
Herkese iyi günler,
Saç ektiren bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu forumu incelemeye başladım. Geçmişte saç ektirmeyi çok fazla düşünmüş olsam da bir süredir bu düşünceden vazgeçmiştim. Şimdi tekrar gündemimde ve şu anki fotoğraflarımı atarak düşüncelerinizi öğrenmek istedim. Dökülmesi benim gibi olup saç ektiren varsa başlıklarının linkini burada paylaşırsa çok sevinirim. Herkese iyi günler

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ektirmeli miyim?
« Yanıtla #1 : 05 Ekim 2018, 11:44:51 »
Yaş ve saç dökülme durumun nasıl gidiyor ?

Gepetto

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Ekim 2018, 11:46:38 »
Diğer fotoğraflar. 30 yaşındayım. Saçlarım da uzun süredir bu şekilde. Artık dökülme olduğunu söyleyemem.

Gepetto

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Ekim 2018, 11:47:48 »
Yaş ve saç dökülme durumun nasıl gidiyor ?
30 yaşındayım. Saçlarım uzun süredir hemen hemen bu şekilde.

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Ekim 2018, 11:52:02 »
Daha tecrübeli arkadaşlar var ama ekime uygusunuz yaşiniz dökülme şekliniz uygun ama acıklığınız fazla büyük bir beklentiye girmeyeniz  forumda bir cok ekim sürecini paylaşan arkadaşlar var onlara bakarak bir karar verebilirsiniz

Gepetto

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 05 Ekim 2018, 17:42:52 »
Teşekkürler. Dediğinizin farkındayım. Başka arkadaşlar da fikir belirtirse sevinirim.

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 05 Ekim 2018, 21:06:43 »
Ektir dökülen dökülmüştür zaten

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 05 Ekim 2018, 22:13:11 »
Donör idare eder  saç ekimine uygunsun  ama İlaç ve vitamin  kullanmayacaksan hiç bulaşma derim. İlaç ve vitamin ile mevcut zayıf saçlarını güçlendirmiş olursun buda ekimin başarısına destek olacaktır. Sana tavsiyem 6 ay ilaç vitamin kullan sonrada ucuz ve  berbat bir  yere  değilde, şöyle 7-10 bin tl bütçe ile  doğru dürüst bilindik bir yere git. senin saç telin  kalın gibi duruyor bu güzel birşey. Acele edip pişman olacağın bir işe girişme, bu tek atımlık şansını iyi kullan derim kardeşim.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

Gepetto

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 06 Ekim 2018, 14:05:34 »
Donör idare eder  saç ekimine uygunsun  ama İlaç ve vitamin  kullanmayacaksan hiç bulaşma derim. İlaç ve vitamin ile mevcut zayıf saçlarını güçlendirmiş olursun buda ekimin başarısına destek olacaktır. Sana tavsiyem 6 ay ilaç vitamin kullan sonrada ucuz ve  berbat bir  yere  değilde, şöyle 7-10 bin tl bütçe ile  doğru dürüst bilindik bir yere git. senin saç telin  kalın gibi duruyor bu güzel birşey. Acele edip pişman olacağın bir işe girişme, bu tek atımlık şansını iyi kullan derim kardeşim.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Ben de sizin gibi düşünüyorum takviye saç. Tabi ilaçları kullanmak için öncelikle düzgün bir klinikle görüşmek gerek.

janeiro_46

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 07 Ekim 2018, 19:40:55 »
sac ekim teknigide önemli. Sana FUT bence olur.Senin ekim alanin cok büyük donor iyi ve güclü görünüyor.Bütün donörü hasat etmeden ilk ekimin basarili olmasi lazim.

Onun icin dikkatli ol ve iyi arastir

Gepetto

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 07 Ekim 2018, 19:43:50 »
sac ekim teknigide önemli. Sana FUT bence olur.Senin ekim alanin cok büyük donor iyi ve güclü görünüyor.Bütün donörü hasat etmeden ilk ekimin basarili olmasi lazim.

Teşekkür ederim yorumunuz için. Dediklerinize katılıyorum. Fut tekniği hakkında bir bilgim yok ama araştırırım. İstanbul'da tavsiye ettiğiniz bir yer varsa ozelden söylerseniz sevinirim. Tek atımlık kurşunum var ve onu iyi kullanmak istiyorum

Onun icin dikkatli ol ve iyi arastir

Gepetto

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 09 Ekim 2018, 20:36:16 »
Perşembe günü burada insanların nispeten iyi sonuç aldığı bir saç ekim merkezine görüşmeye gideceğim. Forumdaki birçok başlığı okudum ve kafamda sormam gerekenleri oluşturdum. Tecrübeli arkadaşlar da sormam gerekenler konusunda yardımcı olursa sevinirim.

Vickman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 10 Ekim 2018, 23:36:45 »
Donör  Bölge seyrek  tek atımlık  malzeme  var sakal  ile  destekli  ekimi  düşün  tek seferde  sadece  donorden  yüksek  alım  ile  hasarlı  kalabilir  dikkatli  olmalısın
Medeks saç ekim merkezi
Saç ekimi sonuçları

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 12 Ekim 2018, 12:24:59 »
Donör kısıtlı beklenti çok yüksek değilse ekim yaptırabilirsin hocam.

Gepetto

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 12 Ekim 2018, 21:28:38 »
Donör kısıtlı beklenti çok yüksek değilse ekim yaptırabilirsin hocam.

Dün bir kurumla görüştüm. Doktor 1 sene ara ile ekim yapılmasını söyledi. İlk etapta önlere 3000 3500 ekim yapılabileceğini, 1 sene sonra da arka tarafa seyrelerek 2000 greft ekim yapılabileceğini söyledi. Sizlerin değindiği donör meselesine o da değindi. Gerçekçi olması hoşuma gitti. Neticede kafa ortada :)

Facebook Twitter Instagram