Gönderen Konu: Dr. Hakan Doğanayın Ekibi / 2250 greft / Yaş 23 / 3 Ekim 2018  (Okunma sayısı 8918 defa)

Shorty

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba, forumu yaklaşık 1-1,5 senedir ghost olarak takip etmekteyim. Bu zamana kadar multivitamin , biotin , xpecia , saw palmetto oldu. Bu vitaminleri geçen sene kullanmaya başladım. 5 yıl öncesinde 13 seans prp yaptırdım ve minoxidil önerdiler onu kullandım. O zamanlar hiçbirşey bilmediğim için yaptırdım ve kullandım çok çok iyi olmuştu saçlarım ama geçici olduğunu bilmiyordum. Minoxu 2-3 ay kullanıp bırakmıştım ve bıraktıktan sonra pek fazla bir fark olmadı. İyiki bırakmışım çünkü 6 ayda bir döngüye giriyormuş zaten. Saçlarımın önünü sürekli kaldırdığım için 5 sene içinde zamanla dökülünce seyrekleşti ve saç ektirmeye karar verdim. Araştırmaya başladım Hakan hocayı bulmamda ve tercih etmemde forumun katkısı çok büyük oldu. Uzun süre forumdan takip ettim ekimleri 1-2 ay önce gittim hastaneye görüştüm ve mantıklı gelince gün alıp beklemeye başladım. Diğer ekim merkezleri gibi günde 3-4 ekim yapmıyorlar o günü sadece size ayırıyorlar ve ekim için 1-2 ay önceden randevu almanız lazım. Hakan hoca euro hesabıyla yaptığı için ve bende öğrenci olduğum için Hakan hocanın ekibini tercih ettim.Ekimi Hakan Hoca yapmadı ama ekimin başından sonuna kadar saat başı gelip kontrol etti, ilgilendi sağolsun.  Antalyada yaşadığım için buradaki ekim merkezleriylede görüştüm 1 sene önce falan. Hiçbiri Dr. Hakan Doğanay kadar açıksözlü ve samimi gelmedi. Uzun süren araştırmam sonucu hem bulunduğum şehirde olduğu için hemde Antalyanın en iyisi olduğunu düşündüğüm için AHD kliniği tercih ettim. 3 Ekim sabahı 10 gibi Hakan Hocayla ön saç çizgimi belirledik. Çizgiyi aşağı çekmek istemedim var olan saçlarımın hizasından yaptırmak istedim hem doğallık açısından hem yaşım 23 olduğu için hemde saçlarım ince telliydi sık bir ekim istediğim için. Sonra alım işlemine geçildi zaten. Ekip çok iyi, sıcakkanlı, güleryüzlü insanlar canınız sıkılmıyor ekimi yaptırırken.Damar yolu açıldı ve anestezi yapıldı. Anestezi acıttı biraz ondan sonrasında pek birşey hissetmedim. Alım işlemi bitti ve  yarım saat öğle yemeği arası verdik. Sonrasında ekim işlemine geçildi saat 16-17 gibi bitti. 2.gün yani bugün ilk yıkama yapıldı. Bepanthol losyon ve bebek şampuanı aldım. Propecia, proscar konusuna gelecek olursak çok araştırdım ve yan etkisinden korktuğum için kullanmamıştım. Hakan Hocaya sorduğumda yaş genç olunca yan etkileri artabilir dedi risk almak istersen kullanabilirsin tamamen sana kalmış bişey dedi. Propecia bulamadım. Bugün eczaneden proscar alıp dörde bölüp ilk hapı sabah kullandım ama hala kararsızım çünkü ömrüm boyunca kullanmayacağım en fazla 4-5 ay kullanıp bırakırım. Bıraktıktan sonra yine eski, ince telli haline döner saçlarım bunu biliyorum. Yan etkisini görür görmez bırakırım diye düşündüm. Şok dökülmeye, saç çıkışlarına yararı olur belki diye aldım ama bilmiyorum yinede tercübesi olanlar yorum yaparsa sevinirim proscar hakkında.

Shorty

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim öncesi fotoğraflar
« Son Düzenleme: 05 Ekim 2018, 00:59:41 Gönderen: Shorty »

Shorty

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
4 Ekim sabahı İlk yıkama sonrası ekim alanı ve donör

Shorty

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
'

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
çok sık güzel bir ekime benziyor hayırlı olsun ,fiyat olarak ne ödediniz acaba bilgilendirirseniz sevinirim.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah ön cizgi harika donör tertemiz inşallah ekım sonucunda harika olur Hakan hoca başarılı bir hocamız tertemiz işçilik çıkarmış

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekim planlaması (Tasarım) gayet güzel doğal bir sonuç olacağı planlamadan ve ekim kalitesinden belli

Donör bölgenizde çok temiz deyim yerinde ise 4/4 lük bir alım yapılmış

Umuyorum ki sonucunuzda çok güzel olur

Geçmiş olsun bol bol dinlenin
Global Moderator

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı uğurlu olsun çok güzel sanatsal bir ekim planlaması sonuç da insallah güzel olur

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kabuk dökümü oldumu?
Global Moderator

Shorty

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
çok sık güzel bir ekime benziyor hayırlı olsun ,fiyat olarak ne ödediniz acaba bilgilendirirseniz sevinirim.

Teşekkür ederim 6000 TL ödedim fiyat olarak.

Shorty

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Hakan Doğanayın Ekibi / 2250 greft / Yaş 23 / 3 Ekim 2018
« Yanıtla #10 : 12 Ekim 2018, 21:27:49 »
Maşallah ön cizgi harika donör tertemiz inşallah ekım sonucunda harika olur Hakan hoca başarılı bir hocamız tertemiz işçilik çıkarmış

Teşekkürler, sonucu bekleyip göreceğiz.

Shorty

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 12 Ekim 2018, 21:30:16 »
Hayırlı olsun ekim planlaması (Tasarım) gayet güzel doğal bir sonuç olacağı planlamadan ve ekim kalitesinden belli

Donör bölgenizde çok temiz deyim yerinde ise 4/4 lük bir alım yapılmış

Umuyorum ki sonucunuzda çok güzel olur

Geçmiş olsun bol bol dinlenin

Teşekkür ederim Hintell, umarım güzel bir sonuç olur beklentim o şekilde.
Proscar 2 gün kullanıp korkudan bıraktım devam etsem daha iyi olur ama sanırım o riski alamayacagım.

Shorty

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 12 Ekim 2018, 21:32:02 »
Bugün 9. gün Kabuk dökümünü kendim yapmadım zarar veririm diye bugün sabah clinicte yaptırdım.

Shorty

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 12 Ekim 2018, 21:32:49 »
Kabuk dökümü sonrası donör bölge

janeiro_46

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 12 Ekim 2018, 21:42:29 »
finasterid bence kullanma. Hayat boyu kullanman lazim ve hormon sisteminin dogal mekanizmasini bozuyorsun. Uzun vaadeli düsünmek lazim.

Facebook Twitter Instagram