Spor saç döker tarzında bir açıklama kimsenin yaptığını duymadım ama kullanılan supplementler saçları zayıflatabılır kullandım ve saçlarım zayıfladığını kendim gördüğüm içinde bunu söylerim. Beni etkilediğini düşünüyorum başkasında ne olur bilmem
Evet bildiğimiz gibi saçlar kan ile beslenir stabil bir kanla beslenme ile saçlar dökülmez işte burda devreye saçları besleyen kılcal damarları tıkayan Dht gidiyor malesefki genetik yatkınlık adını verrdiğiniz durum aslında bir hormonun saçları besleyen kılcal damarları tıkaması kısaca
Spor saçları dökmez ama dht de artış da gösterebilir kasları geliştiren bir hormondur erkeklik hormonu.
Siz de zaten saçlarınızı bu hormon yüzünden kaybettiniz hepimiz gibi kimini fazla etkiler kiminiz hızlı kimini daha sinsi sekılde dökülme tipiniz genel seyrelme yarım yamalak beslenen saç tellerınız incelmiş ve dökülmüş kayıpta devam ediyor yani kısaca kafanızda dht problemi var ekilenlerinde büyüme aşamasında bu durumdan etkilenmemesi için finasterid kullanılabilir 7/8 ay kadar.