Saç Ekimi Sonuçları
Hocam son durum nedir ? Var mı gelişme ?
Süreç nedir son paylaşım için?
son estemylife ekimlerine göre iyi yine hocam.Ama eski estemylife ekimlerine göre biraz geride
Alıntı yapılan: paradox21 - 03 Mayıs 2019, 14:36:59Hocam son durum nedir ? Var mı gelişme ?Hocam gelisme olarak 8 ay bitmesine azkaldı cikis yok ince tuyler kalinlasiyor.Tatmin edici durumda yok eh iste diyebiliyorum.Anlik durum paylasayim senin icin.Haftaya detayli paylasacagim.
Alıntı yapılan: Saçsız_Kral - 03 Mayıs 2019, 16:46:09Alıntı yapılan: paradox21 - 03 Mayıs 2019, 14:36:59Hocam son durum nedir ? Var mı gelişme ?Hocam gelisme olarak 8 ay bitmesine azkaldı cikis yok ince tuyler kalinlasiyor.Tatmin edici durumda yok eh iste diyebiliyorum.Anlik durum paylasayim senin icin.Haftaya detayli paylasacagim.Hocam çok kötü değil. Eskiye göre gelişme var. Umarım yeni çıkışlar da olur. Çıkanlar da kalınlaşır.
sanki arka taraflar daha gür çıkmış gibi.2. ekimde ön bölgelere yoğunlaşılırsa sıkı bir görünüm oluşabilir düşüncesindeyim.
Alıntı yapılan: Trablons - 04 Mayıs 2019, 20:50:32sanki arka taraflar daha gür çıkmış gibi.2. ekimde ön bölgelere yoğunlaşılırsa sıkı bir görünüm oluşabilir düşüncesindeyim.9Arka tarafta finans ile güçlendirdiğim kendi saçlarımda var çünkü dostum.2. sıklaştırma ve vertex ekimiyle bitiririm işi inşallah.
Alıntı yapılan: Saçsız_Kral - 04 Mayıs 2019, 21:04:36Alıntı yapılan: Trablons - 04 Mayıs 2019, 20:50:32sanki arka taraflar daha gür çıkmış gibi.2. ekimde ön bölgelere yoğunlaşılırsa sıkı bir görünüm oluşabilir düşüncesindeyim.9Arka tarafta finans ile güçlendirdiğim kendi saçlarımda var çünkü dostum.2. sıklaştırma ve vertex ekimiyle bitiririm işi inşallah.Arka dedigimiz alanda yine sac varmis ekim oncesi zaten onlari yana dogru getirdiginde haliyle kapaniyor tabiki. 4200 greft de ben ektirmistim benimde cok iyi degildi ama bu ekimde basarisiz bence
Kral şok dökülmeden kalan saçların son durumu ne boyutta çıkan oldumu
Bende de aynı boyutta uzamayan var hepsinin kaderi aynı. Genelde estemylife oluyor galiba çoğunlukla