Gönderen Konu: 08.09.2018 Estemylife 4200 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 40515 defa)

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 08.09.2018 Estemylife 4200 greft saç ekimi
« Yanıtla #30 : 31 Ekim 2018, 13:23:00 »
Spor saç döker tarzında bir açıklama kimsenin yaptığını duymadım ama kullanılan supplementler saçları zayıflatabılır kullandım ve saçlarım zayıfladığını kendim gördüğüm içinde bunu söylerim. Beni etkilediğini düşünüyorum başkasında ne olur bilmem

Evet bildiğimiz gibi saçlar kan ile beslenir stabil  bir kanla beslenme ile saçlar dökülmez işte burda devreye saçları besleyen kılcal damarları tıkayan Dht gidiyor malesefki genetik yatkınlık adını verrdiğiniz durum aslında bir hormonun saçları besleyen kılcal damarları tıkaması kısaca

Spor saçları dökmez ama dht de artış da gösterebilir kasları geliştiren bir hormondur erkeklik hormonu.

Siz de zaten saçlarınızı bu hormon yüzünden kaybettiniz hepimiz gibi kimini fazla etkiler kiminiz hızlı kimini daha sinsi sekılde dökülme tipiniz genel seyrelme yarım yamalak beslenen saç tellerınız incelmiş ve dökülmüş kayıpta devam ediyor yani kısaca kafanızda dht problemi var ekilenlerinde büyüme aşamasında bu durumdan etkilenmemesi için finasterid kullanılabilir 7/8 ay kadar.

Ben de protein tozuna başlayacaktım bir ay sonra söylediğin iyi oldu üstad.Spor etkileri ve ekilenlerin zarar görmemesi için finans öneriyorsun bana yanlış anlamadıysam.Ama ekilen saçları dht etkilemiyor diyorlardı.Finansı araştırıp azar azar kullanmaya başlıyacağım sanırım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 31 Ekim 2018, 13:24:52 »
Yok yanlış anladın spor etkilerini önlemek için demiyorum spor saç dökerde demiyorum:) zaten sende bu problem var diyorum sporun haricinde. Araştırabilirsin ilacı ona göre karar verirsin

Ekilen saçları dht engellemez eger donör bölgenı etkilemiyor ise ki genede bir miktar çıkış zamanında etkiler çıkışlara dedtek olması bakımından kandan dht yi bir miktar baskılamak faydalı olur saçlar istediğin kıvama gelince bırakırsın

Mesala mınox önerirler damarları genişletip kan akışını hızlandırıp ekilen greftleri beslemek için kandan da dht yi baskılarsan ekilen daha iyi beslenir aynı mantık ama ileride mınox gibi şoka sokmaz bırakınca
Global Moderator

MEksi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 31 Ekim 2018, 13:38:30 »
Yok yanlış anladın spor etkilerini önlemek için demiyorum spor saç dökerde demiyorum:) zaten sende bu problem var diyorum sporun haricinde. Araştırabilirsin ilacı ona göre karar verirsin

Ekilen saçları dht engellemez eger donör bölgenı etkilemiyor ise ki genede bir miktar çıkış zamanında etkiler çıkışlara dedtek olması bakımından kandan dht yi bir miktar baskılamak faydalı olur saçlar istediğin kıvama gelince bırakırsın

Mesala mınox önerirler damarları genişletip kan akışını hızlandırıp ekilen greftleri beslemek için kandan da dht yi baskılarsan ekilen daha iyi beslenir aynı mantık ama ileride mınox gibi şoka sokmaz bırakınca

Hocam güzel bir şekilde özetlemissiniz.Fakat bazı ekimcilerin vay sen spor yapıyosun bundan dökülüyor gibi cahilene açıklamalarına tepki vermemek mümkün değil.Yine bu merkezde ekilen bir arkadasa amino asit kullandıgı için saçların dökülmüş diyerek bir tespit yapılmış.Tahlil vs yapmadan amino asitten döküldüğünü görür görmez nasıl tespit ediyorlar hayranım kendilerine.Hatta arkadas aynı zamanda pigmentasyonda yaptırmıs.İnanın doktorlar bile böyle tespit yapamıyorlar.Dediğiniz gibi vucuttan vucuda farklılık gösterir.Kimisinde döker , kimisinde streoit bile saç dökmüyor.Kullandıgınız supplementlerin çesidi markası da çok önemli tabi.Ki bu bahsettiğimiz kişinin ağım şahım kaslı profesyonel olarak spor yapan biri de değil.Ne kadar yogun kullanabilir bu da ayrı bir tartışma konusu.Ekimciler tutmayan saç için bahane aradıkları çok açık.Burada kafan derin kalın tutmaması normal dediklerine bile şahit olduk.Ektikten sonar mı anladın adamın kafasının kalın oldugunu :) Kısaca hakkınızı arayın arkadaslar.Kimse bu paraları kolay kazanmıyor.Atıp tutmalarını çok iyi biliyorlar.Yok garanti veriyoruz , yok cocugun olursa ceyrek altın veriyoruz :)))

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 31 Ekim 2018, 14:06:20 »

Yararlı bilgiler için teşekkür ederim.Öncelik doğal yollarla olmadı proscar ile dht yi baskılamayı düşünüyorum.Bir de proscar mı propecia mı almak gerek ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 31 Ekim 2018, 15:17:19 »
büccene göre farketmez dostum hayırlısı olsun tabıkı en dogrusuna sen karar verırsın soylenenı yapmıcaksın önce araştıracaksın :)
Global Moderator

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 12 Kasım 2018, 12:13:58 »
65. gün tüylenmeler başladı.Sivilcelenmeler biraz azaldı.Ekim alanı hep sıcak.Bugün proscara başlayıp günde (5/1),  saçlar istediğim düzeye gelince bırakacağım.Araştırmalarım sonucu bekar birinin saç çıkış arefesinde kullanımının yararlı olacağını düşünüyorum.

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 22 Kasım 2018, 16:54:19 »
Nasıl gidiyor Üsküdarlı

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 22 Kasım 2018, 17:50:35 »
Nasıl gidiyor Üsküdarlı

Beklemedeyim dostum proscarın unutkanlığı dışında bir problem yok.Muhasebeciyim sorun olmaması için uğraşıyorum :)) Sürecimiz aynı gidiyor aramızda 2 gün vardı sanırım.Ben de kendimi seninle kıyaslıyorum.İkimizin de gidişat aynı gibi.

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 26 Kasım 2018, 12:04:11 »
Arkadaşlar proscar ile DHT yi  düşürüyorum.Keçiboynuzu pekmezi, bal ve fındık gibi gıdalarla da libidoyu yükseltiyorum.Düşürdüğüm DHT yi bu gıdalarla yükseltiyormuyum acaba ? Yoksa ikisi birbirinden bağımsız olarak düşünüp doğru bir şey mi yapıyorum.Konu ile ilgili bilgili arkadaşlardan yorum rica ederim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 26 Kasım 2018, 12:21:44 »
2 si bagımsız fin kullanıyorsanız kilo kilo keçi boynuzu yiyin sorun olmaz
Global Moderator

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 26 Kasım 2018, 13:13:25 »
2 si bagımsız fin kullanıyorsanız kilo kilo keçi boynuzu yiyin sorun olmaz

Bilgi için teşekkür ederim.

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 04 Aralık 2018, 12:00:26 »
86. gün saç gelişme açısından özellikle orta kısımlar ilerlemesi iyi durumda.Fakat coraspin,trichoplus,avesin sprey ve proscar kullanıyorum.Bunlar sanırım ağır geliyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 04 Aralık 2018, 12:58:53 »
Sadece proscar ve biotin alıp devam edebilirsin dostum
Global Moderator

Saçsız_Kral

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 04 Aralık 2018, 13:17:09 »
Sadece proscar ve biotin alıp devam edebilirsin dostum

Aynen üstad bi ay daha boyle devam edip sadece xpecia ve proscar kullanacagim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 04 Aralık 2018, 13:31:23 »
Aynen üstad bi ay daha boyle devam edip sadece xpecia ve proscar kullanacagim.

Bence direk xpecia ve proscar kullan fazla fazla yeterli.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram